- 19 Mayıs 2025
- 572
- 3.108
- 28
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gözümden yaşlar akarken kahkaha attım yemin ederimya siz ablam sayılırsınız, öğreneceğim zamanla
![]()
Tesekkur ediyorum, konudan yarim saat ayrildim baslik ucuşa gecmis.bizim için bir kraliçedir![]()
bu ağlama olayı bence yanlış anlaşıldı çünkü benimde kardeşim kendini açıklayamadığı savunamadığı yada karşısındakine herhangi bir tepki veremediği anda hemen gözleri doluyor muhtemelen böyle bir ağlamaktan bahsediyor geceNeden bu kadar özgüvensizsiniz ki çok çiğ bi davranış, kasiyer eşinize kur yaptı diye ağladınız mı cidden ,bayılsaydınız bide ordayani o an tepki verir geçersin ağlamak nedir. Evde gelen mesajda gereksiz bence, mesai saati dışı konuda acil değil bi şey değil muhtemelen eşiniz samimi o kişiyle o yüzden karşı tarafta abes bulmadı attı, hadi mesajı gördün tepkinde normal ee bu sefer adam niye bayılıyo assggafa
Birde merak ettim ambulansa yürüyerek mi bindi?
Evet işte ben de onu sordum zaten eşime. Kasiyerle öyle bir durum olduğunu hiç sanmıyorum çünkü market yeni açıldı, açıldığından beri eşim bensiz gittiğinde sadece evrak işleri için gider ve çarşıya girmesi yasak ama ihtimal hep var tabi. Diğer kadınla normal mesajlarını biliyorum bir şey yoktu ama bu mesajdan sonra ben de işkillendim zaten. Olaylar soğusun çaktırmadan takipte olacağım.Kadınlara o yakınlığı veren eşin. Kasiyer kızla daha önce laflamışlığı var demekki, iş yerindeki kadınla zaten cımcim evliliğine devam etmek istiyorsan takılmayı bırak bence yoksa çok ağlarsın.
Yine saçma ama burada kendisininde olduğu ortamda eşine kur yapmış gereksiz sohbet etmiş kasiyer kadın, ağlanacak ne var çok özgüvensiz hareketler ya. Kendisini açıklayacak bi durumdada değil ki sözlü münakaşada yok tutulup kalsın bildiğin özgüvensizlikten ağlamış yani eşimi kadın beğendi diye asdhagagbu ağlama olayı bence yanlış anlaşıldı çünkü benimde kardeşim kendini açıklayamadığı savunamadığı yada karşısındakine herhangi bir tepki veremediği anda hemen gözleri doluyor muhtemelen böyle bir ağlamaktan bahsediyor gece
Valla ne yaptığı hala aydınlanmadı ama, şimdilik üstüne varmıyorum. Yavaş yavaş öğreneceğim biraz sakinleşsin ortalık. Zaten ritim bozukluğu var eşimde, stres üzüntü sebebiyle oluyor dedi o da. Konrtollerine gideceğiz müsait zamanda. Ama hiçbir şey olmasa bile bir şeyler var bence. İkinci konudaki iş arkadaşında yani.Tesekkur ediyorum, konudan yarim saat ayrildim baslik ucuşa gecmis.
Konu sahibi bir ozet gec bakiim, kocan ne yapmış simdi tam olarak, mesela hastanede ne dediler?
Bilmiyorum ki ya keşke sizin kadar muhteşem olsamNeden bu kadar özgüvensizsiniz ki çok çiğ bi davranış, kasiyer eşinize kur yaptı diye ağladınız mı cidden ,bayılsaydınız bide ordayani o an tepki verir geçersin ağlamak nedir. Evde gelen mesajda gereksiz bence, mesai saati dışı konuda acil değil bi şey değil muhtemelen eşiniz samimi o kişiyle o yüzden karşı tarafta abes bulmadı attı, hadi mesajı gördün tepkinde normal ee bu sefer adam niye bayılıyo assggafa
Birde merak ettim ambulansa yürüyerek mi bindi?
Yok takmadım aslında. Sinirimi boşalttım ilkte, sonrakinde de sadece soru sordum adam error verdi.Yani bu kadar taktığınıza göre eşinizden şüpheleniyorsunuz. Eğer ortada hiçbişi yokken bunları yapıyosanız adam haklı, ama zaten aklınıza kurt düşmüşse bu böyle gitmez. Size de adama da yazık
Kadının karşısına geçtim, neden seda abla diye çığlık atarak tepinerek ağladım ama bu özgüvensizlik mi ki ya. Bir daha böyle bir olay olduğunda size de haber edeyim de çekirdek çıtlarız izleriz olayı olmaz mıYine saçma ama burada kendisininde olduğu ortamda eşine kur yapmış gereksiz sohbet etmiş kasiyer kadın, ağlanacak ne var çok özgüvensiz hareketler ya. Kendisini açıklayacak bi durumdada değil ki sözlü münakaşada yok tutulup kalsın bildiğin özgüvensizlikten ağlamış yani eşimi kadın beğendi diye asdhagag
Eşi ambulanslık olduğu için gecenin yıldızı o hala dramada
Geldi zaten bana da siz o kısmı okumadınız mı? Eşim dayanamadı ve attler ile flörtleşmeye başladı deyyus ayak üstü yine aldattı beniYa bide bari krizi siz geçirseydinizde size gelseydi ambulans koskoca adam karısı kendisini kıskandı diye nasıl kriz geçirdi ambulanslık oldu asdfgha bi haltlar yenmiş üç buçuk atmış diye yorumladım.
Valla bacım bunu kime anlatırsan anlat özgüvensiz insan davranışı der yani kıskançlık hissedip öfkelensen çok kıskançsın vs derdim böyle ağlarsan bu sonuca çıkıyor.Bilmiyorum ki ya keşke sizin kadar muhteşem olsamÖzgüvensizlikten ölüyorum napayım KADER BE KADER. Adam bayıldı şimdi de durduk yere. Hayır parende atarak içerdeki sedyeye attı kendini. Bize üstün oyunculuk becerilerini kutlamak kaldı.
Çok doğru ben de diyorum zaten ÖZGÜVENSİZ BİR EŞEĞİM keşke ağlamaktan gözlerim sökülmeseydi. Adam ne yapsın panik atak geçirirken sen mi taşıyacaktın?Valla bacım bunu kime anlatırsan anlat özgüvensiz insan davranışı der yani kıskançlık hissedip öfkelensen çok kıskançsın vs derdim böyle ağlarsan bu sonuca çıkıyor.
Kendini taşıttıysa koskoca adam yazık ama bu ekiplerede ya
Sana bi vaka anlatıcam, bi gün il dışındayız sevk yaptık dönüyoruz gece 3-4 falan önümüzde kaza oldu bi araç takla attı hemen indik müdahale etmek için, içindeki adam takla atmış araçtan bir çıktı bir şişe parfüm kokusu eşliğinde asla dokundurtmadı polis çağardık falan adam ecinni gibi asla işlem yaptırmıyor. En son dayanamadı itiraf etti karısını aldatıyomuş karısı şehir dışında sanıyor, kaza yapıncada meydana çıkıcak diye tutuştu ters arabadan çıktı canlandı kadın korkusuna asdhah yani korku adamı her şekle sokar, sizin olay bana bunu hatırlattıGeldi zaten bana da siz o kısmı okumadınız mı? Eşim dayanamadı ve attler ile flörtleşmeye başladı deyyus ayak üstü yine aldattı beni
Ayy özür dilerim o zaman saygısızlık olduSana bi vaka anlatıcam, bi gün il dışındayız sevk yaptık dönüyoruz gece 3-4 falan önümüzde kaza oldu abi araç takla attı hemen indik müdahale etmek için, içindeki adam takla atmış araçtan bir çıktı bir şişe parfüm kokusu eşliğinde asla dokundurtmadı polis çağardık falan adam ecinni gibi asla işlem yaptırmıyor. En son dayanamadı itiraf etti karısını aldatıyomuş karısı şehir dışında sanıyor, kaza yapıncada meydana çıkıcak diye tutuştu ters arabadan çıktı canlandı kadın korkusuna asdhah yani korku adamı her şekle sokar, sizin olay bana bunu hatırlattı
Birde sen mi taşıyacaktın demişsiniz ya neler neler taşıdım size anlatamam yani 112 ekibinden olduğum için meraktan sordum o detayı ashagag
İlkinde adamın suçu yok.O yüzden de sinirlenmiş.Ama ikincisinde panik olmuş diyorum.Suçu olmasaydı acaba yine sinirlenmesi gerekmez miydi diyorum.Bir de kadının kendşnden emin bir şekilde benim istediğimi yaparsın diye gazlaması.Biraz açabilir misiniz uykusuzluktan algılarım kapandı tam anlayamadım![]()