- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Çok guldum ya:)) katılıyorum tamamenValla biz genelde arayarak buluyoruz
Valla biz genelde arayarak buluyoruz
Çok guldum ya:)) katılıyorum tamamen
Benim uzuldugum bisey hakkinda nasil da rahatlıkla alay edebiliyorsunuz. . Size tek sozum Allah a havale ediyorum. Dilerim ki biseye cok uzulursunuz ama sizinle dalga gecerler..
Bilmem farkında mısınız ama konu başlığınız "kaybolan eşyanızı nasıl bulursunuz" e verdiğimiz cevap çok mu anormal?Benim uzuldugum bisey hakkinda nasil da rahatlıkla alay edebiliyorsunuz. . Size tek sozum Allah a havale ediyorum. Dilerim ki biseye cok uzulursunuz ama sizinle dalga gecerler..
Bilmem farkında mısınız ama konu başlığınız "kaybolan eşyanızı nasıl bulursunuz" e verdiğimiz cevap çok mu anormal?
Arayarak buluyorum ben.
Siz gelipte bana beddua edemezsiniz,o zaman daha güzel bir başlık seçin ve derdinizi daha iyi anlatın
Kaybolan eşyayı nasıl bulurmuşuz.
Dalga falanda geçmedim verdiğim cevap dalga amaçlı değil sorduğunuz soruya yanıttı.
Yahu bir gidin Allah aşkına ya,ne haliniz varsa görünVerdigin cevabın dalga amacli oldugunu ikimizde biliyoruz. Salaga yatmanin alemi yok. O smile ne peki . Yanit smile sanirim. .. senin dalga amacli cevap vermeye hakkin varsa beninde seni Allah a havale etmeye hakkim var.... sen simdi bununla da dakga gecersin ama Rabbim dalga gecmez , BILESIN........
Benim uzuldugum bisey hakkinda nasil da rahatlıkla alay edebiliyorsunuz. . Size tek sozum Allah a havale ediyorum. Dilerim ki biseye cok uzulursunuz ama sizinle dalga gecerler..
Bilmem farkında mısınız ama konu başlığınız "kaybolan eşyanızı nasıl bulursunuz" e verdiğimiz cevap çok mu anormal?
Arayarak buluyorum ben.
Siz gelipte bana beddua edemezsiniz,o zaman daha güzel bir başlık seçin ve derdinizi daha iyi anlatın
Kaybolan eşyayı nasıl bulurmuşuz.
Dalga falanda geçmedim verdiğim cevap dalga amaçlı değil sorduğunuz soruya yanıttı.
Yahu bir gidin Allah aşkına ya,ne haliniz varsa görün
Ne diyosun bacım sen?Sadece ben degil SENDE NE HALIN NE ETTIGIN VARSA GÖRECEKSIN. .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?