3 senelik evliyim kaynanamdan çok çektim evlendiğim ilk günden beri basladı biz sevgiliyken öyle değildi ben imzayı attım kadın değişti yataklarımızı ayırıyordu eşiyle onlara gittiğimizde..ben söylediğimde anneme şikayet ediyordu..altınlarımı vermedi çocuğuma yakılanları gelenleri vermedi cocugumun doğmasını istemedi öleceği varsa ölsün daha yeni evlendiniz dedi..kaynım bekardı ogullarım birlikte yatsın (aynı odada)sen şurda kal diyodu(farklı oda)hamileyken ben çok hastaydım çağırdım gelmedi bi kere geldi akarabasıyla iç çamaşır geceliğimi toplamışlar giyme bunları deyip hurca koyup bana vermisti sok olmustum..gecelikler renkli sütyenler normal seyler çekmeceyi bi actım birkaç tane kendi aldığı beyaz anne kilodu ve bi iki sütyen sok olmustum ve bunları ben uyurken yapmışlar sonra üzüntüden kanamam oldu zor atlattım bebek erken doğabilir dediler iyi baksınlar sana dedi doktor yat dedi ..bana küvez bulmus sok olmustum ama Allah büyük normal dogurudm zamanında niye sezaryen olmadın alsınlar bebeği demisti eşimden bekarken sürekli para alıyormuş kaynım çok harcar esim çok verir hala bişeyleri biz ödüyoruz ve değerim sıfır neyse neler neler yaşadım ben kaynım evlendi eltime bişe yapsın istemedim onun ne sucu var ki yapmadı zaten kızda uzak bi memlekete gitti yapmıyor da gayet kız iyi ne dediyse yaptı evlerine bile gitmedi hayatlarını yaşasınlar dedi ay bi görseniz o kadın gitti isin komik tarafı bana da iyi oldu simdi iyi davranıyo ağzıma bakıyo esimi sorarsanız beni destekliyor tabi ki cunku herseye şahit ama tabi hep kavga ettik cunku annesi olduğu için cekememi istedi ama bana destek de sorum su simdi bana iyi ya bazen diyorum unutsam mı bazen diyorum hayatımın evliliğimin en güzel yılları gitti ağlaya ağlaya mesafeni koru unutma diyorum siz olsanız ne yapardınız