kaybetme korkusu yok mu ? ..

Yok bizde o asama yok :) garip bir iliskimiz var farkindayim.. ya duzelicek ya biticek baska yolu yok
Düzelir umarım kaybetmeyi umursamıyo gibi bi durum yok bence. Sadece ayrılık kelimesinin içi boşalmış sizin ilişkinizde ya. Yani ayrılalım demek küsmek gibi tavır yapmak gibi bi anlama dönüşmüş. Gerçekten kopmak olarak görmüyo ayrılmayı.
O zaman siz biraz uzak duracaksınız, arayınca açmayacaksınız madem ayrıldık o zaman böyle böyle diye tavrınızı koyacaksınız o da ayrılalım demenin gerçek anlamıyla yüzleşmiş olacak.

Reactions: twe
bu adam biraz da sürekli paniklemen ve seni korkutmak için ayrılıyor sanırım.bir de nasılsa affedeceğini bildiği halde rahat.
çok ergence..şimdi ne yapılmalı?onu gerçekten eteklerini tutuşturmalısın..
barışmak için aradığında açmayacaksın.bunu zaman olarak düşünme.3 gün olur 1 hafta olur 2 hafta olur..ders alana kadar kısaca.
mesajlar attıgında geri dönmeyeceksin.baktın cok ısrar ediyor,açıkça "ben bu durumdan çok sıkıldım,sürekli en ufak birşeyde terkediliyorum.sanırım ben sevilmiyorum.böylesi daha iyi lütfen beni rahatsız etme" minvalinde yazacaksın.
ciddi ciddi sana 1-2 hafta kadar ulaşamasın.yani gerçek bir ayrılığı yaşatacaksın ona.
ayrılık demek kopmak demek.görememek,duyamamak dokunamamak demek.bunu ona yaşatman gerekiyor.
O zaman anlarsınız ikisiniz de kim kaybetmekten korkuyor kim umursamıyor..

Bazi seyler iliskinin basinda belli edilir sonradan degistirmek cok zor ben bekarken taa lise 1de baslayan 3yil suren iliskim vardi kimsenin agzindan bu sure icinde bitti ayrildik cikmadi belki bi hafta kus kaldik konusmadik ama ayrilmadikta bu uc senenin sonunda ciddi bir problemimiz oldu baya buyuk ve bitti kelimesi soylendi ve ogun orada biraktim ben herseyi cunku buzamana kadar eften puften seyleri buyutup zirt pirt ayriligi lacka etmemistik o yasimiza ragmen sonra kendisi aradan bikac ay gecince geri dondu nafile bi kere biter ve kimseyle ayril baris olmadim hep bir kere bitti bunun tavrinida hep basta koydum evliyim ve hala bir kere biter... diyorum yine

evet bu sefer ararsa acmamayi dusunuyorum :)) bide ben o uzulunce hemen affediyorum yaaa niye boyleyim acaba?

bencede boyle yapmak daha mantikli cunku konusunca degisen bisey olmuyor.. bu sefer acmamayi dusunuyorum tabi kendimi tuta bilirsem

ben iliskiye basladigimda universite 1deydim.. yani ilk kez iliski yasiyordum.. bilemedim o zamanlar.. tecrubem yoktu.. yaptim bi hata simdi hatalarimi duzeltemeye calisiyorum.. bakalim basara bilecekmiyim..

evet bu sefer ararsa acmamayi dusunuyorum :)) bide ben o uzulunce hemen affediyorum yaaa niye boyleyim acaba?
Herkes sert mizaçlı olamaz ki bazıları da sizin gibi pembiş pamuk helva kıvamında oluyo. Ama sert de olsan yumusak da olsan fazlası zarar gerçekten. Arada diger türlü davranmayı bilmek lazım

Herkes sert mizaçlı olamaz ki bazıları da sizin gibi pembiş pamuk helva kıvamında oluyo. Ama sert de olsan yumusak da olsan fazlası zarar gerçekten. Arada diger türlü davranmayı bilmek lazım
bende iste arada bir sert olmak istiyorum.. sevdigim insana karsi sert olamiyorum.. sevgilim icin demiyorum arkadaslarima karsida boyleyim. genelde iyi niyetimi hep kullanirlar ama olsun.. iste zmaaninda sevgilime sert cikmadigim icin boyle rahatladi beyefendi.. :)

merhaba arkadaşım bende böyle bir durumun içindeyim, içindeydim. bir süre sonra içindeki o güzel hisler ölüyor. ayrıl barış, kavga et barış, bir bakmışsın bir süre sonra bütün hayatınız barışma odaklı olmuş. demek istediğim senin bütün fedakarlıkların bir süre sonra karşı taraf tarafından görev olarak algılanır hale geliyor. nasıl olsa hazar affeder, bunu da yesin affetsin. moralini bozmak istemem ama bu işin sonunda iyi şeyler olmuyor, karşındaki insanı bilmiyorum ama mayamız genel olarak bozuk. genel kanıya bende katılıyorum gerçekten o bitme durumuna gelmezsin inşallah. ben dün geldim, yarın doğumgünü olan sevgilimi içimden aramak bile gelmiyor.

O zaman hadi bi cesaret tutun kendinizi. Hatta varsa böyle dominant arkadaşlarınız onlar tutsun. Hic olmadı kk da kadınlar tutar. Sevgiliniz aradıkca baskasına yazın. Nasıl desem kilo vermeye çalışmak, diyet yapmak gibi düsünün. Önünüzde de mmmm nefis bi pasta var. İste irade+dısarıdan destekle sert davranmayı başarabilirsiniz bence. Kolay gelsin

ayni seyleri yasamissin galiba.. yani her seye hazirim.. bu sefer surundurmeyi deneyecegim.. olursa guzel olur olmazsada yapacak bir sey yok..

aynen dedigin gibi sanki onumde pasta var ama ben yiyemiyorum gibi :) ararsa yazicam konuya desteklerinizi bekliyorum :))

ayni seyleri yasamissin galiba.. yani her seye hazirim.. bu sefer surundurmeyi deneyecegim.. olursa guzel olur olmazsada yapacak bir sey yok..

bende senin gibiydim telefonda bir alo denilince buz gibiyken eriyip gidiyordum bir önceki dört senelik ilişkimde ama bir süre sonra insan kendine olan öz saygısını kaybediyor. affedici olmak, iyi olmak, alttan almak bir yere kadar. sonunda bir koptum kopuş o kopuş, iki sene boyunca ulaşılmaya çalışıldım. trip olsun diye doğum günümü kutlamayan adam nasıl olduysa cenazemizin olduğunu öğrenip taziye bile ulaştırmaya çalıştı ama geçmiş olsun.

bu ilişkimde de karşımdaki insanın beni kaybetme korkusu olmadığını, bir bayan olarak erkekten daha çok fedakarlık yaptığımı ama hiç kaale alınmadığımı gördüm. en ufak bir kırılganlığımı dile getirsem bıktım artık lafı duyuyorum. konuşmama ve engel koyma konusunda sıkıntı çekmiyorum ancak erkek bu üç ay sonra arkadaşlığını özler böyle alttan girer üstten çıkar istediğini elde etmek için göğe çıkarmak için fırlatır, sonra tutmak için geri gelmez. bamm diye çakılır kadın da.

bitişler kötü gelebilir ama insanın geçmişten ders alıp, yeniden başlaması için güzel bir fırsat hele ki yirmili yaşlarda. allah'tan herkese hayırlısını diliyorum. sakın üzülmeyin, salak erkekler üzülsün. :)

diyorumki aradigi zaman acmiycam.. mesaj atinca donmuycem.. peki ne zamana kadar bunu surdure bilirimki? kpima getittirene kadar devammi edeyim? yada baska bi fikrin var mi?
Evet aynen boyle yapacaksin tatlim. Barismak icin yalvardiginda sinirli ses tonuyla tavrini koy ortaya. De ki bu ne boyle kiz gibi ikide bir kusmek, bu son sansin bir de olursa beni bulamazsin

dogru soyluyorsun insan yoruluyor bir sure sonra.. bende iste son kez sansimi deniyorum bakalim ne olacak.. kendi bilir yanii.. omur boyu cekemem ya.. bundan sonrasi ona kalmis.. elimi sallasam ellisi yanii :)

Evet aynen boyle yapacaksin tatlim. Barismak icin yalvardiginda sinirli ses tonuyla tavrini koy ortaya. De ki bu ne boyle kiz gibi ikide bir kusmek, bu son sansin bir de olursa beni bulamazsin
evet kesinlikle oyle yapmayi dusunuyorum.. aslinda hep yapmak istedim ama dedigim gibi yufka yurekliyim uzuldugunu his ettigim an cozuluyorum.. 5 dakkadan fazla trip yapmisligim yoktur sen dusun :)

Kendi duygunuzdan emin olabilirsiniz ama, karsinizdaki insanin sizi sevdiginden asla emin olmayin derim ben
Benden ayrilan sevgilimde ayriligimizdan 3 gun onceki bulusmamizda, ayni sizin dediginiz gibi bana bakarken gozleri gulerde, oyle bir sarilirdi ki bana yanimizdan gecen sevgililer bak bak ictenlik budur derlerdi.
Ama ne mi oldu, beni birakti

Sorunuza gelicek olursakta
Onun surekli sizden ayrilmasi beni dusundurdu
Normalde hep kizlar ayrilir sizde tam tersi olmus
Bence size alışmış sevgiliniz
Ayriliyor ama bu sefer de ozluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…