- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bende ona sasirdim zaten. Sonradan bana ters ters yorumlar yapmaya başladın. Yani tersleyerek
ya kimse bana gülmesin ama hele benim gibi biri buna nasıl inanır diyorum yine ama,paylaşayım dedim:)
annemin komşusundan çocukluğumda öğrendiğimiz bir şey.
konyadaki yetik dedeye okuyorsunuz. üç kulhuvallah bir elham okuyorsunuz. sizi oraya resmen yönlendiriyor. çocukluğumdan beri yapıyorum. okypeteinde var demekki çocukluktan gelen böyle inanışları:))
kadınlar kulubünün "bayağı" kadınları
şu sürü psikolojisinden kurtulun artık
ilk yazanın üslubuna göre cevaplar yazmaktan vazgeçip orjinal cevaplar verme konusunda kendinizi geliştirin biraz
hangi konuya baksam, hep aynı tarzlar
biri kötülemişmi, hürrraaaa diğerleri de arkasından kötü yorumlarla
biri iyimi demiş, hobaaaaa diğerleri de öyle
arkadaşım biraz kendi fikriniz olsun ya, azcık orjinal olun...
konu sahibi arkadaşa gelince senin adına üzüldüm, böyle basit yorumlara maruz kaldığın için
yalnız birisi onları köşebaşı serserilerine benzetmiş ya, harika yaaa işte bu
bunlar akşama kadar en yoğun topiklerin "köşebaşında" bekliyorlar, nasıl kıl oluruz diye
neyse arkadaşım ben kendi adıma birşeyi kaybolduğunda onu aramaya kalkmadan önce ayetel kürsiyi okuyorum
gerçekten inanarak, gönülden okuduğum için eğer evin içindeyse eninde sonunda buluyorum
ama dışarda kaybettiysen ona yapacak birşey yok...
hepsi de dua okumakla dalga geçmiş, yazık gerçekten çok yazık...
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
levanessa gidelim arkadaşım
şahsen benim muhattap olacak boş vaktim yok...
sana geçmiş olsun diliyorum
Aynen ya kimsenin kendi kisiligi yok... ilk yorumlar dalga amacliysa hurraaaa herkes dalga gecito maalesef hlcogu uye taklitci.kendi fikri yok yani.... dunku cocuk dalga geciyo e doyosun ki o daha cocuk ama koca koca kadinlarin onun pesine dusmesine anlam veremiyorum...... biz buraya neden uyeyiz.. birileri ilk firsatta bIle dalga gecsin diye mi. Ben burda hic bi derdimi sorunumu paylasamayacak miyim. Birileri gelir dalga gecer diye konu acamayacak miyim. Boyle terbiyesizlik var mi ya
.
Konumun kapatilmasini istiyorum emlayra hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?