- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
kızlar ne derlerse desinler kavisli burun ve kalkık burun birbiriyle doğru orantılı yani her oyulmuş burun kalkık oluyor etrafımda tam tersini hiç görmedim ayrıca bende kalkık burnumdan müzdaribim sakın kalkık burun yaptırmayın ben sevmiyordum başıma geldi malesef:84:
kızlar ne derlerse desinler kavisli burun ve kalkık burun birbiriyle doğru orantılı yani her oyulmuş burun kalkık oluyor etrafımda tam tersini hiç görmedim ayrıca bende kalkık burnumdan müzdaribim sakın kalkık burun yaptırmayın ben sevmiyordum başıma geldi malesef:84:
ela_55 ben de merak ettim canım burnun kavisli mi?benim burnum çok az kemerli ve ucu biraz düşük ben de ucunu kaldırtmayı düşünüyorum.kemeri düzelttirmeye cesaret edemiyorum.ucu kaldırılınca kemer fazla göze batmaz gibi geliyo... kızlar ne yapmalıyım sizce? :S
ela_55 ben de merak ettim canım burnun kavisli mi?benim burnum çok az kemerli ve ucu biraz düşük ben de ucunu kaldırtmayı düşünüyorum.kemeri düzelttirmeye cesaret edemiyorum.ucu kaldırılınca kemer fazla göze batmaz gibi geliyo... kızlar ne yapmalıyım sizce? :S
Canım ben senin burnunu çok merak ediyorum, resim eklemeyi düşünüyor musun?
cnm olmuşken tam ol uyican uyanican bence kemeride düzelttir hepsi olsun sonra pişman olursun keşke kemeride düzelttirseydim diye :87:
canım ya demek kalkık burnundan şikayetçisin..buarada sende kavis var mı?..bende de hiiç kavis yok malesefeğer kavisin varsa çok şanslısın valla :))
ela_55 senin kaç aylık burnun cnm ilk aylar aşırı kalkık olabiliyor ama 3 aydan sonra o kalkıklık düşüyor ödemler indikçe
ela_55 senin kaç aylık burnun cnm ilk aylar aşırı kalkık olabiliyor ama 3 aydan sonra o kalkıklık düşüyor ödemler indikçe
cnm olmuşken tam ol uyican uyanican bence kemeride düzelttir hepsi olsun sonra pişman olursun keşke kemeride düzelttirseydim diye :87:
canım bence eğer burnunda kemer varsa onu da düzelttir..çünkü kemeri düzeltirmek çok değiştiriyor,farkettiriyor))
canım arkadaşım bırak düşük kalsın bir de biraz diyorsun sakın kaldırtma bak pişman olursun
Canım kemerin çok değilse kaldırmayla düzelirse elletme olur mu ama yaptırırsan da muhakkak aşırı oymayın diye tam bin kere söyle doktora hatta ameliyat masasındayken bile söyle bazıları kıt oluyor da bu konuda sana bol şanslar ha aman çok kaldırtma kız burnuşunu inşallah seninde çok şeker bir burnun olur
foto özel album eklı arkadsslrm görebılıyo ama sen bende eklı olmalısınyazıyorum çıkmıyor galiba anlamadım ama fotoğrafını göreniyorum e haliyle fikir de veremiyorum inşallah bu çıkar sayfada
cnm baktım resimlerine şimdi çok doğal olmuş ucu eski halini görmediğim için tam anlıyamadım ama sanki hiç ameliyat olmamış gibi duruyor ve biraz kemer var üstünde ben olsam o kemeride düzelttirirdim cnm sana hafif kavisli ve ucu biraz daha kalkık bence süper olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?