- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.119
- 113
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ne yapayım her şeye annemin evine mi gideyim? Boşanma davası mı açayım bana mirasını bırakmayacak diye?
Sinirliydi yine aynıydı ama bilemiyorumEvlenmeden once boyle degil miydi yani?
AnlıyorumTabiki bosanma sebebinizde bunu demeyeceksiniz ama o cumleden anladiginiz sadece bu mudur? O cumlede ne deger vermemezlikler var anlamiyor musunuz?
Her olayda anneye gidilmez tabiki. Ama bu kucuk bi olay degil. Adam hakaret etmis acikca sevmedigini deger vermedigini soylemis. Terbiyesizlesmis. Bunlar yutulcak seyler degil bana kalirsa.Ne yapayım her şeye annemin evine mi gideyim? Boşanma davası mı açayım bana mirasını bırakmayacak diye?
Oh iyiki hanları hamamları yok kocanin. Onlarida birakirdi ailesine. Kendini öldürdü senin kimles.. yapcagina kadar vardirdi isi. Ne iciyo bu adam aksamları ?
Ne yapayım her şeye annemin evine mi gideyim? Boşanma davası mı açayım bana mirasını bırakmayacak diye?
Beni sevdiğini biliyorum ama bu miras konusu gerçekten çok ilginç neden böle düşünüyo anlamıyorum. ailesinin evi bile Yok ihtiyaçları var tmm anlıyorum ama bunu düzgünce diyebilirken üzerek kırarak saygısızca yapması çok kırıcıHer olayda anneye gidilmez tabiki. Ama bu kucuk bi olay degil. Adam hakaret etmis acikca sevmedigini deger vermedigini soylemis. Terbiyesizlesmis. Bunlar yutulcak seyler degil bana kalirsa.
Herşey o kdr kolay olmuyor malesef. Sevgi çok olunca insan kırılsa da çekip gidemiyor bazen.Hiç fena bir fikir gibi durmuyor aslında. Ömürboyu bu kadar saygısız biriyle nasıl olunur , zor.
Miras laflarını okurken cidden sesli güldüm, sanki Bill Gates haspam.komedi resmen.
Hakaret etmezsek daha iyi olur sankiYa aşırı kaba bi herif ağzına mıçıcaksın bu ne ya
Uzaktan her şeye boşan demek kolay. Birşey yapıp yapmadığımı nerden biliyorsunuz? Bağırmaktan sesim kısıldıBu olaydan bosanma davasi acmiyosan, daha da acmazsin zaten rahat ol. Ama artik her turlu hakarete kufure hazirlikli ol. Nede olsa tek yaptigin kirilmak, yan odada oturmak.
Bn de önceden bu konuyu kapatalım bak rica ediyorum demiştim dinlemedi. Böle diyince bende terbiyesizlik yapıyorsun dedim. O da buna sinirlenip saçımı çekti
Ben böyleyim sinirliyim
yarın birgün ölürsem mirasımı ( daha bişeyimiz yok öle büyük ev filan) kardeşime anneme bırakırım sana bırakmam onlar aynı kandan onlar kadar yakın olabileceğini mi sanıyorsun sen ben ölünce gidip başkası ile s.. Yapacaksın benim paralarımla sana mı bırakcam dedi
Ciddimisin sen ya, adamın sana yaptığını ben yediremedin öfkelendm pardon ama kocişin tam olarak buHakaret etmezsek daha iyi olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?