Kaybetme korkusu yaşıyorum

denizliligenc1995

Umut dolu insanlarız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
2.026
2.492
83
Herkese merhaba. Daha önce burada alkolik sevgilimden ayrılınca konu açmıştım. Daha doğrusu kız istemeye gelecekleri gün hayatımın en mutlu olması gereken gün beni terk etti. Rezil oldum herkese karşı. Onu unuttum çok şükür şuanda ciddi bir ilişkim var ve ben kaybetmek istemiyorum. Terk edilmek istemiyorum. Sanki gene kız istemede terk edilirim gibi hissediyorum. Onu çok seviyorum tekrar kaybetmek istemiyorum. Sizce kaybetme korkusunu nasıl yenebilirim? İlişkimden zevk alamıyorum. Sürekli ya terk ederse diye stresten kurtulmak istiyorum. Tavsiye bekliyorum sizlerden

Psikolojide bunun bir adı vardı sanırım
Eski ilişkinizde yaşadıklarınız tetikliyor bu korkuyu
Tek çare bir uzmana gözükmek
Geçmiş olsun

Herkese merhaba. Daha önce burada alkolik sevgilimden ayrılınca konu açmıştım. Daha doğrusu kız istemeye gelecekleri gün hayatımın en mutlu olması gereken gün beni terk etti. Rezil oldum herkese karşı. Onu unuttum çok şükür şuanda ciddi bir ilişkim var ve ben kaybetmek istemiyorum. Terk edilmek istemiyorum. Sanki gene kız istemede terk edilirim gibi hissediyorum. Onu çok seviyorum tekrar kaybetmek istemiyorum. Sizce kaybetme korkusunu nasıl yenebilirim? İlişkimden zevk alamıyorum. Sürekli ya terk ederse diye stresten kurtulmak istiyorum. Tavsiye bekliyorum sizlerden
Kiz isteme gunu olmadi diye neden rezil olasiniz.. once bu "rezil olma" fikrini aklinizdan cikarin. Hayatta hersey insanlar icin..insanlar evlenip ayriliyor, bu rezillik mi, hayatin icinde normal mi, düşünün..
Sanirim elalem ne der düşüncesi. sizin icin cok onemli..

Yaşadığınız olaydan dolayı ayrılık anksiyetesi yaşıyosunuz bendede olmuştu

Back
X