Kaybetme Korkusu

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Selam kızlar ..
Sizlere bir sorum olacak. Bir erkeğe kaybetme korkusunu nasıl verirsiniz, kaybetmeme rahatlığından nasıl çıkartırsınız? Kendini geri çekme yönteminden başka yöntemleriniz var mı mesela. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Başka yakışıklı ve düzgün adamların senle ilgilendiğini bilirse korkabilir. Bunun için kendini geri çekmene gerek yok. Yoksa da etrafında böyle biri varmış gibi yapabilirsin. İlla ki karşı cinsten hoş arkadaşların vardır.

umursamaz davran;
arama sorma,
her buluşalım dediğinde gitme.
msjlarına hemen cevap verme... vs vs...

kaybetmekten korkmuyorsa orada bir durup düşünmek lazım.bilmiyorum taktikler işe yarar mı.denemek istersen eylul2807 arkadaşımızın dediklerini yapabilirsin.

Bunun yöntemi yoktur ki, bir insan seviyorsa kaybetmek istemez.

Sevmiyorsa da zaten yapacak bir şey yok.

Bir tutam zencefil, iki tutam tarçın diye bir tarif verilmez. İlişkiler kişi bazlıdır.

Aslında böyle bir uğraşa girmek istemiyorum. Öyle bir düşüncesi varsa bile dile getirmiyor. Ama sanırım arada bunu duymayı istiyorum bende.

Elbette her kadın ister duymak. Ama bazı erkek duygularını dile getirmez korkularını belli etmez. Örn. Eşim. Davranışarıyla bunu belli eder eğer onlarda da çok duyarsızsa siz üstüne düşmeyin kendinizi çekin bir süre.

bir insana bunun korkusunu veremezsiniz kendimi geri çekim derken kendin soğuyuverirsin yada karşındakini bıktırırsın. herşeyi oluruna bırak bir insan karşısındakinden neden seni kaybetmekten korkuyorum lafını duymak istesinki.
bırakın siz oluruna zaten öyleyse hissedersiniz

O kişi sana değer vermiyorsa duvara spiderman gibi asılsan da umrunda olmaz.

Niye insanların birilerini kaybetmekten korkması gerekiyor anlamıyorum. Sevgiyle, aşkla ıvırla zıvırla alakası yok bu durumun. Eşimi çok seviyorum ama kaybetmekten korkmuyorum. Kabullenemeyeceğim bir hatası olursa kapının önünde bulur kendini. Kaybetmek ne demek, kim bulmuş biz kaybediyoruz. Ya da niye biz kayboluyoruz. Çok felsefik konular bunlar. Her neyse sevgilinize kaybetme korkusu vereceğinize güven, huzur ve mutluluk verin. Kimse bunlara sahip olduğu bir ilişkiden gitmek istemez ruh hastası değilse.

Karsimdaki adam beni seviyorsa asiksa kaybetme korkusu vardir zaten belli bir cabaya gerek yok

Tabiki haklısınız. Ama artık kadınlık mi diyelim duygusalık mı diyelim bilemem. Ben çok duygusal bir insanımdır açıkcası arada beni kaybetmekten korktuğunu duymayı istiyorum. Bir de bende sürekli söylemesem de belli ediyorum o da arada belli ediyor ama biraz ego meselesi sanırım.

satranç oynamıyoruz hayatı paylaşıyoruz böyle bir durumda taktik denilen pozisyonlara girilmemeli..hayatı yalansız dolansız maskesiz yaşamalısın..seni sevdiğini bilmen yeterli içinden geçenleri öğrenmesende olur..ben daha çok sevgimi gösteriyorum adam havalanıyor düşünceside yanlış..seviyosan belli et..yaşayacaksan anı yaşla..ilerisini düşünme..beni kaybetme korkusu olsun derken bile kaybetme korkunu yansıtıyosun satırlara.

Evet benim kaybetme korkum fazlasıyla. Dediğin gibi bunu gösterirsem havalanır düşüncesi de var bende. Ben gösteriyosam o da göstersin düşüncesindeyim biraz.

Aklı başında, erkeği hayatının merkezine koymadan, kendine alanlar yaratan kadın zaten karşısındaki erkeğe sana mecbur değilim sinyalini veriyor, ekstra bir şey yapmanın gereği yok. Ayrıca her duygu gibi kaybetmekte karşılıklıdır; yani sen onu korkutursan o da seni korkutabilir. Böyle şeylere hiç gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…