- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kaç yillik evlisiniz esin hala sabiplenememis seni söylediği kelime agir bana gore başka erkeklerle olan kısım kardesinede gelince iyi demissin saygısızlıkta değil bu haddini bilsin taviz verirsen devamı gelir
bunlar nasıl kafalar..yarın birgün ölürsem mirasımı ( daha bişeyimiz yok öle büyük ev filan) kardeşime anneme bırakırım sana bırakmam onlar aynı kandan onlar kadar yakın olabileceğini mi sanıyorsun sen ben ölünce gidip başkası ile s.. Yapacaksın benim paralarımla sana mı bırakcam dedi.
Bi anlasam ben de. Demin gelip yine senin ailenin evi var sana kalacak bnm ailemin hiç bişeyi yok. Sen yarın birgün gidip evlenirsin sana mı bıraksaydım diyo hala :)bunlar nasıl kafalar..
Ne yapayım her şeye annemin evine mi gideyim? Boşanma davası mı açayım bana mirasını bırakmayacak diye?Sen sadece kirildin yani? Ayri odada oturuyosun?
Kasım da iki yıl olcak. 3.5 yıl da flört
Saygiyi yitirecek biseymi oldu aceba kardeşinin konusu sk sk gündeme geliyomu yuz yüze geliyolar mi veya tartismalarinizmi oluyoKasım da iki yıl olcak. 3.5 yıl da flört
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?