Kavga..

Uzaktan her şeye boşan demek kolay. Birşey yapıp yapmadığımı nerden biliyorsunuz? Bağırmaktan sesim kısıldı
Orda degildim. Yazmazsan bilemem. Sen simdi her seks yaparken aklina kocanin bu igrenc laflari gelmicek mi? Benim aklimdan cikmazdi. Ama ayni goruslerde olmadigimiz cok belli. Iyi geceler.

Iyyy kocan ne kadar tiksindirici biri,ne kadar pis ağızlı.adam seni sevmiyor saygında duymuyor,mirasın derdine düşmüş...ıyyy iğrenç adam

Bu adamla maddiyat icin mi evlisin hala?
Zira adamda sevgi yok saygı yok deger vermek yok zaten umrunda da degilsin besbelli.. tek amacın rahat bir hayatsa dur yanında ama bu laflardan sonra da miden alıyorsa baska bir konu da acma bence buraya kocanla ilgili.. bunlari hazmetmek kolay değil çünkü..

Son düzenleme:
Sizin tek bir tane seviyeli ilişkiniz yok mu Allah aşkına?
Eş, anne, abla, enişte... Her biriyle ilgili fantastik konular açıyorsunuz.

Hakaret etmezsek daha iyi olur sanki

Tam olarak neresi hakaret? Kaba bir herif demiş ki kesinlikle doğru. Ağzına mıçacaksın derken de fiziksel olarak bunu yapacaksın demediğini düşünüyorum, daha çok anasından emdiği sütü burnundan getireceksin demek istemiş bence. Sizin de zaten sesiniz kısıldığına göre oldukça bağırmışsınız.

Bakın siz eşinizi seviyorsunuz ama o sizi ne kadar seviyor? Burda bir şey söylenmesine tahammül edemiyorsunuz ama o sizin bir ricanızı çiğniyor, saçınızı çekiyor, herkesin içinde bağırıyor bir de sinirliyim diyip sıyrılabileceğini düşünüyor. Miras falan olayına hiç girmiyorum siz onun için direk elsiniz. Yabancısınız. Elin kızısınız.

Miras falan olayına hiç girmiyorum siz onun için direk elsiniz. Yabancısınız. Elin kızısınız.
hatta daha ileri götürüyorum.
kocası için yatak arkadaşı, ev işleri müdürü sadece.
resmen ailem var,sen yoksun demiş.
ama konu sahibi sadece üzülmüş, kapıya koyması gerekirken.

Kusura bakmayın ama kocanız tam bir hödük.
Kardeşinize laf etmesi ayrı,ölünce başkasıyla... demesi ayrı,mirasımı sana mı bırakıcam ailem kadar yakın olamazsın demesi ayrı...
Nereden tutsanız elinizde kalır

Kocan çıldırmış olmalı
Bu neyin kafasıysa bir an önce çıkar umarım

Böyle bir terbiyesizliği affedersen kendine saygın kalmaz sanırım.
Bunun için boşanılır mı?
Bence boşanılır...
Miras bırakmayacak diye değil. Böyle saçma bir muhabbet açıp seni dış kapının mandalıymış gibi gördüğü için,saçını çektiği için.
Boşanmazsan bile süründürmen gerekir. Ha böyle adam sürünür mü o bilinmez.

seni sevmiyor saygı duymuyor adam sen hala kardeşimi sevmek zorunda değil saygı duymak zorunda diyorsun..

kardeşim iyi yapmış bence eşin ve kayınvalidene bakınca ne yaptıysa helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…