• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

aşko duygusal döneminde ol veya olma bana göre eşini kıskanmıyorsan büyük bir anormalliktir bu.yok güven meselesi yok özgüven meselesi bla bla. kendine ne kadar güvenirsen güven özgüvenli ol illaki kıskanırsın eşini buda güzel bir duygu
Teşekkür ederim anladığınız için 🥲 hiç de öyle fevri büyük büyük tepkiler verdiğimi de düşünmüyorum ama çok yanlış anlaşıldım yine. Linç deyince de ben 🤣🤣🤣

Kasiyer adamı koklamış resmen ve bunda büyütülecek bir şey yok, nasıl kıskanırsın deniyor hayret yani.

Ben böyle bir durumda kıskanmayanın sevgisinden şüphe ederim.

Bazen gözümüzde herkesle sınırını bilen, ağırbaşlı olduğunu düşündüğümüz kişi böyle muhabbetlere girdiğini gördüğümüzde; "benim tanıdığım bu kişi miydi" diyerek yabancılık duygusu hissediliyor. Bir dönem bunu yaşarsınız sevgili geceeeee geceeeee

Neden, eşimizi kıskanmıyor muyuz?
kiskanmiyorum ki benim esim 17 calisani olan yerde tek erkek (bir de genel islerden sorumlu bir abi var). Çok nadir olsa da is cikisi bazen sinemaya gidilir ya da birinin evine gidilebilir vs.
konuya gelince bu ne sacma trip ya
biri esine soru sordu diye arabaya binip aglanilir mi? ömür mü gecer o niye oyle dedi bu niye boyle yapti
xcigim ycigimde ne var ben de sevdigim is arkadaslarima oyle hitap ederim. hatta nikahima bile eski is yerinden sevdigim arkadaslarimi oyle cagirdim aha bir ornek
1000115851.webp

yani buna bile kavga cikaracaksaniz cikmayin köyünüzden.
adam kriz gecirmekte hakli tam bir ömür törpüsüsünüz

Düşündüm düşündüm, kocami kıskandığım icin ağlayacağım bir senaryo gözümün önüne gelmedi 🤔
Bi de okul anılarım canlandı. Yurttaki kızlar sevgililerinden ayrıldıklarinda sinir krizleri gecirir ambulans çağırırlardı. Ambulansta iki kolonya kokladiktan sonra hastaneye gitmeye gerek yok derler inerlerdi 😂
O sırada kocama (sevgiliyken) asılanları farkedince uzaklaşan ben 🤣 sonra dalgasını geyiğini yapardik bolca kendisi hala hemşirelerin gözdesidir nedense 🤣

Kasiyer adamı koklamış resmen ve bunda büyütülecek bir şey yok, nasıl kıskanırsın deniyor hayret yani.

Bazen gözümüzde herkesle sınırını bilen, ağırbaşlı olduğunu düşündüğümüz kişi böyle muhabbetlere girdiğini gördüğümüzde; "benim tanıdığım bu kişi miydi" diyerek yabancılık duygusu hissediliyor. Bir dönem bunu yaşarsınız sevgili geceeeee geceeeee
Değil mi, alt tarafı boynundan muckladı kocamı ne var bunda aslında... Ya işin saçması kocamın muhabbete girdiğini de göremedim, en heyecanlı yerinde adam error verdi.

yorumları ben de hayretle okudum ya,ayak üstü resmen flörtleşmiş eşiyle bu durumda nasıl kıskanılacak bir şey yok

En sonunda bir takım ürünü almıştık, siz de mi bu takımlısınız deyince ben artık konuya girdim,
Prezervatif aldığınızı görse ne soracaktı acaba? Tövbe tövbe
Biz de kasiyerle muhabbet ediyoruz ama maksimum şunda indirim var şu geldi mi nasılsınız merhabadan öteye taşınmıyor

Herkese iyi akşamlar kızlar.
Biraz uzun olacak detaylı anlatmak için kusura bakmayın.
Çok uzatmadan konuya giriyorum. Eşimle cuma günü köyden çıktık alışverişe falan gittik 2 saat zamanımız vardı. Neyse markete girdik, alışveriş yaptık tam kasaya geldik kasiyer kız aldıklarımızı geçiyor, eşim de poşetliyordu. Aldığımız ürünler üzerinden kadın eşimle sohbet açmaya çalıştı. Ya cidden şok oldum abur cubur var mesela, bu tam çocukluğumuzun çikolatası değil mi, siz bu yumuşatıcıyı değil şu markayı kullanıyorsunuz belli kokusu geldi vs vs. Eşim kafa sallıyor cevap vermiyor ama ben aşırı rahatsız oldum. En sonunda bir takım ürünü almıştık, siz de mi bu takımlısınız deyince ben artık konuya girdim, hanımefendi eşimle benim acelemiz var rica etsem daha çabuk olabilir misiniz dedim. Şükürler olsun sustu sesini çıkarmadı. Ya zaten reglim geldi gelecek duygularım karışık, aşırı moralim bozuldu ama tabii orda belli etmedim.
Her neyse, poşetlerden bir iki tane aldım hızlıca araca geçtim. Kendimi tutamadım sinirimi de çıkaramadığım için gözümden birkaç damla yaş geldi. Hemen arkamdan eşim de arabaya geldi, niye ağlıyorsun hayatım diye sordu, ben de aşırı sinirlendiğimi kendime hakim olamamaktan korktuğumu ve istemsizce gözyaşımı tutamadığımı söyledim. Karım benim sakin ol ben muhatap olmuyorum zaten dedi, ben de hayatım tamam ama sinirim bozuldu iki dkya kendime gelicem dedim. Bana döndü ve hafif sesini yükseltti kızmaya başladı bu ne böyle sanki sana bir şey yaptım, ne yapalım o konuştuysa, vs vs bir sürü şey. Hiç ses etmedim. Belki eski konulardan bilen vardır, iki ayda bir falan çıkabiliyoruz köyden, o gün için de bir kahve içeriz diye plan yapmıştık. O sinirle çıktı eve geldi. Ben eve gelince duşa girdim hemen bir süre daha böyle ağladım. Güzelim günümüz b*k oldu çünkü. Neyse çıktım, özür diledi, ağlamana dayanamıyorum o yüzden sinirlendim falan filan... Neyse uzun uzun konuştuk, ardından barıştık.

Günümüz yeteri kadar hiç oldu, bari güzel bir film izleyelim dedik, ortamı hazırladık, film izliyorduk keyifle.
Saat gece yarısına geliyordu ve eşime bir mesaj geldi. Ben de kucağında uzanıyorum o sıra. İşten bir kadın, (aynı birimde değil fakat ortak işleri var 7-24 çalışıyorlar) eşime mesaj attı. Mesaj aynen şu; "X'ciğim, yarın size bizim birimden şu kişi gelecek, bir bardak su bile verme tamam mı? Sen beni dinlersin. Ondan nefret ediyorum😞😞😞." Öyle telefona kilitlendim. Eşimin yazdığı; "Ben ilgilenmiyorum gelenlerle, başkası var." Bu mesaj normal mi sence dedim, bence de yanlış anlaşılıyor ama eski mesajları görüyorsun hayatım dedi. Görüyorum ama neden X' ciğim diyebiliyor bu samimiyet nerden geliyor dedim ve demez olaydım. Ard arda sigara içmeye başladı. (Güya sinirini yatıştırıyor.) ben zaten ağlamaklı moddayım, daha fazla ses etmedim çünkü biliyorum iyice çığrından çıkacağız. Sigarasını içsin sakinler diye beklerken panik havası içinde elleri titremeye başladı. Ölüyorum, ölüyorum diyor kesik kesik nefesler alıyor, ya o anı anlatamam kaskatı kesildi. Arkadaşını çağırdım ambulansı aradık, hastaneye nasıl gittik eve nasıl döndük o kadar boşluk ki bende. Çok canım sıkıldı. Çok şükür iyileşti ve eve dönebildik. Konuyu açıp neden o hale geldiğini sordum, aynı gün içinde ikinci kadın vakasını yaşadık, sürekli ağlıyorsun ve kendimi yetersiz hissediyorum seni kaybetmekten korkuyorum dedi. Özür diledim ama elimde olmadığını, kendi halimde sinirimi atmak için verilen bir tepki olduğunu söyledim. Özel günlerimdeyim zaten biliyorsun gibisinden şeyler. O günden beri yoğun bir korku içindeyim. İlk defa eşimi öyle gördüm ve çok çaresiz hissettim kendimi, kızlar ağlamamı da geçiremiyorum ota b*ka sürekli ağlamak istiyorum ben ne yapayım?

2 ayda bir köyden çıkmayan kadını hangi koca kaybetmek ister

kiskanmiyorum ki benim esim 17 calisani olan yerde tek erkek (bir de genel islerden sorumlu bir abi var). Çok nadir olsa da is cikisi bazen sinemaya gidilir ya da birinin evine gidilebilir vs.
biri esine soru sordu diye arabaya binip aglanilir mi? ömür mü gecer o niye oyle dedi bu niye boyle yapti
xcigim ycigimde ne var ben de sevdigim is arkadaslarima oyle hitap ederim. hatta nikahima bile eski is yerinden sevdigim arkadaslarimi oyle cagirdim aha bir ornekEki Görüntüle 3668141
Sizin ilişki dinamiğinize göre normal olabilir bu fakat bizim ikimizin de hoşlanmadığı bir durum bu. Arkadaşlarımız var fakat kimseye bu şekilde mesaj atmayız. Siz atabilirsiniz sizin için de çok başka bir şey sorun olur, bizim için olmaz. Neden hepimizin ilişkisi tek kalıptan çıkmış gibi konuşuyorsunuz? Köyünüzden çıkmayın mı, peki 🤣

2 ayda bir köyden çıkmayan kadını hangi koca kaybetmek ister
Kendi köyü değil ikimizin de işyeri köyde maalesef. Ücra bir yerdeyiz. Bu konuda yanlış anlaşılma olmasını istemem. Kışın kardan zaten yollar kapalı oluyor, kar olmadığı zamanlarda da iş dolayısıyla izni yok eşimin. Benim okul çıkış saatimde de dolmuş yok, yani mecburiyetten aslında.

xcigim ycigimde ne var ben de sevdigim is arkadaslarima oyle hitap ederim. hatta nikahima bile eski is yerinden sevdigim arkadaslarimi oyle cagirdim aha bir ornekEki Görüntüle 3668141
ama sen öğlen saatlerinde EVLİLİK DAVETİYESİ atmışsın burada fevziciğim denmesi normal fevzinin eşide bunu görse evlilik davetiyesinden bir şey çıkarmaz.

konu sahibi kasiyer konusunda tamamen haklı zaten.gece iş arkadaşı sen benim dediğimi yaparsın bir bardak su verme bla bla hadi buda normal bir mesaj çok abartılmaz ama sen eşinin panikatak geçirip korkudan ambulanslık olması mesele aslında.

Prezervatif aldığınızı görse ne soracaktı acaba? Tövbe tövbe
Biz de kasiyerle muhabbet ediyoruz ama maksimum şunda indirim var şu geldi mi nasılsınız merhabadan öteye taşınmıyor
Ben de atanmadan önce kasiyerlik yaptım. Bizim ekstra sohbet etmemiz demek zaten arkada insan biriktirmek demekti. Ki birikmese market bomboş olsa bile neden biriyle bu denli sohbete gireyim? İlk bir iki söylediği şeye ben de katılmaya çalıştım zaten fakat kadın ısrarla eşime bakarak konuşuyor🤣 Hey Allah'ım

ama sen öğlen saatlerinde EVLİLİK DAVETİYESİ atmışsın burada fevziciğim denmesi normal fevzinin eşide bunu görse evlilik davetiyesinden bir şey çıkarmaz.

konu sahibi kasiyer konusunda tamamen haklı zaten.gece iş arkadaşı sen benim dediğimi yaparsın bir bardak su verme bla bla hadi buda normal bir mesaj çok abartılmaz ama sen eşinin panikatak geçirip korkudan ambulanslık olması mesele aslında.
Ya siz herkesi kendiniz gibi konuşuyor mu saniyorsunuz bende herkese yavrum diyorum asılıyor mu oluyorum sen hoşlanırsın hoşlanmazsın benim konuşma şeklim kimseyi ilgilendirmez kimseye göre hitap seçmiyorum

Kendi köyü değil ikimizin de işyeri köyde maalesef. Ücra bir yerdeyiz. Bu konuda yanlış anlaşılma olmasını istemem. Kışın kardan zaten yollar kapalı oluyor, kar olmadığı zamanlarda da iş dolayısıyla izni yok eşimin. Benim okul çıkış saatimde de dolmuş yok, yani mecburiyetten aslında.

Tamam işte demek istediğim bu şartlara sesini çıkarmayan birisiniz helal olsun
Ben doğum yaptım 2 hafta evden çıkamadım diye bunalıma girecektim

Tamam işte demek istediğim bu şartlara sesini çıkarmayan birisiniz helal olsun
Ben doğum yaptım 2 hafta evden çıkamadım diye bunalıma girecektim
Ben de girdim sayılır zaten 😞 sabrediyoruz mecburen çünkü zor geldik buralara da, Allah sabrımızı versin inşallah sizin de, benim de, herkesin💖

Ya siz herkesi kendiniz gibi konuşuyor mu saniyorsunuz bende herkese yavrum diyorum asılıyor mu oluyorum sen hoşlanırsın hoşlanmazsın benim konuşma şeklim kimseyi ilgilendirmez kimseye göre hitap seçmiyorum
bibi sen ne demek istediğimi anlamamışsın yazıda,adamın korkudan ambulanslık olmasından şüphelendi çoğu kişi,eşide.
yoksa samimi arkadaşlardır söyleyebilirler orasını bilemem onda da pek abartılacak bir şey yok zaten.

Valla alınmayın ama içimi kıydınız. Eşiniz ayrı siz ayrı olayları büyütüyor da büyütüyorsunuz. Ne gerek var ağlamalara falan? Tepkileriniz çok aşırı değil mi? Sizin kıskançlığınız abartılı, onun da verdiği tepkiler abartılı. Zor yani...
Yok alınmadım teşekkür ederim ama olayları büyütmemek için sinirimi atmak adına gözümden yaş geldi. Yukarıda da söyledim hönkürüp bağırarak ağlamadım, duygularımı yönetmeye çalıştım. Zor maalesef 🌹

Back
X