kavis olayı ve burnun kalkıklığı !!!!!

kızlar ne derlerse desinler kavisli burun ve kalkık burun birbiriyle doğru orantılı yani her oyulmuş burun kalkık oluyor etrafımda tam tersini hiç görmedim ayrıca bende kalkık burnumdan müzdaribim sakın kalkık burun yaptırmayın ben sevmiyordum başıma geldi malesef:58::84:

Canım ben senin burnunu çok merak ediyorum, resim eklemeyi düşünüyor musun?

kızlar ne derlerse desinler kavisli burun ve kalkık burun birbiriyle doğru orantılı yani her oyulmuş burun kalkık oluyor etrafımda tam tersini hiç görmedim ayrıca bende kalkık burnumdan müzdaribim sakın kalkık burun yaptırmayın ben sevmiyordum başıma geldi malesef:58::84:

canım ya demek kalkık burnundan şikayetçisin..buarada sende kavis var mı?..bende de hiiç kavis yok malesef :( eğer kavisin varsa çok şanslısın valla :))

ela_55 ben de merak ettim canım burnun kavisli mi?benim burnum çok az kemerli ve ucu biraz düşük ben de ucunu kaldırtmayı düşünüyorum.kemeri düzelttirmeye cesaret edemiyorum.ucu kaldırılınca kemer fazla göze batmaz gibi geliyo... kızlar ne yapmalıyım sizce? :S

ela_55 ben de merak ettim canım burnun kavisli mi?benim burnum çok az kemerli ve ucu biraz düşük ben de ucunu kaldırtmayı düşünüyorum.kemeri düzelttirmeye cesaret edemiyorum.ucu kaldırılınca kemer fazla göze batmaz gibi geliyo... kızlar ne yapmalıyım sizce? :S

cnm olmuşken tam ol uyican uyanican bence kemeride düzelttir hepsi olsun sonra pişman olursun keşke kemeride düzelttirseydim diye :87:

canım bence eğer burnunda kemer varsa onu da düzelttir..çünkü kemeri düzeltirmek çok değiştiriyor,farkettiriyor ;)))

Canım ben senin burnunu çok merak ediyorum, resim eklemeyi düşünüyor musun?

özel kotamı doldursaydım eğer facemi verirdim oradan bakardınız inanın hayatınızda bu kadar kalkık bir burun görmediniz ama fotoda önden ve hafif yandan güzel çıkıyor ama önemli olan gerçeği inanın görseniz bırakın kavisi burun yaptırmaktan vazgeçersiniz nasıl anlatayım işte bir gün görürsünüz belki :14:

ela_55 senin kaç aylık burnun cnm ilk aylar aşırı kalkık olabiliyor ama 3 aydan sonra o kalkıklık düşüyor ödemler indikçe :7:

canım ya demek kalkık burnundan şikayetçisin..buarada sende kavis var mı?..bende de hiiç kavis yok malesef :( eğer kavisin varsa çok şanslısın valla :))

bak canım her zaman düz ve hafif kalkık burun beğenilir boşver sen kavisli burunu yaptıran bin pişman oluyor tabiki herkese farklı burun yakışır ama sana düz yakışıyorsa neden kavisli yaptırasın ki değil mi ama :40:

cnm olmuşken tam ol uyican uyanican bence kemeride düzelttir hepsi olsun sonra pişman olursun keşke kemeride düzelttirseydim diye :87:

canım bence eğer burnunda kemer varsa onu da düzelttir..çünkü kemeri düzeltirmek çok değiştiriyor,farkettiriyor ;)))

canım arkadaşım bırak düşük kalsın bir de biraz diyorsun sakın kaldırtma bak pişman olursun

çok teşekkürler kızlar kemer konusunda bana cesaret verdiniz.finallerim biter bitmez doktor araştırmaya başlıycam...umarım hepimizin burnu istediğimizden daha güzel olur... :))

Canım kemerin çok değilse kaldırmayla düzelirse elletme olur mu ama yaptırırsan da muhakkak aşırı oymayın diye tam bin kere söyle doktora hatta ameliyat masasındayken bile söyle bazıları kıt oluyor da bu konuda sana bol şanslar ha aman çok kaldırtma kız burnuşunu inşallah seninde çok şeker bir burnun olur :1::16::34::46:

Canım kemerin çok değilse kaldırmayla düzelirse elletme olur mu ama yaptırırsan da muhakkak aşırı oymayın diye tam bin kere söyle doktora hatta ameliyat masasındayken bile söyle bazıları kıt oluyor da bu konuda sana bol şanslar ha aman çok kaldırtma kız burnuşunu inşallah seninde çok şeker bir burnun olur :1::16::34::46:

kızlaarr benım burnumun resmınede bakaarmısınızz nasıl olmuşş yaa sadece uc esttgı oldum ama ban hala uzun ve düşük gibi geliyo yorumlarınıza ihtiyacım var hemde hiç kavis ve kalkıklık yok

yazıyorum çıkmıyor galiba anlamadım ama fotoğrafını göreniyorum e haliyle fikir de veremiyorum inşallah bu çıkar sayfada :60:

cnm baktım resimlerine şimdi çok doğal olmuş ucu eski halini görmediğim için tam anlıyamadım ama sanki hiç ameliyat olmamış gibi duruyor ve biraz kemer var üstünde ben olsam o kemeride düzelttirirdim cnm sana hafif kavisli ve ucu biraz daha kalkık bence süper olurdu :49:

cnm baktım resimlerine şimdi çok doğal olmuş ucu eski halini görmediğim için tam anlıyamadım ama sanki hiç ameliyat olmamış gibi duruyor ve biraz kemer var üstünde ben olsam o kemeride düzelttirirdim cnm sana hafif kavisli ve ucu biraz daha kalkık bence süper olurdu :49:

evt cnm cok dogal oldu ben sadece uc oldugum ıcın kemere ellettrmedim doktorum istersen törpu atalım dedi o zaman istemedım ne biliyim benı rahatsız etmıydu orası ama şimdi etmeye basladı 1 sene sonra torpu attrmak ıstıyorum ama kavıslı burunu kendıme yakıstırmıyorum sadece cok az kalkık olabılırdı nıyetım estetıklı bı burun tasımak degıl sadece normal bı burun tasımaktı öylede oldu böylede mutluyum böylede kendımı seviyorum :) eskı hallerınden net bı foto bulamadım bulunca onuda koyucam o zman bakarsın.eskısıyle çok az fark var zaten ucu kısaltıldı sadece okadar..

Back
X