Kavga..

Adama bak ben öldükten sonra karım dünyada neler yapacak diye düşünüp mirası bırakmam demiş.
Zihniyete bak. Nasıl hasta bir düşünce bakış açısı varmış.
İstersen 'sen ölünce beni de diri diri senin yanına gömsünler o zaman' deseydin.
Bu adamdan hiçbir halt olmaz yani..

Ne yapayım her şeye annemin evine mi gideyim? Boşanma davası mı açayım bana mirasını bırakmayacak diye?

Tabiki bosanma sebebinizde bunu demeyeceksiniz ama o cumleden anladiginiz sadece bu mudur? O cumlede ne deger vermemezlikler var anlamiyor musunuz?

Ne yapayım her şeye annemin evine mi gideyim? Boşanma davası mı açayım bana mirasını bırakmayacak diye?
Her olayda anneye gidilmez tabiki. Ama bu kucuk bi olay degil. Adam hakaret etmis acikca sevmedigini deger vermedigini soylemis. Terbiyesizlesmis. Bunlar yutulcak seyler degil bana kalirsa.

Oh iyiki hanları hamamları yok kocanin. Onlarida birakirdi ailesine. Kendini öldürdü senin kimles.. yapcagina kadar vardirdi isi. Ne iciyo bu adam aksamları ?

Miras laflarını okurken cidden sesli güldüm, sanki Bill Gates haspam.komedi resmen.

Her olayda anneye gidilmez tabiki. Ama bu kucuk bi olay degil. Adam hakaret etmis acikca sevmedigini deger vermedigini soylemis. Terbiyesizlesmis. Bunlar yutulcak seyler degil bana kalirsa.
Beni sevdiğini biliyorum ama bu miras konusu gerçekten çok ilginç neden böle düşünüyo anlamıyorum. ailesinin evi bile Yok ihtiyaçları var tmm anlıyorum ama bunu düzgünce diyebilirken üzerek kırarak saygısızca yapması çok kırıcı

Çok ciddi ders ver. Hatta boşanıyorum karar verdim de tutuşsun yoksa güzellikle anlamaz böylesi

Konuyu tutup yorum yapayım dedim nerden tutsam elimde kaldı.
Benim eşim hiç bir şart koşul altında benim ailemden birine insan değil gibi bi laf edemez. Ettirmem boğazına sokarım o lafı. Aile konusunda ciddi şekilde hassasım.
Ayrıca seni bu kadar uzak gören ölünce başkasıyla yatacağının hesabını yapan bi adamla nasıl aynı evi aynı yatağı paylaşırsınız ki anlamıyorum

Bu olaydan bosanma davasi acmiyosan, daha da acmazsin zaten rahat ol. Ama artik her turlu hakarete kufure hazirlikli ol. Nede olsa tek yaptigin kirilmak, yan odada oturmak.
Uzaktan her şeye boşan demek kolay. Birşey yapıp yapmadığımı nerden biliyorsunuz? Bağırmaktan sesim kısıldı

Bn de önceden bu konuyu kapatalım bak rica ediyorum demiştim dinlemedi. Böle diyince bende terbiyesizlik yapıyorsun dedim. O da buna sinirlenip saçımı çekti

Nedir bu yani? Nasıl bir aymazlıktır. Saç çekmek falan. Mağara adamı bile diyemiyorum kusura bakmayın.

Ben böyleyim sinirliyim

Sinir başka terbiyesiz bir yaratık olmak başka bir şey. Eşiniz aradaki farkı anlayamamış.

Buraya hiç bir şey demiyorum. Eşini kaybedince evlenen kadın sayısı mı yoksa daha 40 çıkmadan eş arayan erkek sayısı mı fazlaymış acaba. Neyse konu bu değil tabi herkesin tekrardan mutluluk hakkı ama malı olursa bırakmayacakmış beyefendi. Diyemediniz mi tek başına mı yapıyorsun o malları diye?

Evlat olsa sevilmeyecek bir eşiniz var. Bu adamlarla hem de sinirli(!) olduğunu bile bile evlenirken en azından ekonomik özgürlüğünüz olmalı. Bu adam size kendi çalıştığım para ile aldım ben bunları senin hakkın yok bile der benden söylemesi.

Son düzenleme:
yuh yuh ya kavgaya bak ne saygı kalmış ne sevgi ne denirki bana kalırsa ne yazıkki bitmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…