- 25 Temmuz 2013
- 13.402
- 54.805
- 798
Kadınlar konuşmasın eşinizle diye. Gerçekten anlamadınız mı?Neden?
Sizin ki baya baya biraz fazla gibi sankiNeden, eşimizi kıskanmıyor muyuz?
Yok aslında ben de o şekilde yorumladım içten içe ama böyle birkaç ayda bir reglim yakın sinirlenmeler geliyor bana, acaba kafamda mı kuruyorum dedim bir de üstüne hastanelik olunca. Şu sıra iş stresi de var ikimizde de. Boyumuz dan büyük işlere kalkıştık biraz ağır geldi, en azından aramızda bir sorun yok çok şükür diyorduk, onda belki üst üste gelmiştir (keza bende de) Ama sessizce takipteyim. Yani o konuyu gözden kaçırmadım. Sadece benim gözümün önünden gitmiyor yaşananlar ve kendimi suçladım ister istemez, bilmiyorum biraz tuhafım ya.Niye panik atak gecirdi ben anlamadim, yakalanma korkusu gibi okudum yazdiklarinizi ama siz oyle yorumlamamissiniz.
Hayır her regl olduğumda değil de, böyle birkaç ayda bir olur ya duygusal açıdan insanı hırpalar, onun gibi bir dönemdeyim. Terapi almayı düşünüyoruz, çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinİkinizin de haksız olduğu noktalar var.Siz her regl olduğunuzda,eşinizin her siniri bozulduğunda,her tartıştığınızda benzer şeylerin tekrar etme ihtimali var ne yazık ki.Bir çizgi geçilmiş çoktan.Evlilik terapisi almanızı tavsiye ederim.
Sonrasında konuştuk ve dedi ama ben o tip olaylar yaşanınca kendimi suçladım biraz da. Ama sessiz sedasız takipteyim o konuyu. Sadece üstüne gitmiyorum şu anlık. İyice laçkalaşmasın konu diye.Çok geçmiş olsun, iki olayda da eşinize neden sınırını çizemiyorsun dediğiniz için delirmiş de ne var bu lafta bu kadar sinirlenecek.
Doğruyu söylemişsiniz işte , evet hayatım dikkat ederim demediğine göre demek ki sınır çizmek istemiyor.
Nasıl takip ediyorsunuz meselaSonrasında konuştuk ve dedi ama ben o tip olaylar yaşanınca kendimi suçladım biraz da. Ama sessiz sedasız takipteyim o konuyu. Sadece üstüne gitmiyorum şu anlık. İyice laçkalaşmasın konu diye.
Arkadaşımın eşide telefonla alakalı bir gerginlik yaşadıkları anda bayılmış koskoca adam resmen garip sesler çıkararak baygınlık geçirmiş hastaneye koşmuşlar falan neyse 1 hafta sonra gece uyurken telefonunu karıştırıp aldatıldığını öğrenmişti arkadaşım. Okurken bu geldi aklımaHerkese iyi akşamlar kızlar.
Biraz uzun olacak detaylı anlatmak için kusura bakmayın.
Çok uzatmadan konuya giriyorum. Eşimle cuma günü köyden çıktık alışverişe falan gittik 2 saat zamanımız vardı. Neyse markete girdik, alışveriş yaptık tam kasaya geldik kasiyer kız aldıklarımızı geçiyor, eşim de poşetliyordu. Aldığımız ürünler üzerinden kadın eşimle sohbet açmaya çalıştı. Ya cidden şok oldum abur cubur var mesela, bu tam çocukluğumuzun çikolatası değil mi, siz bu yumuşatıcıyı değil şu markayı kullanıyorsunuz belli kokusu geldi vs vs. Eşim kafa sallıyor cevap vermiyor ama ben aşırı rahatsız oldum. En sonunda bir takım ürünü almıştık, siz de mi bu takımlısınız deyince ben artık konuya girdim, hanımefendi eşimle benim acelemiz var rica etsem daha çabuk olabilir misiniz dedim. Şükürler olsun sustu sesini çıkarmadı. Ya zaten reglim geldi gelecek duygularım karışık, aşırı moralim bozuldu ama tabii orda belli etmedim.
Her neyse, poşetlerden bir iki tane aldım hızlıca araca geçtim. Kendimi tutamadım sinirimi de çıkaramadığım için gözümden birkaç damla yaş geldi. Hemen arkamdan eşim de arabaya geldi, niye ağlıyorsun hayatım diye sordu, ben de aşırı sinirlendiğimi kendime hakim olamamaktan korktuğumu ve istemsizce gözyaşımı tutamadığımı söyledim. Karım benim sakin ol ben muhatap olmuyorum zaten dedi, ben de hayatım tamam ama sinirim bozuldu iki dkya kendime gelicem dedim. Bana döndü ve hafif sesini yükseltti kızmaya başladı bu ne böyle sanki sana bir şey yaptım, ne yapalım o konuştuysa, vs vs bir sürü şey. Hiç ses etmedim. Belki eski konulardan bilen vardır, iki ayda bir falan çıkabiliyoruz köyden, o gün için de bir kahve içeriz diye plan yapmıştık. O sinirle çıktı eve geldi. Ben eve gelince duşa girdim hemen bir süre daha böyle ağladım. Güzelim günümüz b*k oldu çünkü. Neyse çıktım, özür diledi, ağlamana dayanamıyorum o yüzden sinirlendim falan filan... Neyse uzun uzun konuştuk, ardından barıştık.
Günümüz yeteri kadar hiç oldu, bari güzel bir film izleyelim dedik, ortamı hazırladık, film izliyorduk keyifle.
Saat gece yarısına geliyordu ve eşime bir mesaj geldi. Ben de kucağında uzanıyorum o sıra. İşten bir kadın, (aynı birimde değil fakat ortak işleri var 7-24 çalışıyorlar) eşime mesaj attı. Mesaj aynen şu; "X'ciğim, yarın size bizim birimden şu kişi gelecek, bir bardak su bile verme tamam mı? Sen beni dinlersin. Ondan nefret ediyorum." Öyle telefona kilitlendim. Eşimin yazdığı; "Ben ilgilenmiyorum gelenlerle, başkası var." Bu mesaj normal mi sence dedim, bence de yanlış anlaşılıyor ama eski mesajları görüyorsun hayatım dedi. Görüyorum ama neden X' ciğim diyebiliyor bu samimiyet nerden geliyor dedim ve demez olaydım. Ard arda sigara içmeye başladı. (Güya sinirini yatıştırıyor.) ben zaten ağlamaklı moddayım, daha fazla ses etmedim çünkü biliyorum iyice çığrından çıkacağız. Sigarasını içsin sakinler diye beklerken panik havası içinde elleri titremeye başladı. Ölüyorum, ölüyorum diyor kesik kesik nefesler alıyor, ya o anı anlatamam kaskatı kesildi. Arkadaşını çağırdım ambulansı aradık, hastaneye nasıl gittik eve nasıl döndük o kadar boşluk ki bende. Çok canım sıkıldı. Çok şükür iyileşti ve eve dönebildik. Konuyu açıp neden o hale geldiğini sordum, aynı gün içinde ikinci kadın vakasını yaşadık, sürekli ağlıyorsun ve kendimi yetersiz hissediyorum seni kaybetmekten korkuyorum dedi. Özür diledim ama elimde olmadığını, kendi halimde sinirimi atmak için verilen bir tepki olduğunu söyledim. Özel günlerimdeyim zaten biliyorsun gibisinden şeyler. O günden beri yoğun bir korku içindeyim. İlk defa eşimi öyle gördüm ve çok çaresiz hissettim kendimi, kızlar ağlamamı da geçiremiyorum ota b*ka sürekli ağlamak istiyorum ben ne yapayım?
Hönkürerek ve bağıra çağıra ağlamak değil bahsettiğim. Sinirlendim ve on saniye kuralını uyguladım, sinirim geçmeyince akan birkaç damla yaştan bahsediyorum. Duygusal anınıza denk gelir ya. Yoksa tabii ki aaağğğğ nasıl olur nasııılll??? diye kendimi yerden yere vurmadım. Eşimi b*klayabiliriz ama ona katılıyorumİkisinin de tepkileri çok uçta. Biri kasiyer benim yanımda eşimle konuştu diye ağlıyor, diğeri neden sana xciğim dendi diye sorulunca panik atak geçiriyor.
Bağırışla kadını meşgul edip dikkat dağıtacak ki kadin durumlar üzerine düşünemesin iskillenemesinİki dakikaya kendime gelicem sal beni demenize rağmen ne diye böğürüyor ki, kendinden emin olan insan bu kadar uç tepkiler vermez bence.
Mesleği icabı muhatap olmak zorunda kaldığı onlarca çeşit çeşit kadın var. Bu samimi mesaj beni sinirlendirdi sadece.Siz biraz fazla kıskanıyor gibisiniz. Hiç güven yok mu aranızda ? Genel olarak ilk konuda ikinci konuda bana vasat geldi. Eşinizin hiç mi iş yerinden arladaşları yok ? Gelen mesajda da abartı, ağlanacak veya panik atak geçirecek hiçbir şey yok. Tuhaf maalesef.
Yani günahını almayım konu sahibini dahada korkutmamak adına söylemedim ama ben de bi haltlar yiyip korkusundan o hale geldiğini düşündüm,iş arkadaşının bir mesajıyla ambulanslık olmazsın heralde yaArkadaşımın eşide telefonla alakalı bir gerginlik yaşadıkları anda bayılmış koskoca adam resmen garip sesler çıkararak baygınlık geçirmiş hastaneye koşmuşlar falan neyse 1 hafta sonra gece uyurken telefonunu karıştırıp aldatıldığını öğrenmişti arkadaşım. Okurken bu geldi aklıma
Eşimle bizim de çeşit çeşit meslektaşlarımız var X hocam derler ya da X bey/hanım derler. Ciğim cığım hem samimiyetsiz hem de gereksiz samimiyet. Açıkçası hoşlanmazdımMesleği icabı muhatap olmak zorunda kaldığı onlarca çeşit çeşit kadın var. Bu samimi mesaj beni sinirlendirdi sadece.
Kasiyer iki muhabbet etti diye kıskanıp ağlamak normal mi ya sizce?Hönkürerek ve bağıra çağıra ağlamak değil bahsettiğim. Sinirlendim ve on saniye kuralını uyguladım, sinirim geçmeyince akan birkaç damla yaştan bahsediyorum. Duygusal anınıza denk gelir ya. Yoksa tabii ki aaağğğğ nasıl olur nasııılll??? diye kendimi yerden yere vurmadım. Eşimi b*klayabiliriz ama ona katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?