• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Kasiyer eşinizle konuşmaya başladı diye niye ağlıyorsunuz?
Gelen mesaj da bir şey yok bana kalırsa ama eşinizin anormal tepkisinin ardında başka bir şey olabilir. Ambulansı böyle şeyler için işgal etmeseniz keşke.
Karı koca her şeye böyle anormal tepkiler mi veriyorsunuz?
Belkide adamda artık bu tripler travma olmuştur 🤷🏼‍♀️

Valla takipteyim ben. Sadece üstüne gitmiyorum şu anlık o halini gördüğüm için, kendi içimde sürekli bir ağlama isteğim var ve geçici bir şey biliyorum ama onun gölgesi gibiyim izliyorum
bencede takipte kalmanız gerek her erkeğin savaş mekanizması farklıdır
benimki ileri derecede manipüle ve acındırma taktiğiyle olayların üstesinden gelmeye çalışırdı görseniz küçük emrah falan derdiniz

sizinkinde taktik yok adam korkudan tahtalıköyü boylayacakmış nerdeyse bence iş arkadaşının dahada ileri gitmesinden korktu ve ambulanslık oldu

Bağırışla kadını meşgul edip dikkat dağıtacak ki kadin durumlar üzerine düşünemesin iskillenemesin
Farkındayım zaten ,ama aynı gün iki benzer olay yaşanmış meseleler bana göre de basit fakat niye yani bu adamın etrafında dönüyor bunlar.

Mesajda iş için önemli bir şey diye atılmamış ki , gece yarısı yok şu gelecek bir bardak su verme sen beni dinlersin demek gayette laubali bence.

Zırıl zırıl ya da değil kasiyerin konuşmasına ağlamanız sizin bu konuları çok abarttığınızı gösterir. Eşimi gölgesi gibi izliyorum yazmışsınız mesela, kusura bakmayın takıntılı insan davranışı bunlar. Daha önce aldatıldıysanız bilemiyorum.

Ne dediler eşinize hastanede?
Karısı iş arkadaşından gelen mesajı gördü diye titremeye başlayan kocanın panik atak geçirilmesi enteresan geldi. Sizde dışarıdan okusanız benzer şeyleri düşünürsünüz muhtemelen.
Kasiyerin eşiyle o kadar muhabbet etmesi normal değil bence hangi kadın olsa sinirlenir sadece hepimizin olaylara tepkisi farklı konusahibi sinirinden ağlamış kimiside marketi ayağa kaldırır insanına göre tepkiler değişir

Zırıl zırıl ya da değil kasiyerin konuşmasına ağlamanız sizin bu konuları çok abarttığınızı gösterir. Eşimi gölgesi gibi izliyorum yazmışsınız mesela, kusura bakmayın takıntılı insan davranışı bunlar. Daha önce aldatıldıysanız bilemiyorum.

Ne dediler eşinize hastanede?
Karısı iş arkadaşından gelen mesajı gördü diye titremeye başlayan kocanın panik atak geçirilmesi enteresan geldi. Sizde dışarıdan okusanız benzer şeyleri düşünürsünüz muhtemelen.
Normal zamanlarda gölge gibi takip etmiyorum tabii ki. Ve hiç rastlamadım da böyle şeylere çünkü birbirimizden başka doğru dürüst gördüğümüz kimse yok. Sadece o mesajdan sonra bunun izini süreceğimi belirttim.
Sinirlendim bu duruma insani olarak ve duygumu içimde yaşamaya çalışırken dışarıya gözyaşı şeklinde patladı.
Normalde ritim bozukluğu olduğu için stres, kaygı, üzüntü gibi durumlardan ileri gelebileceğini söyledi doktor da. Kardiyolojiden de muayene aldık

Gerçekten ilk olayı gereksiz uzatmışsınız. Bazı kasiyerler sohbet etmeyi seviyor. Kocamı yiyecekler diye ağlamalara gerek var mıydı? Eşinin yanında yürüyecek değil can sıkıntısından geyik yapıyor diyin geçin.
Bu kadar kıskanmanız normal değil. İlişkiyi de geriyorsunuz adamın da poposunu kaldırıyorsunuz.
Kocamı yiyecekler diye ağlamadım. Zaten poposu kalkmasın diye orda tepki vermedim ve ağlamamı görmesin diye de ondan önce araca geçtiğimi belirttim

Yakalandım diye mi atak geçirmiş şimdi enişte bey.

İkinci vakada kadın tekrar cevap yazmadan mi atak geçirdi?? Yoksa sonra mı? Sanki kadın "aaa neden böyle diyorsun x.cigim" falan diyecekti dee yakalanmamak için vurdu kendini yerlere gibi hissettim ben
Valla bilmiyorum artık. Ama mesaj gelmedi sonrasında. Bu olay işkillendirdi beni zaten de, üstüne varmamak için ona bir şey sormuyorum şu anlık

Kasiyerin eşiyle o kadar muhabbet etmesi normal değil bence hangi kadın olsa sinirlenir sadece hepimizin olaylara tepkisi farklı konusahibi sinirinden ağlamış kimiside marketi ayağa kaldırır insanına göre tepkiler değişir
Marketi neden ayağa kaldırsın iki soruya?
Herkes senin gibi uçlarda yaşamıyor hayatı.

Düşündüm düşündüm, kocami kıskandığım icin ağlayacağım bir senaryo gözümün önüne gelmedi 🤔
Bi de okul anılarım canlandı. Yurttaki kızlar sevgililerinden ayrıldıklarinda sinir krizleri gecirir ambulans çağırırlardı. Ambulansta iki kolonya kokladiktan sonra hastaneye gitmeye gerek yok derler inerlerdi 😂

bencede takipte kalmanız gerek her erkeğin savaş mekanizması farklıdır
benimki ileri derecede manipüle ve acındırma taktiğiyle olayların üstesinden gelmeye çalışırdı görseniz küçük emrah falan derdiniz

sizinkinde taktik yok adam korkudan tahtalıköyü boylayacakmış nerdeyse bence iş arkadaşının dahada ileri gitmesinden korktu ve ambulanslık oldu
Ya 🤣🤣🤣 eğer öyle düşündüyse de yazık ona çünkü sabaha kadar telefonu bendeydi eve gelene dek. Mesaj gelse fena ş...mıştı🤣

Düşündüm düşündüm, kocami kıskandığım icin ağlayacağım bir senaryo gözümün önüne gelmedi 🤔
Bi de okul anılarım canlandı. Yurttaki kızlar sevgililerinden ayrıldıklarinda sinir krizleri gecirir ambulans çağırırlardı. Ambulansta iki kolonya kokladiktan sonra hastaneye gitmeye gerek yok derler inerlerdi 😂
🤣🤣🤣
Ya çokkk yanlış anlaşılıyorum bence ben.
Neyse yine belirteyim 🥲 Sinirlendim o an çünkü ben işyerimde herhangi biriyle bu kadar muhatap olmam, atanmadan önce kasiyerlik de yaptım adabını usulünü biliyorum. Bir de duygusal dönemimdeyim, on saniye nefes alıp verdim de sinirimi çıkaramayınca birkaç damla yaş aktı gözümden...
Yeto nolur cidden......

Kasiyer kızın yumuşatıcı fantezisi bi tik rahatsiz edici evet ama ben yinede bu tepkiyi vermezdim, kasiyerin goz hizasina egilip, dirseklerimi kasaya koyar elimi ceneme dayardim, "ee anlatsana biraz kasap himmet abi hangi yumusaticiyi kullaniyor sen bilirsin" der orda kasiyeri g*t ederdim, sonrada kahkahayi basar çıkardım.

Sizin savas taktiginiz yanlis, gozyaslarinizi yanlis zamanda dokuyorsunuz

🤣🤣🤣
Ya çokkk yanlış anlaşılıyorum bence ben.
Neyse yine belirteyim 🥲 Sinirlendim o an çünkü ben işyerimde herhangi biriyle bu kadar muhatap olmam, atanmadan önce kasiyerlik de yaptım adabını usulünü biliyorum. Bir de duygusal dönemimdeyim, on saniye nefes alıp verdim de sinirimi çıkaramayınca birkaç damla yaş aktı gözümden...
Yeto nolur cidden......
aşko duygusal döneminde ol veya olma bana göre eşini kıskanmıyorsan büyük bir anormalliktir bu.yok güven meselesi yok özgüven meselesi bla bla. kendine ne kadar güvenirsen güven özgüvenli ol illaki kıskanırsın eşini buda güzel bir duygu

tabiki kiskanin kiskanin da bunu rasyonel bi karsiligi var mi bunu soruyorum. Tabiki herkesin kocasi kendisi icin en yakisikli ama genel gecer yakisiklilik kriterlerine uyan boyle herkesin uzerine atladigi kac kisi var...
Üzerine atladı demedim ki. O an yaşanan durum benim hoşuma gitmedi. Sakinleşmek için kimseye göstermeden ağlamam gerekiyordu. Sanki sağa sola saldırıp zarar vermişim gibi yani..

kocama kasiyer yumuşatıcının kokusu geliyor bilmem ne dese bende ağlamam ama muhtemelen burnunu koparırım bir daha evli adamları koklamasın diye 😂

Kasiyer kızın yumuşatıcı fantezisi bi tik rahatsiz edici evet ama ben yinede bu tepkiyi vermezdim, kasiyerin goz hizasina egilip, dirseklerimi kasaya koyar elimi ceneme dayardim, "ee anlatsana biraz kasap himmet abi hangi yumusaticiyi kullaniyor sen bilirsin" der orda kasiyeri g*t ederdim, sonrada kahkahayi basar çıkardım.

🤣🤣🤣
Ayyy gözümden yaşlar akarken kahkaha attım yemin ederim 🤣 ya siz ablam sayılırsınız, öğreneceğim zamanla 🤣

bizim için bir kraliçedir 😂👑

Back
X