Kavgalar tripler sonuç :(

Umarım sizi kırmam ama eşiniz pek olgun gelmedi bana. Bayan daha kırılgan,daha hassas olur ama erkeklerin güçlü olması lazım.

Meşhur kk sorusunu soruyorum yaşlar kac sizin değil Eşinizin yanlış anlamayın ama çocuk tartışması gibi

Meşhur kk sorusunu soruyorum yaşlar kac sizin değil Eşinizin yanlış anlamayın ama çocuk tartışması gibi

Yaşlarımız çokta buyuk degil zaten :) ben 21 eşim 23 yaşında. Ama eşim 10 yaşından beri tek yani bu yaşa kadar tek başına birseylri başarmş o yuzden olgun aslnda ama işte bazi konularda boyle oluyor

İçim bayıldı. Ortada sorun denecek bir şey yok. Ama her şeyden sorun çıkaran karı-koca, sürekli mıy mıy mıy... Siz böyle yaşarken sıkılmıyor musunuz? Eşiniz neyse, siz de bir o kadar dramsınız burdan bakınca. Her şeyi sakız gibi uzatan, triplere giren, sürekli patlamaya hazır bomba gibi bir kadın canlandı gözümde. Sizin de her hareketiniz gergin. Esas derdinizi söylemeyip ayağını çeker misin demeniz, yok yatakta sarılmış, sarılma dön yat diye reddetmeniz, sonra üstüm açıldı da örtmemiş falan söylenmeleriniz. Burada yazılınca karşı çıkmışsınız ama sizin hareketleriniz de gergin, abartılı ve bencilce. İstiyorsunuz ki siz ne derseniz onu kabul etsin eşiniz. Gece başınızda nöbet tutup bilmemkaç kere açılan üstünüzü örtsün. Hep ben, ben, ben... Bence siz kendinizin farkında değilsiniz ve evinizdeki her şeyden kocanızı sorumlu tutuyorsunuz. Evdeki havayı geren kişi siz olabilirsiniz, bence kendinize bir özeleştiri yapın.

Yapılan yorumlar saygi duyuyorum. Ama herkes seviyeyle yorum yaparsa sevinirim. Ne bencil bi insanım ne de gergin. Tam tersi kendimden çok karşımdakini düşünürüm. Sessiz ve sakinim. Bu yıllardir boyleydi ve hala bu şekilde. Ben bunu çok buyuk bir sıkıntıymış gibi anlatmadım zaten. Sadece ne gibi tepkiler verebilirim. Yahut bu durumu nasil duzeltebilirim die fikir almak istedim. Çunku insan etrafindaki insanlarla dertleşmek istemiyor. Ben ne zaman yazsam buraya rahatliyorum. Ama boyle sacma sapan yorumlar hiç hoş degil. Bu her turlu eleştiriye açık olmadigim anlaminada gelmez. İlk ayimla kiyaslarsak burdan fikirler alarak kendimi duzelterek baya şeyler aştık. Ama asla sert bencil gergin evi geren bi halim yok. Sadece biraz fazla nazliydim bunu da duzelttim.

Burdan sizi surekli benim dedigim zaman istediklerim olsun diyen kisilerden gibi goruyorum.Bircok kiside bunu ifade etmis ama siz kabul etmemissiniz ama biz burda sizin kelimelerinize gore yorum yapiyoruzki bu sonuc ortaya cikiyo.

Birde uc kere ayagini cek demek yerine bisey demeden ayaginizi cekseniz ya illa birsey deyip yaptirma durumlari var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…