- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi 2000dnf2000
-
insanlara gore olursun diyorum bende zaten insanlar giyimle yargılamaya devam ettigi surece onlara gore her sey olursun benimde demeye calıstıgım buydu zaten..neyse emo v.s tanımaya calısmak degil olay insanlar hakkında konusmadan once onlar hakkında fikir sahibi olabilmek onemli yoksa tanıyıp tanımamak senin tercihin ama insanları giyim tarzlarıyla yargılayan biri olarak acıkcası senin tanımanda birsey degistirmezdi zaten
ben siz dıs gorunuse takılı oldugunuz icin tanısanızda gene fikirlerinizin degismeyecegini belirttim cunku siz bastan bir insanı tanımama gerek yok diye kestirip atarsanız tanıyamazsınız tanımazsanızda yanlıs bilgilere sahip olursunuz yanlıs bilgilere sahip oluncada burda soylenmek istenenleri anlamamakda ısrar edersiniz..
neyse ben uzatmıyacagım benim sizin begenmediginiz tarzda insanlar cevremde oldugu icin tanıdıgım icin bu kadar kesin yorum yapıyorum herkes bir degil umarım anlatabilmisimdir
Kimse değer yargıların dış görünüşüyle alakalı olduğunu savunmuyor.
Ama emo denilen akım duygusal boşlukta ve kişilikleri oturmamış insanlarmış ve kollarında genelde jilet izleri olurmuş "Hayata İsyan" anlamında. Mutsuzluk, depresiflik olarak adlandırılırmış emo. İçinde hissettikleri acıyı dışa vurmakmış. Emoların giydikleri eskimiş yırtık conversler, kızlarda kendilerinin kestiği ve boyadığı kısa saçlar renkli de olabilir, siyah oje ama yıpranmış olacak.
Tipik Emo özellikleri: Türkçe bilmezler, kendi aralarında kullandıkları tuhaf bir dil vardır. Genellikle intihara meyillidirler.
Böyle bir durumda olan bir genç tabiki değer yargılarını kaybetmiştir, belki de değer yargılardan bihaber.
Emo olan insanların bu özellikleri eleştirildi, yoksa kimse siyah giyinenler böyledir yada saçını öne tarayanlar şöyledir demedi.
Bunun kıyafetle bir ilgisi yok.
cok dogru bu yazdıkların emoymus gothicmis bunların ne gibi zararı olacak anlamıs degilim insanlar kafayı emoyla bozmus sana bir zararımı var sadece farklı bir tarzı var diye insanları yadırgayamaz..bende bir ara gothic tarza merak sarmısdım okadar cok satanist diyen cahil insanların laflarına maruz kaldımki..kendileri hicbir konuda fikir sahibi degildir halbuki ama iste anlatamazsın..kimseyle konusmadan gercekten tanıyamazsın zaten..
anlatmak istediğim buydu işte.. dış görünüşe yansıdığı için de ne olduğu, ne düşündüğü hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz.. bunun insanları kıyafetine göre değerlendirmekle ilgisi yok...
emo ne arkaaşlar ya
aklıma gelen sadece anne ben emo oldum diye bi espiri vardı o:)))))
o yaşlarda ne acıları oluyormuş olsa olsa ergenlik bunalımıdır onu da bence konuşarak anlatabilirler.
değer yargılarının kaybından emo gibi bişeye ulaşmak çok yaratıcı:)))
bunlar bana saçma geliyor
aile yetersiz kalınca gençler böyle akımlarla uğraşarak hem bir gruba dahil olma ihtiyacını gidermeye,hem ilgi çekmeye hem de oyalanmaya çalıışyor
ergenlikteki kimlik arayışının sonucu yani mühim değil bence büyüyünce düzelirler:))
önemli olan ailenin çocuğuna karşı görevinin sadece para verip ,okutmak ya da barındırmak olmadığını anlayamaması ve onları her yönden doyuramamasıdır
geri kalan boşluk da böyle emoyla fln doldurulmaya çalışılıyor demek ki
o zaman her geçen gün değer yargılarının kaybolmasının suçlusu da gençler deil aileler oluyor
ayrıca ben 15ile 20 yaşlarında fln olsam emo fln olmaya çalışacağıma,onların tarzını benimseyeceğime
kendi tarzımı oluştururum
tek tip olmanın hoş bi yanı yok ki insanlar özenti gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?