Kavgalar tripler sonuç :(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Mrb kızlar yeniden yeni bir konuyla burdayım :)
Aşırı şekilde moralim bozuk.
Sorun esim ve ben.. Daha onceki konularımdan beni bilen bilir.. Evliligimin ilk iki ayinda çok zorlandim. Ama şimdi herseyi yoluna oturtmaya başladik. Eşimin şoyle bir huyu var mesela normal bir şekilde bi konu uzerinden konusuyoruz tartışma degil konuşma ama o çok abartiyor yine başladi bir kavga diyor. Kavga etmiyoruz sadece konuşuyoruz diyorum ama yok. Üç gundur de boyle birseyler uzerine küçk normal tartismalarimiz oldu ama sakince konuşarak buyumeyrcek şeyler yani hatirlamiyorum bile ne oldugunu. Her neyse dün eşimle uzandik dizi izliyorduk sonra ben çok sıkıldm çnku tv izlemeyi hic sevmem evimede almadim televizyon eşimin telefonundan izliyorduk. Sonra bitti sıkıldm dedim. Başka birsey yapalim. İşte yok flan dedi. Bnde kendi telefonumu elime aldim oyun oynayacaktim. O da dizi izlemeye devam ediyordu yan yanaydk ayaginin biri benim ayagimin ustundeydi, hayatim ayagini çeker misin dedim çekmedi. Üç kere tekrarladim. En sonunda sinirlendi kalkti yanimdan dedi başladin sen yine triplerine kii trip yapacak brsey yok ortada ayagm kaşındığı için cek dedim. Açikladim hayatim bu yuzden çek dedim diye yok işte laf saymaya başladi. Üç gundur hep kavga ediyoruz flan vs. Oysaki kavga etmedik hiç. Neyse ben kalktim yanindan sinirlendim. Yatak odasina gecip kitap okudum. Aradan iki saat gecti yanima gelmedi sonra geldi işte hadi kalk uyuyalim dedi. Neyse girdk yataga bn telefonla oynuyorum ayni sekilde o da telefonla oynuyor. Sonra bn telefonu kurup dondum arkama uyumak için. Bu da geldi bana sarildi. Ben dedim ki kalbimi kırıyorsun sonra hic hirsey olmamış gibi gelip sarlyorsun suçluda ben oluyorum dedim. O da ozur dilerim dedi. Bende dedim ki olaylari nedne buyutuyorsun. Normal bi konuşmamız hbile sana tartisma gibi geliyo flan. Baktim sacma sapan harektler yapiyor yani kafasina yastiga gomuyor dinlemek istemiyormuş gibi. Sinirlendim salak gibi kendi kendkme konusuyorum dedim dondum arkama yattim. Gulmeye başladi sarldi tekrardan. Git sarilma dedim. Sonra arkasna döndü uyudu. Ve benm uyumadgmi bile bile. Sabaha kadar üstüm açk kalmış ve kapatmamış. Normalde her gece dort bes kere bnm ustumu örter. Hiç gece küs uyumazdik. Ya da sabah kalktigimizda bir öpucukle uyandirinca herşey gecerdi. Sabah benden once kalkti duş aldi geldi yanima kalk hatun diyor ki normal de hayatm vs seyler soyler kalk kalk diyor bende sinirlendim kalktim hazirlandim. Çıktık. Konuşmaya çalşti ama konuşmadim. Sonra msj atmış smdi cuma msji sevgili karıcım flan cuman mubarek olsun yaramaz kocan yazmş atlinada. Şimdi ne yapmaliyim ben kizlar. Hep boyle yapiyor kalbimi kırıyor sonra hiç birsey olmamış gibi davranıyor. Benimde oyle davranmamı bekliyor ama ben oyle yapamiyorum. Her seferinde sabret sabret bi yere kadar. Sizce msjna cevap vereyim mi? Ya da akşam eve geldiginde nasil davranıyım? Uzarsa bu sefer bana çok kızıcak bunu da biliyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Küçük tartışmalarda sizde hiçbir şey olmamış gibi davranın.
Ne yapmasını bekliyorsunuz küçük büyük her tartışmadan atışmadan sonra çiçekler özürler mi
Bu olayı dahada büyük görmek sayılmaz mı
Sarılmasını özür kabul edin, Gülünce sizde gülün geçin
Önemli bir şey olur. Rest çekersiniz küsersiniz olmadı boşanırsınız
Ama böyle vara yoğa yıpratmayın kendinizi

Sadece bir yere takıldım ben sevmem televizyon almadık, ben sıkıldım bitti izlemeyelim dedim
Ben uyudum üstümü örtmemiş hep bi ben ben ben
Kocan özür dilemiş, belki konuşma tartışmaya dönüyor genelde istemiyor bu yüzden
Benim eşimde diyor konuşmayalım sonunda tartışırız diyor ki genelde sonu tartışma oluyor

Bendee Okudum okudum önemli birşey var diye büyütülecek bi konu yok ortada...
alttan almalısın allttan almalısınız
tabikide cevap ver :)
tuzu biberi derler ya bana cok tatlı geldi tartışmanız....

Bence siz her şeyi fazla büyüten sorun eden ve çok konuşan bir bayansınız..

Erkekler bu duruma fazla dayanamaz . Bunu bilin..

Arkadaşlar sanırım beni yanlış anladınız ya da ben mi yanlış ifade ettim bilmiyorum ama ben küçük şeyleri buyutmuyorum eşim buyutuyor. Normal bir tartisma konusma gayet sakince ama eşim onu kavga olarak goruyor. Bense gayet normal bi konuşma olarak goruyorum. Mesela naz yapiyorum bazen hemen onu trip olarak algiliyor. Zaten o bana sarildimi normal de ben hemen gulerim dayanamam. Ama her seferinde kalbimi krıyor kryor. Sonra gelip sariliyor. Bende bunu kabul etmiyorum. Buyutme olay yok yani neden buyutp sorun cikarip kalp kriyorsun ki

Bence siz her şeyi fazla büyüten sorun eden ve çok konuşan bir bayansınız..

Erkekler bu duruma fazla dayanamaz . Bunu bilin..

Tam tersi ben kavgalarda genelde susmayi tercih ederim. Sorun haline getirdigim birsey de yok. Mesela birseyin nedenini sordum diyelim oda bana sorma diye kizdi ben devaminda birsey soylesem onu bi tartisma kavga olarak goruyor. Bense sadece küçk bi tartşma buyutecek birsey olarak gormedigmi soyluyorum.

birza kendime benzetim sizi

ben seni anliyorum biliyorum ne demek istedini
bende biraz aynisni yasio gibiyim
ama hataliyim bende cünkü en ufak seyden olay cikartim bi süre bilmiom neyim vardi nisan stressi felandi galiba
smdide normalestim ama busefer nisanlim artik bikmis galiba dirdirimda en ufak seyden olay cikcak sanio

sonuna kadar okudum bi olay olacak diye, tuzu biberi yahu bunlar. keyfini cikarin. esiniz gonlunuzu aliyor iste, sariliyor guluyor mesaj atiyor. fazla naz asik usandirir. uzatmayin. en sevmedigim gereksiz trip ve kapris yapan kadinlarimiz.

Televizyon almama fikri ikimizden çıktı sirf benim kararım degildi. Ve benci de degilim. Onun istedigi bir çok seyi yapiyorum ikimizde çok yoruluyoruz ama istedigi hic birseye itiraz etmiyorum. Eve gelince yanimdan ayrilma diyor ayrilmiyorum. Ama bazen bazi şeyler insani sıkabiliyor. Hep benim dedigim olsun kafasinda degilim yan .

Bizdeki durum tam tersi ama olaylari buyuten ben degilim. :/

Ya arkadasim alin bi tv kurtulun.

Yemin ederim caniniz sikiliyor da birbirinize sariyorsunuz.

Dizi izlemeye gelince telden melden ugrasiyorsunuz, teller her firsatta elinizde.

Tamam tv yuzyilin icade vooooaaav yapacak bir sey degil, kabul. Ama teknolojiden uzak da kalmiyorsunuz ki.

Bana cidden caniniz sikiliyor da birbirinize sariyormussunuz gibi geldi.

sonuna kadar okudum bi olay olacak diye, tuzu biberi yahu bunlar. keyfini cikarin. esiniz gonlunuzu aliyor iste, sariliyor guluyor mesaj atiyor. fazla naz asik usandirir. uzatmayin. en sevmedigim gereksiz trip ve kapris yapan kadinlarimiz.

Ama böyle alışıp devamli ayni şeyleri yapmasida hoşuma gitmiyor. Ben devam ettirmiyorum diye o da her seferinde birsey olmamış gibi davraniyor

İkiniz de çocuksu davranıyorsunuz. Gözleriniz birbirinizin üstünde sürekli. "Bi hata yapsa da trip atsam" havasındasınız. Bu size hiç hayretmez. Hatta kısa sürede bitirirsiniz evliliği.

Tv izleyecek tipler degiliz nasl anlatsam bilemedim ki izledgimiz tek dizi kurtlar vadisi :) bnde sırf onun icin izliyorum. Onun haricinde ay şu diziyi izleyelm flan oyle seylerimiz yok. Tv bana cok boş geliyor. Onunla bir ilgisi yok yani

öncelikle birlikteyken şu telefonda oyun oynama mevzusunu bir ortadan kaldırın siz

İkiniz de çocuksu davranıyorsunuz. Gözleriniz birbirinizin üstünde sürekli. "Bi hata yapsa da trip atsam" havasındasınız. Bu size hiç hayretmez. Hatta kısa sürede bitirirsiniz evliliği.

Eşimi çok seviyorum. O da beni cok seviyor bunu biliyorum. Rabbim korusun asla boşanma tarafinda degilim. Trip flan ilk ayimda yapiyordum o durumu aştım artık trip yapmıyorum. Sadece benim birseylwri devamli gozardi etmem onda alışkanlik yapsin istemiyorum.

Aay çok sıkıcısınız..yapacak bişeyınız yok dıye birbirinizin laflarına sarıyorsunuz..

Biraz sosyalleşin..biraz farklı ılgı alanları bulun kendinize..kös kös oturmayın duvarlara bakarak..

Tv kanallarını begenmıyorsanız alın dvd ızleyın..tv sırf dizi demek degılkı açın belgesel ızleyın,muzık dınleyın,yemek kanallarına bakın yorum yapın.haber ızleyın.evde az ses olsun..

Dusundukce ben daraladım burdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…