• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybettim..

Siz karşı tarafın avukatı gibisiniz,hep onların tarafından anlatıyorsunuz.Asıl evlilikte ne yaşadınız onu soruyor millet .....

Yanlış hatırlamıyorsam adam boşanmak istediğini bile ailesi ile birlikte söylemiş. Yanlissam konu sahibi düzeltsin. Konu sahibi hala boyle bir adamın yasını tutuyor. Başlıkta kaybettim demiş ya aslında verilmiş sadakasi varmis kurtulmuş ve kazandığı gün boşandığı gün ama farkında değil.

Olmaz olur mu vardı tabiki. Teyzesi gelmişti annesine çalıştığım için yorgundum gidemedim yanına burnumdan getirdi. Teyzem geldi gitmedin diye. Annesi her şeyden önemliydi bana bir şey almak istemezdi sen çalışıyorsun diye annesine alırdı hep ama bunlar da bahaneydi tabi kendisi istemiyordu artık benimle devam etmek.
Böyle tipler hep suçlu, değersiz ve huzursuz hissettirir insana, manipüle edip üste çıkarlar, kendini sorgulatırlar böyle. Psikolojik destek alın almadıysanız; özellikle suçluluk duygusundan kurtulmak için.
Çalışıyormuşsunuz ne güzel, terapi desteği ile birlikte kendinize meşgale bulun, ilgi alanınıza göre.

Sorunuzu okuyunca yazacaktım dedim bu kadar yorum boşuna yapılmamıştır ve 5 sayfa yorumu tek tek okudum. Yarısı üyelerin ne dediğinizi anlamaya çalışmasıyla dolmuş, diğer yarısı da geçmiş konuların aynı konu olmasıyla ilgili.

Mezardan çıkıp gelmiş bir enerji vampirisiniz siz bence. Ortada bir konuya sebep olup devamını böyle soğuk enrrjisiz mıy mıy devam ettirip karşı tarafın enerjisiyle besleniyorsunuz. Sonra gelsin mağdur edebiyatı, suçluluk kompleksiyle ilgi odağı olmak..

Ha bu demek değildir ki eski eşiniz masum süper biri.. asla değil.

Ama cidden çok yorucusunuz.
Sorunuzu okuyunca yazacaktım dedim bu kadar yorum boşuna yapılmamıştır ve 5 sayfa yorumu tek tek okudum. Yarısı üyelerin ne dediğinizi anlamaya çalışmasıyla dolmuş, diğer yarısı da geçmiş konuların aynı konu olmasıyla ilgili.

Mezardan çıkıp gelmiş bir enerji vampirisiniz siz bence. Ortada bir konuya sebep olup devamını böyle soğuk enrrjisiz mıy mıy devam ettirip karşı tarafın enerjisiyle besleniyorsunuz. Sonra gelsin mağdur edebiyatı, suçluluk kompleksiyle ilgi odağı olmak..

Ha bu demek değildir ki eski eşiniz masum süper biri.. asla değil.

Ama cidden çok yorucusunuz.
Söylediklerinizi aynen size iade ediyorum kadın hakları savunucusu olarak yaptığınız yorum bu mu bence tam tersisiniz.

Eski eşimle ayrıldık. Herkes beni suçladı ona yakınlık göstermediğim için sevgimi belli etmediğim için. Annesi sen böyle davranırsan erkek mutluluğu dışarda arar tutamazsın onu bir daha dedi oğlum seninle mutsuz dedi soğutmuşsun kendinden dedi. Ben bu sözleri aşamıyorum ben bu kadar kötü biri değildim. Ben severek evlenmiştim ben böyle olsun istememiştim. Kendimden nefret eder hale geldim. İlaç, terapi hiçbir şey işe yaramıyor artık. Takıntı da değil bu ben kendimden nefret eder hale geldim. Seven bir insanı kendi ellerimle kendimden soğuttum her şey bitti hayatım bitti..İyileşemiyorum..

Eski eşimle ayrıldık. Herkes beni suçladı ona yakınlık göstermediğim için sevgimi belli etmediğim için. Annesi sen böyle davranırsan erkek mutluluğu dışarda arar tutamazsın onu bir daha dedi oğlum seninle mutsuz dedi soğutmuşsun kendinden dedi. Ben bu sözleri aşamıyorum ben bu kadar kötü biri değildim. Ben severek evlenmiştim ben böyle olsun istememiştim. Kendimden nefret eder hale geldim. İlaç, terapi hiçbir şey işe yaramıyor artık. Takıntı da değil bu ben kendimden nefret eder hale geldim. Seven bir insanı kendi ellerimle kendimden soğuttum her şey bitti hayatım bitti..İyileşemiyorum..
İşte ‘oğlum melektir gelinim şeytan’ adında bir kayınvalide yasası daha.Bunlar sadece manüplasyon kanmayın.Oğlu iyi olsaydı siz de olurdunuz.Şu yazdıklarınız bile ne kadar vicdan ve merhamet sahibi olduğunuzun kanıtı.Allah sizin iyiliğiniz için bunu istemiş.Kendinizi çok sevin, kalkın yolunuza devam edin.Çünkü kötü hissetmeniz bu insanların mutluluk sebebi olur.Üzülen sadece çocuklarınız olur ve bunu asla istemezsiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam adam boşanmak istediğini bile ailesi ile birlikte söylemiş. Yanlissam konu sahibi düzeltsin. Konu sahibi hala boyle bir adamın yasını tutuyor. Başlıkta kaybettim demiş ya aslında verilmiş sadakasi varmis kurtulmuş ve kazandığı gün boşandığı gün ama farkında değil.
Adam böyle tıynetsiz ise hâlâ kaybettim başlığı atıyorsa konu sahibinin daha büyük bir sorunu var...

İşte ‘oğlum melektir gelinim şeytan’ adında bir kayınvalide yasası daha.Bunlar sadece manüplasyon kanmayın.Oğlu iyi olsaydı siz de olurdunuz.Şu yazdıklarınız bile ne kadar vicdan ve merhamet sahibi olduğunuzun kanıtı.Allah sizin iyiliğiniz için bunu istemiş.Kendinizi çok sevin, kalkın yolunuza devam edin.Çünkü kötü hissetmeniz bu insanların mutluluk sebebi olur.Üzülen sadece çocuklarınız olur ve bunu asla istemezsiniz.
🙏 teşekkür ederim

Oğlu anasıyla oturup bunları mi konuşmuş, o da müthiş bi esmis.

Boşanmak istediği için sebeplerini söylemiş kendince.

Eşiniz sizi gerçekten sevseydi birlikte mücadele ederdiniz. Daha 10 ay olmuş ama ayrılmak için acele etmiş gibi..

Hayatına birileri mi girdi diye düşünüyor insan. Ya da acayip anneci!

Eşiniz sizi gerçekten sevseydi birlikte mücadele ederdiniz. Daha 10 ay olmuş ama ayrılmak için acele etmiş gibi..

Hayatına birileri mi girdi diye düşünüyor insan. Ya da acayip anneci!
Bilemiyorum ayrılırken de hala seviyorum diyordu. Son gün niye böyle oldu ben seni seviyordum diye ağlayıp durdu. Oyundu demekki hepsi..Bencede aklında başkası vardı.

Olayları anlattım aslında. Severek evlendik yani ben öyle düşünmüştüm ama bence o asla sevmemiş. Cinsel sorunlar oldu onun beklediği şeyleri veremedim sanırım ben. Bu durumlar beni psikolojik olarak etkiledi belki davranışlarıma da yansıdı bilmiyorum. Zamanla benden soğudunu söylemeye başladı. Onu sevmediğimi düşündü istek arzu yokmuş bende . Sonra ailesine çok düşkündü sürekli gitmek gelmek isterdi. Ben çalışan bir kadınım sürekli gidemedim bunlar sıkıntı oldu. Güler yüzlü değilmişim oğullarını mutlu edememişim, benimsememişim onları bunlarda ailesinin söyledikleri olaylar bu şekilde bende herşeyden dolayı kendimi suçlar hale geldim, psikolojim tamamen bozuldu açıkcası
Bak simdi, eger aranizda askla sevgiyle buyumus bir bag olsaydi, bu adam sizin donuklugunuzu da cozerdi, cinsel problemlerinizin cozulmesi icin destek de olurdu, gidip anasina en mahrem seylerinizi anlatmazdi hatta ailesinin sizin evinizin icinden haberi bile olmazdi. Zaten evliliginiz sevgi ve tutlu yonunde eksik baslamis. Bu adam ugrasmak istememis, ustune bir de ailesinin onune atmis sizi. Ailesi de, esiniz de sizi oyle bi manipule etmisler ki olan biten her seyin suclusu siz olmussunuz. Sizin aklinizla ve duygularinizla oynamislar. Uzulmenizi anliyorum ama gercekten sevilseydiniz cilvesiz de olsaniz, mesafeli de olsaniz bu sizin iliskinizde bir sorun olmazdi, sizi bu halinizle sevmis olurdu karsinizdaki. Ex kaynananin zehirli sozlerini aklinizda cevirip cevirip kendinize dert etmeyin, yol yakinken bittigi icin sukredeceksiniz aciniz gectiginde.

Bak simdi, eger aranizda askla sevgiyle buyumus bir bag olsaydi, bu adam sizin donuklugunuzu da cozerdi, cinsel problemlerinizin cozulmesi icin destek de olurdu, gidip anasina en mahrem seylerinizi anlatmazdi hatta ailesinin sizin evinizin icinden haberi bile olmazdi. Zaten evliliginiz sevgi ve tutlu yonunde eksik baslamis. Bu adam ugrasmak istememis, ustune bir de ailesinin onune atmis sizi. Ailesi de, esiniz de sizi oyle bi manipule etmisler ki olan biten her seyin suclusu siz olmussunuz. Sizin aklinizla ve duygularinizla oynamislar. Uzulmenizi anliyorum ama gercekten sevilseydiniz cilvesiz de olsaniz, mesafeli de olsaniz bu sizin iliskinizde bir sorun olmazdi, sizi bu halinizle sevmis olurdu karsinizdaki. Ex kaynananin zehirli sozlerini aklinizda cevirip cevirip kendinize dert etmeyin, yol yakinken bittigi icin sukredeceksiniz aciniz gectiginde.
Evet sevilmemişim ben bu kandırılma duygusunu da aşamıyorum zaten, diyorum ya keşke evlenmeseydi bunlar hiç yaşanmasaydı. Sevmiyorum duygularım bitti deyip onurlu bir şekilde gitseydi beni suçlayarak değil..

Geçmişi geride bırakmak zorundasınız. Eski kayınvalidenin sizi suçlamasına da takılmayın. Bu normal bir durum. Çok şükür evlilik kısa sürmüş, çocuk yok. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.

Evet sevilmemişim ben bu kandırılma duygusunu da aşamıyorum zaten, diyorum ya keşke evlenmeseydi bunlar hiç yaşanmasaydı. Sevmiyorum duygularım bitti deyip onurlu bir şekilde gitseydi beni suçlayarak değil..
Geçmişi değiştiremeyiz. Yaşanılanlardan ders çıkarıp, Allah’a havale edip önüne bakmalısın.

Yakınlık göstermemişim, sevgi sözleri söylememişim, süslenmemişim, güler yüzlü değilmişim, ailesini benimsememişim..
bunlar kendine köle arıyor sanırım. sürekli olmaz ki bunlar robot değil karşısındaki ayy biraz da sanki kaynanana doldurması gibi geldi

Back
X