Aslında böyle bir uğraşa girmek istemiyorum. Öyle bir düşüncesi varsa bile dile getirmiyor. Ama sanırım arada bunu duymayı istiyorum bende.Sizi seviyorsa zaten kaybetmekten korkar. Ben ilişkilerde bu tip taktiklere karşıyım.
Bunun yöntemi yoktur ki, bir insan seviyorsa kaybetmek istemez.Selam kızlar ..
Sizlere bir sorum olacak. Bir erkeğe kaybetme korkusunu nasıl verirsiniz, kaybetmeme rahatlığından nasıl çıkartırsınız? Kendini geri çekme yönteminden başka yöntemleriniz var mı mesela. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Aslında böyle bir uğraşa girmek istemiyorum. Öyle bir düşüncesi varsa bile dile getirmiyor. Ama sanırım arada bunu duymayı istiyorum bende.
Tabiki haklısınız. Ama artık kadınlık mi diyelim duygusalık mı diyelim bilemem. Ben çok duygusal bir insanımdır açıkcası arada beni kaybetmekten korktuğunu duymayı istiyorum. Bir de bende sürekli söylemesem de belli ediyorum o da arada belli ediyor ama biraz ego meselesi sanırım.Niye insanların birilerini kaybetmekten korkması gerekiyor anlamıyorum. Sevgiyle, aşkla ıvırla zıvırla alakası yok bu durumun. Eşimi çok seviyorum ama kaybetmekten korkmuyorum. Kabullenemeyeceğim bir hatası olursa kapının önünde bulur kendini. Kaybetmek ne demek, kim bulmuş biz kaybediyoruz. Ya da niye biz kayboluyoruz. Çok felsefik konular bunlar. Her neyse sevgilinize kaybetme korkusu vereceğinize güven, huzur ve mutluluk verin. Kimse bunlara sahip olduğu bir ilişkiden gitmek istemez ruh hastası değilse.
O yüzden zor kadın duvarlarımdan sıyrıldım zaten :)zor kadını oynayıp ortada kalmak da var
Evet benim kaybetme korkum fazlasıyla. Dediğin gibi bunu gösterirsem havalanır düşüncesi de var bende. Ben gösteriyosam o da göstersin düşüncesindeyim biraz.satranç oynamıyoruz hayatı paylaşıyoruz böyle bir durumda taktik denilen pozisyonlara girilmemeli..hayatı yalansız dolansız maskesiz yaşamalısın..seni sevdiğini bilmen yeterli içinden geçenleri öğrenmesende olur..ben daha çok sevgimi gösteriyorum adam havalanıyor düşünceside yanlış..seviyosan belli et..yaşayacaksan anı yaşla..ilerisini düşünme..beni kaybetme korkusu olsun derken bile kaybetme korkunu yansıtıyosun satırlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?