- Konu Sahibi Pozitifstyle
asla unutulmaz gun gectıkce ınsanın daha da agırına gıdıyor hatta
bence sız o kayınvalıdeyle muhattap olmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocana yansıtma bence kesinlikle çünkü objektif olamıyor kocalar ve çoğu zaman dinlemiyorlar bile bence burada gerekirse çatacağın ve mesafeli olacağın tek kişi kv ve onun yüzünden kocanla aranı bozma derim.Kocanla nasıl olurdun ona çatar mıydın yoksa ona yansıtmaz mıydım gecmisi
Kesin Canımı acıtır bişe yapar diye düşünüyorum yoksa yapardım insallah canım sağol Bu arada Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKesinlikle yapmalısın. Bunu hak etti kadın. Aç internetten mezar resimleri (yabancıların kullandığı mezarlardan) onlar daha şık sana bunlar yakışır kaynana de sürekli böyle paikolojik baskı yap.sana bundan alıcam de sürekli. Allahından bulsun diyemiyorum malesef.
Evet kadın iyi ama benim daha çok ağrıma gidiyorasla unutulmaz gun gectıkce ınsanın daha da agırına gıdıyor hatta
Sagol canım teşekkür ederimKocana yansıtma bence kesinlikle çünkü objektif olamıyor kocalar ve çoğu zaman dinlemiyorlar bile bence burada gerekirse çatacağın ve mesafeli olacağın tek kişi kv ve onun yüzünden kocanla aranı bozma derim.
Kesin Canımı acıtır bişe yapar diye düşünüyorum yoksa yapardım insallah canım sağol Bu arada Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ben de farklı sıkıntılar yasadım kv ile3 senelik evliyim kaynanamdan çok çektim evlendiğim ilk günden beri basladı biz sevgiliyken öyle değildi ben imzayı attım kadın değişti yataklarımızı ayırıyordu eşiyle onlara gittiğimizde..ben söylediğimde anneme şikayet ediyordu..altınlarımı vermedi çocuğuma yakılanları gelenleri vermedi cocugumun doğmasını istemedi öleceği varsa ölsün daha yeni evlendiniz dedi..kaynım bekardı ogullarım birlikte yatsın (aynı odada)sen şurda kal diyodu(farklı oda)hamileyken ben çok hastaydım çağırdım gelmedi bi kere geldi akarabasıyla iç çamaşır geceliğimi toplamışlar giyme bunları deyip hurca koyup bana vermisti sok olmustum..gecelikler renkli sütyenler normal seyler çekmeceyi bi actım birkaç tane kendi aldığı beyaz anne kilodu ve bi iki sütyen sok olmustum ve bunları ben uyurken yapmışlar sonra üzüntüden kanamam oldu zor atlattım bebek erken doğabilir dediler iyi baksınlar sana dedi doktor yat dedi ..bana küvez bulmus sok olmustum ama Allah büyük normal dogurudm zamanında niye sezaryen olmadın alsınlar bebeği demisti eşimden bekarken sürekli para alıyormuş kaynım çok harcar esim çok verir hala bişeyleri biz ödüyoruz ve değerim sıfır neyse neler neler yaşadım ben kaynım evlendi eltime bişe yapsın istemedim onun ne sucu var ki yapmadı zaten kızda uzak bi memlekete gitti yapmıyor da gayet kız iyi ne dediyse yaptı evlerine bile gitmedi hayatlarını yaşasınlar dedi ay bi görseniz o kadın gitti isin komik tarafı bana da iyi oldu simdi iyi davranıyo ağzıma bakıyo esimi sorarsanız beni destekliyor tabi ki cunku herseye şahit ama tabi hep kavga ettik cunku annesi olduğu için cekememi istedi ama bana destek de sorum su simdi bana iyi ya bazen diyorum unutsam mı bazen diyorum hayatımın evliliğimin en güzel yılları gitti ağlaya ağlaya mesafeni koru unutma diyorum siz olsanız ne yapardınız
Bende öyle olacağım sanırım canımBen de farklı sıkıntılar yasadım kv ile
Son bir yıldır bana cok iyi davranıyor ama ben inanmıyorum
Bu sefer de ben ona sogugum
Hakkımda tüm soyledği seyleri duydumBende öyle olacağım sanırım canım
Olabilir canım cunku sürekli soru soruyor kayananm canım ee naptınız ne oldu fln ama diğer geline çok iyi eşime yaptıklarını evimize yansıtmamam için psikolojik destek alayım dedim gerek Yok dedi unutamazsın ki dedi sürekli annesini söylüyorum ben canım bide sanırım benim her an gidebileceğimi biliyor eşim bide ben bi kere şey yaptım önceden bana söylediğini ses kaydı yapıp ona dinlettim Şen'de yap istersenAyni benm yasadiklarm tek fark esim hep annesini destekledi hala da desteklior kv bana iyi davranior ama alttan alttan laf sokusmuor degiliz yuzune gule gule laf koyuorum kusmek yerine sakayla karisik laf sokmak cok iyi oluor. Seninki oglundan tepki almamak icin annem ne iyi esim yapio galiba demk icin iyi davranio olabilr veya iyi olup aranizda olani biteni nereye gidip gelindigni ogrenmek icin konusuodr.
Evet bizimkinin de arası açıldı ama yine de küsmedik ben küsmek istedim hepHakkımda tüm soyledği seyleri duydum
Hep bosanmamızı bekledi
Kendi agzından da duydum
Eşimle ben yüzünden araları acılınca şimdi bana karsı acayip yapmacık bir sevgi pıtırcığı oldu kadın
Anca kendini kandırır
Ben surat aşmayı hiç beceremiyorum en fazla 10dakikaGeçmişi hatırlayıp kederlenme canım ama yapılanları asla unutma, bende senin gibi unutmuyorum ve muhattap olmuyorum görüştüğümüzde de nemrut suratımı çekmek zorunda kalıyorlar :)
Pardon canım aklıma geldi sinirli sinirli yazıyorum.Sanki bi daha yaşıyormuş gibi..Allah aşkına noktalama işaretleri kullanarak yazin ya. Bi paragraf bisey yapin. Böyle hic nokta virgül olmadan okuyunca nefes almadan hızlı hızlı okuyorum istemdışı. Nasil yazarsaniz öyle okuyorum ve boğuldum şuan.
Konuya gelirsek, unutmayin. Simdi isterse iyilikten kanatları çıksın unutmayin, dile de getirmeyin, sadece mesafeli olun, görüşün ama uzak durun. Haketmeyen insana iyi olmaya gerek yok.
İste bende bunu istiyorum..esimede söylüyorum,o kusmemı istemiyor ,hersey yap ama küsme iliskiyi kesme diyor cunku bana iyiyse ben hemen yumusuyorum aklıma geliyo sonra yorgan altı ağlıyorumAffedilmiyo... kendi adıma söyliyim şu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa bana ilanı aşk etse zerre umrumda olmaz! Zaten o da çok iyi biliyo cesaret edemiyo hiç yanaşamıyo.. çünkü zamanında iyi tarafımı çook iyi gördüler ama yaranamadım madem öyle alın size kötü tarafım dedim bununla yaşayın.. katiyen iletişim kurmuyorum asla evime sokmam hizmet etmem.. ama eşime hiç karışmam onun ailesi istediği zaman gitsin görsün beni muhattab ettiği an toplar pılımı pırtımı giderim çok netim bu konuda.. samimi bulmadığım hiç bir ilişkide kalamıyorum malesef eğer siz başarabiliyosanız ne ala ama çok zor..
Valla ben de sinirli sinirli tek nefeste okudum yazdığınız gibi :)Pardon canım aklıma geldi sinirli sinirli yazıyorum.Sanki bi daha yaşıyormuş gibi..