Aay çok sıkıcısınız..yapacak bişeyınız yok dıye birbirinizin laflarına sarıyorsunuz..
Biraz sosyalleşin..biraz farklı ılgı alanları bulun kendinize..kös kös oturmayın duvarlara bakarak..
Tv kanallarını begenmıyorsanız alın dvd ızleyın..tv sırf dizi demek degılkı açın belgesel ızleyın,muzık dınleyın,yemek kanallarına bakın yorum yapın.haber ızleyın.evde az ses olsun..
Dusundukce ben daraladım burdan..
Televizyon almama fikri ikimizden çıktı sirf benim kararım degildi. Ve benci de degilim. Onun istedigi bir çok seyi yapiyorum ikimizde çok yoruluyoruz ama istedigi hic birseye itiraz etmiyorum. Eve gelince yanimdan ayrilma diyor ayrilmiyorum. Ama bazen bazi şeyler insani sıkabiliyor. Hep benim dedigim olsun kafasinda degilim yan .
Tv ile sosyal olunmaz zaten..Size burdan anlatınca sıkıcı gibi geliyor ama normal de sıkıcı bi hayatımz yok aslnda fazlasyla yogunuz zaten. Akşam anca kafa dinlemek istiyoruz. Kitap flan okuyoruz ya da oturup muhabbet ediyoruz. Yani yapacak birşey buluyoruz. Arada film flan da izliyoruz ama cok az. Televizyonla sosyal olacagımıza inanmıyorum.
Evliligimin klk aylarinda konu açtım buraya gercekten biraz nazli buyudugm için trip atmalarim surat asmalarim oluyordu. Ama bana burda konuşarak çöz dediler dogru olanda buydu zaten. Ben konuşuyorum o çocuk gibi dinlemeyip kafasini yastiga gomdugu için sarilma dedim. Yeri geliyor bende alttan aliyorum. Hatta artik herseyi alttan aliyorum. Ona sormadan yaptigim tek birşey yok. Sadece ne bileyim bayan olarak herkesin zoruna gider her seferinde kırsn sonra gelsin sarlsn. Bunu alışkanlik haline getirmesi benim zoruma giden zaten.. Cunku normal de bana sarilmasi gecin yuzume gulerek baktiginda ben dayanamiyorum guluyorum hemenSiyahi hatun anlamadım ki ,aranızdaki küçük tripler bunlar ne var yani bunda ?
Ne yapsın adam daha acaba !yaklaşıyor git diyorsun sarılıyor dokunma diyorsun!
Dönüp yatıyor üstümü örtmemiş diyorsun ? yani çok hassassın azıcık kendine alınmamayı öğretsen iyi olur.
Tv ile sosyal olunmaz zaten..
Dünya ile bağlantın olur..nerde ne var,ne olmuş haberdar olursun..
Siz tv değil telefon bağımlısı olmuşsunuz bence..
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizin tartışma stilinizin karşıdaki görüşleri tümüyle reddetmek ya da kendi görüşleriniz şartsız kabul edilmesi. Gönül anlamak ise ayaklarınıza kapanıp özür dilenmesi.
Evliligimin klk aylarinda konu açtım buraya gercekten biraz nazli buyudugm için trip atmalarim surat asmalarim oluyordu. Ama bana burda konuşarak çöz dediler dogru olanda buydu zaten. Ben konuşuyorum o çocuk gibi dinlemeyip kafasini yastiga gomdugu için sarilma dedim. Yeri geliyor bende alttan aliyorum. Hatta artik herseyi alttan aliyorum. Ona sormadan yaptigim tek birşey yok. Sadece ne bileyim bayan olarak herkesin zoruna gider her seferinde kırsn sonra gelsin sarlsn. Bunu alışkanlik haline getirmesi benim zoruma giden zaten.. Cunku normal de bana sarilmasi gecin yuzume gulerek baktiginda ben dayanamiyorum guluyorum hemen
Eşin kavga ve tartışma istemiyor işte.. Sen de mümkün olduğunca tartışma falan çıkarma, diretme bazı konularda. Baktın moralin bozuluyor azıcık surat as, nas yap o zaten gönlünü alır
Anladım canım.. ne dym ki erkekler zor.. :) Allah kolaylık versinTartışma dedigim şey inan ki tartışma degil bir konu uzerinde farkli yorum yapiyoruz. Onun algiladigi tartisma ben konusurken yine kavga ediyoruz deyip susturmaya çalşyoe bende kavga etmiyoruz sadece konuşuyoruz diyorum. Ooo surat asmak asla olamaz ilk ay yaptim da çok kizdi bana naz flan cekemiyr yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?