Sağolun. AminÜzülmez mi insan bundan sonrasın da hiç göremeyeceğini düşününce kalbinin acıması terimini birebir yaşarsın. Sen birde anne babana sor o acımaları. . Allah sabır versin hepinize, yattığı yer nurlarla dolsun.
6 sene oldu babamı kaybedeli. Sesini unutuyorum arada. Bazen kardeşimin yaptığı bi hareketle babamı hatırlıyorum. O anılar canlanıyo gözümde. Takıldığı yerlerden geçerken hala ordaymış gibi dönüp bakıyorum.17 yıl önce talihsiz bir kazada kaybettiğim abim, dünden beri yüreğimi yakıyor. Dün akşam o kıvırcık saçları, mimikleri bir anda gözümde, zihnimde beliriverdi. Sanki hiç ölmemiş gibi, sanki yaşıyormuş gibi...O anda kalbimdeki beliren sızıyı tarif edemem. Hissettiğim özlem içimi dağladı. Ama çaresi yok, mümkünü yok, geri dönüşü yok.
Ben bunu ara ara hep yaşıyorum. Annemde, abimde, bazende annanemde... Biliyorum bu benim ve belki de yakınını kaybeden herkesin dünyaki sınavı. Sizde de oluyor mu böyle?
Ah ah olmazmı o yanımda diye uyanıyorum bazen. yatakta hep kendi tarafımdayım. Bunun gibi bir suru sey arabasının benzerine denk gelsem binmeye kalkıyorum. Onlar içimizde boyle yasayacaz demekki17 yıl önce talihsiz bir kazada kaybettiğim abim, dünden beri yüreğimi yakıyor. Dün akşam o kıvırcık saçları, mimikleri bir anda gözümde, zihnimde beliriverdi. Sanki hiç ölmemiş gibi, sanki yaşıyormuş gibi...O anda kalbimdeki beliren sızıyı tarif edemem. Hissettiğim özlem içimi dağladı. Ama çaresi yok, mümkünü yok, geri dönüşü yok.
Ben bunu ara ara hep yaşıyorum. Annemde, abimde, bazende annanemde... Biliyorum bu benim ve belki de yakınını kaybeden herkesin dünyaki sınavı. Sizde de oluyor mu böyle?
Ben annem öldükten sonra telefonumdan evlerinin numarasını sildim. Numara aklımda öyle arıyorum babamı, diğer şekilde görünce daha huzursuz olurum.hala telefonumda duran numaraları üzüyor benide. Gorunce burnumun direği sızlıyor bazen.
Basın sagolsun blosscugum mekanı cennet olsun annecıgının.Ben annem öldükten sonra telefonumdan evlerinin numarasını sildim. Numara aklımda öyle arıyorum babamı, diğer şekilde görünce daha huzursuz olurum.
Sağol canımBasın sagolsun blosscugum mekanı cennet olsun annecıgının.
Bende duruyor, yegenımındı telefon numarası. Uc sene once kaybettik, 17yasındaydı. Elim silmeye gitmedi.
Hatta vatsap ve facede olan konusmalarımızı cok arttırdım fotografcıda. Album yaptım ıcıne koydum. Telefon bozulursa o yazısmalar gidecekti cunku. Allah hepsının mekanını cennet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?