kaybolan esyanizi nasil bulursunuz

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
levanessa gidelim arkadaşım
şahsen benim muhattap olacak boş vaktim yok...
sana geçmiş olsun diliyorum

Oky tatlım niye gülelim ben her işimden önce dua okurum hayırlısıyla sonuçlansın diye ama üsluplar çok sert kim dua etmekle dalga geçmiş sadece sanki eşya bulduran dua diye bir dua direk varmışta burda insanlar söylemiyormuş gibi olmuş.Biri beddua ediyor öbürü bayağı diyor anlamadım şimdi böyle konuşup dua etsen ne etmesen ne önce ağzından çıkanlar güzel olsun ki kalbimden geçenler kabul olsun...

Aynen ya kimsenin kendi kisiligi yok... ilk yorumlar dalga amacliysa hurraaaa herkes dalga gecito maalesef hlcogu uye taklitci.kendi fikri yok yani.... dunku cocuk dalga geciyo e doyosun ki o daha cocuk ama koca koca kadinlarin onun pesine dusmesine anlam veremiyorum...... biz buraya neden uyeyiz.. birileri ilk firsatta bIle dalga gecsin diye mi. Ben burda hic bi derdimi sorunumu paylasamayacak miyim. Birileri gelir dalga gecer diye konu acamayacak miyim. Boyle terbiyesizlik var mi ya

.

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
levanessa gidelim arkadaşım
şahsen benim muhattap olacak boş vaktim yok...
sana geçmiş olsun diliyorum

Aynen canim.. herkesin kendi kisiligi kendi fikri olmasi gerektigini terbiyeli olmayi savunduk yine suclu biz olduk... bosver bis oyle olalim da yolumuz zaten ayri olsun onlardan....
Yürü gidelim arkadasim. ..... daha fazla muhatap olmayalim..

Ben senin hiç normal bir yorum yaptığını görmedim buraya. Hatta bir arkadaşıma alakasız bir şekilde k..ar dediğini, namussuzlukla itham ettiğini falan hatırlıyorum senin.

Biliyorum şimdi bana da ağzına geleni sayacaksın ama gerçekten ne zaman senin birilerine sataştığını beddua ettiğini görsem aklıma hep gelir bu; çok zor bir hayatın olmalı. Normal bir psikolojiye sahip bir insanın yazacağı şeyler değil yazdıkların zira. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun...

Sokaktan geçen 100 kişiye konunu ve beddualar savurmana sebep olan yorumu göstersek emin ol bir tane sana hak veren yorum bulamazsın. Nasıl bulursunuz demişsin, arayarak buluruz demiş. Ne var bunda? Allah yanına bırakmaz demişsin bir de... Bence sen şimdiden dua et tövbe et bir şeyler yap çünkü asıl seni o haksız yere ettiğin beddua bulacak. Döner dolaşır sahibini bulur.

Ben de kibliyorum seni. Mümkünse süresiz şekilde uzaklaştırılman lazım hatta bu forumdan. Burası dingonun ahırı değil. Kimse senin negatif enerjini çekmek zorunda da değil.

yorumları okumadım kim kime neye beddua etmiş ama
konu sahibi Ayetel Kürsi okuyup bulunması için dua edin.
bulursunuz.
benim hep öyle oldu

Son düzenleme:

Kimsenin kişiliği yok da ne diye konu acıp yorum istiyorsunuz?

Eğer konunuzda dalga gecen biri varsa hakaret etmek yerine cevap vermeyin KİB butonuna basın yönetim gereğini yapacaktır.

Simdi sizin bu yaptığınızla diğerlerinin yaptıkları arasında hicbir fark yok. Hele hele "bayağı" tespitinde bulunan arkadaş hayırlara vesile olsun, KK yeni bir tespit kazanmış oldu

Konu başka yerlere kaymış ama ben konu ile alakalı olarak kaybettigim bir şey olduğunda Duha suresini okurum okuyup bulamadığım birşey olmadı şimdiye kadar.

bende artık çok sık denk gelmeye başladım. ilk yoruma göre muamele edilmeye başlandı artık
altı üstü dua varmı diye sormuş hemen herkes duayla bulunmaz bilmen ne
şaka gibi gerçekten.
konu sahibi arkadaşım bende sabahtan beri telefonumun kablosunu bulamıyorum
ayetel kürsi ve duha iyi geliyormuş bak bende öğrenmiş oldum :)

Son zamanlarda bende kıymetli bir eşyamı kaybettim. Çok üzüldüm, hediyeydi üstelik, bugün aynısını sordum epey pahalılaşmıştı fiyatı. Ben büyük bir ihtimalle bulamam yanlışlıkla çöpe atıldığını düşünüyorum. Ama Duha süresi ve Ayetel Kürsi yi duyduğum iyi oldu çıkar belki. İnşallah sizde bulursunuz...

canım ben biliyorum bunu duasını bi tane elmayı bi tane de portakalı kabuklarını koparmadan tek seferde soyacaksın
soyarken hiç konuşmayacaksın sonra bi tane tencereye kabukları koyacaksın, patiklerinin üstüne terliklerini giyeceksin sokağa çıkıp apartmanın etrafında elinde tencereyle 7 kere dönerken hebele hübele hüloo kim aldıysa bilekliğimi getirsin loooo diye mırıldanacaksın

sonra evine dönüp kabukları yastık kılıfının içine koyup uyuyacaksın, gece rüyanda kayıp dede denilen zat bilekliğinin yerini gösterecek

valla benden önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bizim çok eskiden gelen bir yöntemimiz var. başımıza bağladığımız çember varya onun dört tarafını düğümlüyorsun. düğümlerken arıyorsun. buna şeytanın şeylerini burmak deniyor. (t__ş__k)

kızlar güleniniz bu ne diyenininz olacaktır batıl inançta olabilir ama yüzlerce kez denenmişliği vardır. kolay gelsin.

biraz terbiyesiz ama deneyin D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…