- Konu Sahibi 2000dnf2000
-
kısmen katılıldığım gibi, kısmen de katılmıyorum..
katılmadığım taraf; Amerikayı ben de seviyorum, okumanın-çalışmanın hakkını veren, komplexlerinden arınmış, yükselmek için birbirinin üstüne basma gereği duymayan insanlar var çünkü... sizi kılığınızla değil, bilginizle değerlendiriyorlar.. çoğu yerde parayı değil, insanı ilk planda tutuyorlar... hakkınızı sonuna kadar arayabiliyorsunuz.. kısaca maalesef güzide ülkemde olmayan birçok olumlu yönü var..
ahlaki özelliklerine gelirsek işte o ülkemde de kalmıyor maalesef.. size katıldığım yer burası.. bunu da her önümüze gelen saçma sapan harekete saygı duymamıza bağlıyorum.. specific bir ayıp kavramı kalmadı artık.. hemen "kime göre/neye göre ayıp" deniyor..
birçok ayıp "kişisel tercih" kavramıyla yer değiştirdi..
kimseye güven kalmadı, belki bu sebeptendir ki bebeklerimi tanımadığım kimsenin sevmesine izin bile vermiyorum.. selam verdiklerinde şüpheyle yaklaşmaya başladım nerdeyse..
rahatsızlık duyuyor muyum?: hem de çook.. ama artık ne biz, ne de evlatlarımız, eskiye dair pek birşey bulamayacaklar gibi.. en üzüldüğüm, benim çocukluğum kadarını bile yaşayamayacakları mafoldumben
ya bırakın tanımadığınız kişiye çocuk emanet etmeyi asıl tanıdıklarınızdan geliyor ne gelirse ben akrabalık ilişkilerine çok önem veririm ama öyle şeyler duyuyorum okuyorum ağzım açık kalıyor kendime gelemiyorum o gün geçen yıl arkadaşıma ben asla çocuğumu başkasına bırakıp bi yere gitmem yaşı kaç olursa olsun akrabada dahil demiştim ayıplamıştı beni ertesi gün Rabbimin işiya tevafuk oldu hemen yakınlarda bir binada kadın çocuğunu bi akrabasına bırakıp bi yere gitmiş detayları bilmiyorum geldiğinde çocuğun cinsel organında kızarıklık morluk falan görmüş merak edip doktora götürünce doktor parmakla oynandığını söylemiş aklım almıyor ya daha bunun gibi neler duydum çok üzülüyorum çok sonrada kalkıp bu siteye yok erkek arkadaşımla birlikte olduk hamile olurmuyum deniyor eskiyi özleyeceğim aklıma bile gelmezdi ne kadar saf ve temizmişiz mafoldumben
Erkek kımısı için...
İ.Ö. 1500: En büyük göğüslüyle birlikte olmalıyım.
İ.Ö. 300 : En büyük göğüslüyle birlikte olmalıyım.
İ.S. 1600: En büyük göğüslüyle birlikte olmalıyım.
İ.S. 2000: En büyük göğüslüyle birlikte olmalıyım.
:roflol::roflol::roflol:
erkeklerdeki düz mantık işte turkbayragi
gelişirken özbenliği kaybememek gerekirdi. ama bir alt nesle öğretilen değer yargıları azaldıkça malesef yozlaşmada da peşinden geliyor. bu duruma getiren bizler miyiz yoksa bizden 2 -3 kuşak öncesinin ihmalleri mi :umursamaz:
üst kuşaktakilerin bizlere öğrettiklerini biz alt kuşaklara aktaramadıkça bu gidiş devam edecek.
kendi öz yargılarına hakim olamayan gençleri başka kültürlerin içine bırakırsak olacağı buydu.. ne olduklarını bilmeden, anlamadan ,sorgulamadan saçma sapan ama popüler olduğu için önüne gelen akıma kapılıyor
daha buraya yazamadığım bir çok şey var.kötükedihüso ne yapılacak herkes takkesini önüne koyup düşünecek. tarihten ders almayan bu yaşantımız devam ederse neler olacağını düşünmek bile istemiyorum. bu gidişle düşünmek istemediğim şeyleri yaşayacağım,ömrüm yeterse ki büyük ihtimal yetecek :bbo:
ben
malesef t.p diye tabir edilen erkeklerin çoğalmasının normalleştirlmesine karşıyımlmaz:
her dizide, reklamlarda, filimlerde ve özellikle yemekteyiz programında çok normal bir durummuş gibi yer vermelerine, gençlerin bilinçaltına normalmiş gibi kazıyıp örnek teşkil etmelerine fena halde sinirleniyorumklava: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?