- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
canım ben biliyorum bunu duasını bi tane elmayı bi tane de portakalı kabuklarını koparmadan tek seferde soyacaksın
soyarken hiç konuşmayacaksın sonra bi tane tencereye kabukları koyacaksın, patiklerinin üstüne terliklerini giyeceksin sokağa çıkıp apartmanın etrafında elinde tencereyle 7 kere dönerken hebele hübele hüloo kim aldıysa bilekliğimi getirsin loooo diye mırıldanacaksın
sonra evine dönüp kabukları yastık kılıfının içine koyup uyuyacaksın, gece rüyanda kayıp dede denilen zat bilekliğinin yerini gösterecek
sakami bu :44::44::44::44:
bak benden sonraki arkadaş şeytanın şeyini burmuş çemberle falan, neden şaka olsun ne münasebet
valla benden önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bizim çok eskiden gelen bir yöntemimiz var. başımıza bağladığımız çember varya onun dört tarafını düğümlüyorsun. düğümlerken arıyorsun. buna şeytanın şeylerini burmak deniyor. (t__ş__k)
kızlar güleniniz bu ne diyenininz olacaktır batıl inançta olabilir ama yüzlerce kez denenmişliği vardır. kolay gelsin.
biraz terbiyesiz ama deneyinD
Hayir su hebele hübele hülo kim aldiysa bilekligimi getirsin loo kismi gülme krizine girmeme neden olduda
Gercekse gülmiyim dedim
canım ben biliyorum bunu duasını bi tane elmayı bi tane de portakalı kabuklarını koparmadan tek seferde soyacaksın
soyarken hiç konuşmayacaksın sonra bi tane tencereye kabukları koyacaksın, patiklerinin üstüne terliklerini giyeceksin sokağa çıkıp apartmanın etrafında elinde tencereyle 7 kere dönerken hebele hübele hüloo kim aldıysa bilekliğimi getirsin loooo diye mırıldanacaksın
sonra evine dönüp kabukları yastık kılıfının içine koyup uyuyacaksın, gece rüyanda kayıp dede denilen zat bilekliğinin yerini gösterecek
kaybedilen sevgili için de olurmu ki? hebele hübele kim götürdüyse sevgilimi getirsin looo desem olurmu acep
hüloo yu unutmazsan olur şöyle diyeceksin
hebele hübele hüloo kim sevgilimi kaptıysa getirsin loo
ama bunda kabukları tencereye koymayacaksın ipe dizip boynuna asacaksın
bi de patik ve terlik önemli
valla benden önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bizim çok eskiden gelen bir yöntemimiz var. başımıza bağladığımız çember varya onun dört tarafını düğümlüyorsun. düğümlerken arıyorsun. buna şeytanın şeylerini burmak deniyor. (t__ş__k)
kızlar güleniniz bu ne diyenininz olacaktır batıl inançta olabilir ama yüzlerce kez denenmişliği vardır. kolay gelsin.
Haha iste sende orda da sıkıntı var iste :))))) cocukken baban havaya atti da bidaha tutmadi galiba :)))))))) ufaklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?