kaybolan esyanizi nasil bulursunuz

sakami bu :44::44::44::44:

Şeytanın şeylerini bulunca noluyo onu bulunca o da kayıp eşyayı mı buluyor Ay töbe töbee ahahhahahhaha çarpılıcam simdi

İnsanlar buraya dertlerini paylaşmak sorunlarına çözüm bulmak için Konu açıyorlar.. Konu sahibide çok değer verdiği bir bilekliği kaybetmiş ve yardım istemiş
Bazı kişiler ne yapıyor konu sahibi ile dalga geçiyor
Ne kadar seviyesiz birşey bu. Sizin bir derdiniz olsa dert derttir bunun küçüğü büyüğü olmaz
Ve insanlar sizinle dalga geçse napardınız acaba bunu hiç düşündünüz mü
Dalga geçince elinize ne geçiyor ?
Sen onlara takılma canm boşver
Bende çok değerli bir künyemi kaybetmiştim evin içinde çok üzülmüştüm
Hemen köşe bucak aradım evin altını üstüne getirdim
Dua olarak da Ayetel kursi
ihlas suresi ve duhan suresini okudum. Çok faydasını gördüm Kaybettiğim künyemi bulmuştum
Hem kendi çabamla hemde Rabbimin duaları sayesinde
İnşallah bulursun biran önce evdedir zaten o çıkacaktır biryerlerden sakince ara canm güzel ce oku bu dualarıda.
Sakın burda dalga geçenlerede canını sıkma

Son düzenleme:

bu gerçekmi şakamı yaptınız

off şakaymış dedim bune :/

Son düzenleme:
kaybedilen sevgili için de olurmu ki? hebele hübele kim götürdüyse sevgilimi getirsin looo desem olurmu acep

hüloo yu unutmazsan olur şöyle diyeceksin

hebele hübele hüloo kim sevgilimi kaptıysa getirsin loo

ama bunda kabukları tencereye koymayacaksın ipe dizip boynuna asacaksın

bi de patik ve terlik önemli

hüloo yu unutmazsan olur şöyle diyeceksin

hebele hübele hüloo kim sevgilimi kaptıysa getirsin loo

ama bunda kabukları tencereye koymayacaksın ipe dizip boynuna asacaksın

bi de patik ve terlik önemli

offf çok güldüm valla tabi tabi hüloooyu da dicem hülooosuz olurmu hiç, hebele hübele hülooo looo bunlar önemli
boynuma asacaksam eğer kırmızı elmanın kabuğunu soyuyum kırmızı yakışıyorda bana, neyse ben kaçar aşağıya inip yapcam bunu, kayıpçı dedeyi fazla bekletmek olmaz

bende aylar önce aradigim bir seyi bulamamistim sizin gibi..google ye kaybolan birseyi bulmak icin dua yazdim ve okudum..ister inanin isterseniz inanmayin ertesi gün buldum..

ne kadar geniş bir hayal dünyanız var sizin öyle ee şeytanın şeyini bulduktan sonra noluyo
tövbe tövbe

Cidden buna inanıyor musunuz yani?

Haha iste sende orda da sıkıntı var iste :))))) cocukken baban havaya atti da bidaha tutmadi galiba :)))))))) ufaklik

konuyu ilk sayfadan beri okuyorum ama takındığınız uslüp gerçekten yanlış . bir arkadaşa bebe demişsiniz ama bence siz kendi kurduğunuz cümlelere bir bakmalısınız kurduğunuz cümleleri şuan lisedeki gençler kuruyorlar. bir arkadaşı diğerinin yandaşı olmakla suçlamışsınız. bir yorumunuzda salağa yatmak demişsiniz. biraz abartıp ağır konuşmuyor musunuz? ne sizi ne arkadaşları tanırım fakat takındığınız uslüp çok yanlış . ayrıca ben sadece Allah'a havale ettim diye bastıra bastıra yazıyorsunuz fakat ilk attığınız yorumunuza bakarsanız bedduanızı sizde görürsünüz. bütün evi dip köşe temizlerseniz eşyanızı bulursunuz ayrıca kıyafetlerinize bakmayı unutmayın malum kışlık kıyafetler yünlü oluyor bir şeylerin takılma ihtimali daha fazla oluyor . iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…