Kavga..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Akşam kayınvalideme çay içmeye gittik eşimle. Neyse sohbet içinde eşim konu benim kardeşimden açıldı. Senin kardeşin insan değil filan dedi. Bn de önceden bu konuyu kapatalım bak rica ediyorum demiştim dinlemedi. Böle diyince bende terbiyesizlik yapıyorsun dedim. O da buna sinirlenip saçımı çekti bnde sen ne yapıyorsun diye bağırdım o da sinirlenip bağırıp çağırdı. Kardeşi de aldı onu başka odaya gttiler. Kayınvalideme de senin kocan kendi ailesi önünde senin kardeşine insan değil dese kızmsz mısın dedim. Evet benim oğlum terbiyesiz dedi bana hak verdi. Sen onu umursama dedi. Neyse oturduk biraz. Yolda tartışmaya devam ettik. Ben böyleyim kabul ediyorsan dedi. Ben de bunu kimse kabul etmez ayrılıyorsan ayrılırsın bahane edecek sorular sormazsın dedim. Annen de terbiyesiz dedi dedim. sevmek zorunda değilsin ama hakaret edemezsin dedim. Ben böyleyim sinirliyim. Bağırırsan böyle kavga ederiz ailem de sana saygı duymaz bak bağırıyo çağırıyo kıza derler. Bu duruma kendini düşürme dedi. Ben de sen de beni sinirlendirme o zmn benim de sabrım var dedim. Annen de sana terbiyesiz diyo ben deyince mi kızıyorsun dedim. O annem dedi. yarın birgün ölürsem mirasımı ( daha bişeyimiz yok öle büyük ev filan) kardeşime anneme bırakırım sana bırakmam onlar aynı kandan onlar kadar yakın olabileceğini mi sanıyorsun sen ben ölünce gidip başkası ile s.. Yapacaksın benim paralarımla sana mı bırakcam dedi. Bn de ne alaka şimdi dedim. Yakınlığı anlatmak için dedi. Ben de ne kadar yabancı olduğumu anladım şimdi daha fazla konuşma artık yeter dedim. Evde ayrı odalarda oturuyoruz şuan. Ya gerçekten kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama gerçekten saygılı olmak zorunda. Tmm kötü huylarından bahsedebilir kardeşimin ama insan ddğil demek çok yanlış. ( kardeşim de gerçekten bir sürü kötülük yaptı zamanında eşime sevmiyor o yüzden eşim) Ben orda sussam bu sefer ailesi demez mi kıza bak ailesine laf söyletiyor. Konuşunca da bu sefer kavga ettik yine rezil oldum. Benim terbiyesizsin lafım onu çok kızdırmış ama o da terbiyesizlik yaptı. Size kocanız ailesinin önünde kardeşinize insan değil dese sz napardınız? Hala kendini haklı görüyor ben onu sinirlendirmişim bağırarak.
En son ki miras olayı da gerçekten beni çok üzdü. Çok kırıldım. Demekki bu kadar yabancıyım ben bu konuda ona. Ne demek ya başka erkekle evlenirim sonra diye bilmem ne. Aynı kandan değilsem aynı gönülden aynı kalptenim. Gerçekten çok kalbim kırıldı saygısızlıklarından...

Kaç yillik evlisiniz esin hala sabiplenememis seni söylediği kelime agir bana gore başka erkeklerle olan kısım kardesinede gelince iyi demissin saygısızlıkta değil bu haddini bilsin taviz verirsen devamı gelir

bunlar nasıl kafalar..

Seni sahiplenememiş benimseyememiş açık net

Kardeş konusunda haklısında sen asıl noktayı kaçırıyorsun. Adamın şeyinde bile değilsin yanlış anlama ama. Bu ne yahu. Yok evlenirsin de yok başkasıyla seks yaparsın da, yok benim ailem kanımdan da sen nesin kimsin!!!!

Kocana lafım ohaaaaaaa çüşşşş.

Sana lafım bu öküzü çok mu aradın.

bunlar nasıl kafalar..
Bi anlasam ben de. Demin gelip yine senin ailenin evi var sana kalacak bnm ailemin hiç bişeyi yok. Sen yarın birgün gidip evlenirsin sana mı bıraksaydım diyo hala :)
Ben de bana para mal bıraksa diye ağlıyorum zaten hergün hahaha çok komik.
Kalbimi kıran tek nokta ben hergün beraber ölelim birbirimizin acısını yaşamayalım diye dua ediyorum o ölürse benim başkaları ile evleneceğimi şimdiden tahmin edip düşünüyo bile. Bi insan nasıl bu kadar uzak görür eşini ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…