- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Benim uzuldugum bisey hakkinda nasil da rahatlıkla alay edebiliyorsunuz. . Size tek sozum Allah a havale ediyorum. Dilerim ki biseye cok uzulursunuz ama sizinle dalga gecerler..
Ben de arayarak bulurum.
Arkadaş bir şeyimiz kaybolduğun da gayet doğal bir şekilde arayarak bulabileceğini yazmış..
Bu yorumun üzerine yazmış olduğunuz beddua için sizi esefle kınıyorum,hiç hoş değil beddua etmek.
Arkadasin resmen benle dalga gecmis. Taraf tutmasan catlarsin zaten sen. Her konuma taraflivyorum yapip duruyorsun resmen
Bende seni kınıyorum hadi isine gule gule
yalnız beddua döner dolaşır sahibini bulur
ne kadar çirkin bişey
Evet bencede gidip başka bir yerde takılmalısınızInsanin ettigi de doner dolasir sahibini bulur canim Allah a havale ediyorum demistim yine soyluyorum yine ediyorum. Ergenlik cagindaki insanlar gitsin baska yerlere takilsin lutfen burasi cocuk parki degil
İnsanlar buraya gerçekten canlarını sıkan bir şey olduğundan yazıyorlar, şu matrak yapmak için cevap verenler kendilerini öyle düşürüyorlar ki... Köşebaşında toplanıp herşeyi dalgaya vuran serserilerden farkları yok. O yüzden takmayın siz onları.
Allah'a size yardım etmesi için dua edin, İnşallah bulursunuz. Yatak kenarlarını köşeyi bucağı iyice bir arayın, elbet çıkar bir yerden. Bulamazsanız da burada da belirttiğiniz gibi eşinize söyleyin, kaybettiğinizi ve çok üzgün olduğunuzu. Burada parazit yapanları da görmezden gelin
Evet bencede gidip başka bir yerde takılmalısınız
Kusura bakmayın ama siz önce kendi üslubunuza bakın sonra benim üslubuma hangimizin daha çok küçük olduğu belli,unutmayın akıl yaşta değil baştadır.Seninle daha fazla muhatab olupta seviyemi dusurmeyecegim. Cok belli bildigin bebesin daha. Yavrum annene soyle sut icirsin sana ok...
Kusura bakmayın ama siz önce kendi üslubunuza bakın sonra benim üslubuma hangimizin daha çok küçük olduğu belli,unutmayın akıl yaşta değil baştadır.
Kibledim sizi muhattap olamayacağımHaha iste sende orda da sıkıntı var iste :))))) cocukken baban havaya atti da bidaha tutmadi galiba :)))))))) ufaklik
Arkadasin resmen benle dalga gecmis. Taraf tutmasan catlarsin zaten sen. Her konuma taraflivyorum yapip duruyorsun resmen
Bende seni kınıyorum hadi isine gule gule
Kibledim sizi muhattap olamayacağım
Hangi konunuz da taraflı yorum yaptım hanımefendi? Bakın hemen açmış olduğunuz bir konunuzda ki yapmış olduğum yorumu göstereyim size.
26-01-2014, 13:15 Konu Sahibi : levanessa #28 levanessa
Nergis
Giriş tarihi
May 2013
true kullanıcısından alıntı
Ben öyle düşünmezdim açıkcası,sevdiğinden diye düşünüyorum.
Konuşma kısmın da sakin olmaya çalış.
Sonuçta "suçlu" değilsin,baktın ağır konuşuyor,tavrını koyarsın.
Geçmiş olsun canım.
Yanimda oldugun icin cok tesekkur ederim. Gerçekten. Dilerim Seninde zor aninda yaninda biri olsun..
Haha iste sende orda da sıkıntı var iste :))))) cocukken baban havaya atti da bidaha tutmadi galiba :)))))))) ufaklik
Yorumlarınıza baktım ve ne diyeyim,bayağı,ufaklık ve diğerleri...kiblemek şart oldu.kadınlar kulubünün "bayağı" kadınları
şu sürü psikolojisinden kurtulun artık
ilk yazanın üslubuna göre cevaplar yazmaktan vazgeçip orjinal cevaplar verme konusunda kendinizi geliştirin biraz
hangi konuya baksam, hep aynı tarzlar
biri kötülemişmi, hürrraaaa diğerleri de arkasından kötü yorumlarla
biri iyimi demiş, hobaaaaa diğerleri de öyle
arkadaşım biraz kendi fikriniz olsun ya, azcık orjinal olun...
konu sahibi arkadaşa gelince senin adına üzüldüm, böyle basit yorumlara maruz kaldığın için
yalnız birisi onları köşebaşı serserilerine benzetmiş ya, harika yaaa işte bu
bunlar akşama kadar en yoğun topiklerin "köşebaşında" bekliyorlar, nasıl kıl oluruz diye
neyse arkadaşım ben kendi adıma birşeyi kaybolduğunda onu aramaya kalkmadan önce ayetel kürsiyi okuyorum
gerçekten inanarak, gönülden okuduğum için eğer evin içindeyse eninde sonunda buluyorum
ama dışarda kaybettiysen ona yapacak birşey yok...
hepsi de dua okumakla dalga geçmiş, yazık gerçekten çok yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?