rica ederim canım aklına ne takılırsa sorabilirsin)) buaradabildiğim kadarıyla ameliyattan sonra 1 ay boyunca güneşe çıkmaksakıncalı...en önemlisi de ameliyatan sonra 2,3 ay denize havuza girmek kesinlikle yasak..yani denize havuza girmeyi şimdilik unut :)) buarada bir müddet deniz ve havuza girmenin yasak olduğunu biliyorum ama tarih olarak kaç ay onu tam bilmiyorum açıkcası onu bir başkasına sormanda fayda var ) ama burun ameliyatından 1 ay sonra kesinlikle denize havuza girilmiyordu ben öyle hatırlıyorum..
düz bir burun kalkık olabilir,kavizli bir burun da basık olabilir turkuazsu.mesela benim kuzenim var burnu gayet kalkık doğuştan,karşıdan baktım mı içi görünüyor nerdeyse ama kavisli değil yani oyuk değil.öyle olsa tüm düz burunlara basık olurdu.kavissiz burunlar kalkık olmaz diye bişey yok.haa bunun tam tersi olarak kavisli olan bir burun basık olabilir,misal songül öden misal hepsi grubundaki cemre.burunları oyuk,kavisli ama uçları aşağı düşük.googleadan bakın bi
canım bu konuda yardımcı olmak isterdim ama ben ameliyat olalı daha 20 gün oluğu için malesef bu konuda bilgim yok
en iyisi ağustosta olayım, evde yatarım. alırım bi klima takarım odaya. bizimki çok laf edecek ama napiyim...
gecmiş olsun benim de bir ay oldu zaten..tecrübellilerden cevap bekleyelim..yalnız ben şunu belirteyim ilk başlarda burun sırtında geneldee çok ödem oluyo ödemler gittikçe kavis ortaya çıkıyo..
ben tecrubelerime dayanarak soyluyorum kızlar ödemler indikçe kavis iniyo şişlilk gidiyo ve burun ucunun kalkıklığı da azaldığı için burun hafif uzuyo sanki
http://www.6rp.net/upload/files/04560b3e.jpg için Google Görsel Sonuçları Songül ödenin burnu gayet guzel fındık gbi eleştirmeyin bari bunu
hay allah ya bu burunun amma çok zahmeti var..ameliyat olmakla da iş bitmiyor,sonrasında masaj olayı var..masajı yapsak bile başka sorunlar çıkıyor))) baya zahmetli işş
geçmiş olsn cnm ALLAH herkese istediği sonucu nasip etsin zor iş burun işi kime olmştn ameliyatı
benimde 2 ay oldu kızlar.doktorum bana 1 ay sonra denize girebilirsin havuzada 2 ay sonra dedi.denize girmek şişlikler içinde iyimiş.bna bol bol yüz dedi.güneşlenebilirsin de dedi ama çok fazla kalma dedi güneşte.havuz 2 ay yasak mikroplu çünkü.
kızlar benim ameliyat olalı 1ay1hafta geçti doktorum denize girmek çok yararlı havuza da gir hiç problem yok ama tabii mikroplu olableceği için çok su çekmeye fln zorlama dedii.. ben hepsinden çok tekrar güneş gözlüklerime kavuşmak istiorumm:82:
ben 6. ayıma girdim hala takmadım güneş gözlüğü haftaya kontrolüm var sorucam takarım heralde burnum bozulmasın derken gözlerimden olucam güneş çok alıyor gözlerimi
hadı ya ben okdr sure oldugunu bılmıyordum burun seklını mı bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?