• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybettim..

Karşı taraf talep etti.
Bir şeyleri tüketmiş maalesef.
ayy ne tüketmiş yaa aman sizden daha iyisini mi bulacak bu anacı oğlanları kim ne yapsın ya.. bu kaynanalarda oğullarının yuvası dağılmasına gram üzülmüyorlar mı ya?

ayy ne tüketmiş yaa aman sizden daha iyisini mi bulacak bu anacı oğlanları kim ne yapsın ya.. bu kaynanalarda oğullarının yuvası dağılmasına gram üzülmüyorlar mı ya?

Konu sahibi ben değilim. Farklı bir üye benim durumumu sorduğu için cevapladım. Benim annesiyle bir sıkıntım yoktu, benim kadar da üzüldü.

Konu sahibi ben değilim. Farklı bir üye benim durumumu sorduğu için cevapladım. Benim annesiyle bir sıkıntım yoktu, benim kadar da üzüldü.
olsun ben bütün kaynanaları sevmiyorum zaten benimki de dahil hahahahha seninki de aradan çıktı :KK45:

Karşı taraf talep etti.
Bir şeyleri tüketmiş maalesef.

Ama siz kendinizi toparlayın uymayın o duygusuza. Bebeğiniz için, sevdikleriniz için kendinizi toparlayın.

Genceciksiniz, masum bir bebeğiniz.. Çok mutlu olacaksınız buna inanın.

Eski eşimle ayrıldık. Herkes beni suçladı ona yakınlık göstermediğim için sevgimi belli etmediğim için. Annesi sen böyle davranırsan erkek mutluluğu dışarda arar tutamazsın onu bir daha dedi oğlum seninle mutsuz dedi soğutmuşsun kendinden dedi. Ben bu sözleri aşamıyorum ben bu kadar kötü biri değildim. Ben severek evlenmiştim ben böyle olsun istememiştim. Kendimden nefret eder hale geldim. İlaç, terapi hiçbir şey işe yaramıyor artık. Takıntı da değil bu ben kendimden nefret eder hale geldim. Seven bir insanı kendi ellerimle kendimden soğuttum her şey bitti hayatım bitti..İyileşemiyorum..
Şöyle söyliyim ben durduk yere bazen kavga da çıkarırım bir rüya görüp 24 saat trip atmışlığım bile var aşk meşk ilişkilerinde zor biri bile sayılırım hatta. Ama çok enerjik mutlu hayatı akışta dolu dolu yaşayan biriyimdir, hatta kv bigün sen böyle yaparsan senden soğur falan demişti o geldi aklıma. Çok da lolo açıkçası herkes kendine bakacak seninkinin senden soğuyası varmış anası da boşluğu görmüş yapıştırmış lafı aklınca. Her ilişkiye de her insana da eşiniz bile olsa kendinizden fazla gerçekten değer vermeyin. Ben de herkes gibi eşimi çok severim hiçbir sebep yokken bir gün onu görmeyecek sesini duymayacak olsam çok üzülürdüm, ama boşanma bahanesi beni kendinden soğuttun olsaydı sorunu asla kendimde aramazdım.

Şöyle söyliyim ben durduk yere bazen kavga da çıkarırım bir rüya görüp 24 saat trip atmışlığım bile var aşk meşk ilişkilerinde zor biri bile sayılırım hatta. Ama çok enerjik mutlu hayatı akışta dolu dolu yaşayan biriyimdir, hatta kv bigün sen böyle yaparsan senden soğur falan demişti o geldi aklıma. Çok da lolo açıkçası herkes kendine bakacak seninkinin senden soğuyası varmış anası da boşluğu görmüş yapıştırmış lafı aklınca. Her ilişkiye de her insana da eşiniz bile olsa kendinizden fazla gerçekten değer vermeyin. Ben de herkes gibi eşimi çok severim hiçbir sebep yokken bir gün onu görmeyecek sesini duymayacak olsam çok üzülürdüm, ama boşanma bahanesi beni kendinden soğuttun olsaydı sorunu asla kendimde aramazdım.
Sevmeyenin bahanesi çok olurmuş..

Sevmeyenin bahanesi çok olurmuş..
Eh aynen öyle. Kadınların bence daha çok sebebi var somut şeyler hem de eşlerinden soğumak için ama bunu beni kendinden soğuttun olarak lanse etmiyor kimse. Adam çok çabalar siz soğuksunuzdur ona bişey diyemem sevgi eksikliği belki de uyumsuzluk bilemem.

Yakınlık göstermemişim, sevgi sözleri söylememişim, süslenmemişim, güler yüzlü değilmişim, ailesini benimsememişim..
Ay bende adami dovdunuz falan sandim. Zaten gidesi varmis. Boyle bos laflar edip sizi manipule etmelerine izin vermeyin. Hem kendisinin agzi yok muymus? Gelip size anlatabilirdi bir de kaynanniz laf sokuyo aklinca. Bosanmissinix iste olmus bitmis onunuze bakin. Yoksa kendinize eziyet edersiniz. Uzulmeyin demiyorum kim olsa uzulur ama olacagi varmis yapicak bir sey yok. 1 kere geliyoruz dünyaya yine asik olursunuz yine evlenirsiniz ama once kendinize bos yere yuklenmemeyi ve gecmis seyleri dert edinmeyi ogrenin.

Ay bende adami dovdunuz falan sandim. Zaten gidesi varmis. Boyle bos laflar edip sizi manipule etmelerine izin vermeyin. Hem kendisinin agzi yok muymus? Gelip size anlatabilirdi bir de kaynanniz laf sokuyo aklinca. Bosanmissinix iste olmus bitmis onunuze bakin. Yoksa kendinize eziyet edersiniz. Uzulmeyin demiyorum kim olsa uzulur ama olacagi varmis yapicak bir sey yok. 1 kere geliyoruz dünyaya yine asik olursunuz yine evlenirsiniz ama once kendinize bos yere yuklenmemeyi ve gecmis seyleri dert edinmeyi ogrenin.
Öyle ben bunları kabullendim zaten, neden evlendi benimle ben bunları yaşamayı hak etmedim o da sevdiğiyle evlenseydi bende bunları yaşamasaydım bir sürü travmayla kaldım böyle.

Öyle ben bunları kabullendim zaten, neden evlendi benimle ben bunları yaşamayı hak etmedim o da sevdiğiyle evlenseydi bende bunları yaşamasaydım bir sürü travmayla kaldım böyle.
Haklisiniz. Rabbim yanına birakmasin inşallah ama soyle dusunun her serde bir hayir vardir. Rabbim o kadar guzel gunler yasatsin ki size bunlar akliniza bile gelmesin🙏🏻

Back
X