kaybolan esyanizi nasil bulursunuz

1. beddua hiç hoş değil...
2. dalga geçen de olmamış sizin halinizle , espri yapılmış .. bazen bazı şeylere sadece gülüp geçmek gerekir hayatta hiç bir şey için kavga gürültü nefret beddua olmamalı cevap .. ki çok normal çünkü dua ile, kaybolan eşyayı arama metodu yoktur.. bir şey için üzülürseniz ,çok isterseniz şayet dua eder rabbimden istersiniz yakarırsınız... geri gelir gelmez biz bilemeyiz. benim fikrim ilk önce eşinize bu durumdan bahsedin defalarca kırıldı zaten muhtemelen tekrar kopmuş bi yere düşmüştür diyin böyle bi konu saklanmaz lakin sevmediğinizi ve kullanmak istemediğinizi düşünecektir.. umarım bulursunuz bulamazsanız da hiç öenmi yok bi künyenin canınız sağolsun

Arkadasin resmen benle dalga gecmis. Taraf tutmasan catlarsin zaten sen. Her konuma taraflivyorum yapip duruyorsun resmen
Bende seni kınıyorum hadi isine gule gule

İnsanlar buraya gerçekten canlarını sıkan bir şey olduğundan yazıyorlar, şu matrak yapmak için cevap verenler kendilerini öyle düşürüyorlar ki... Köşebaşında toplanıp herşeyi dalgaya vuran serserilerden farkları yok. O yüzden takmayın siz onları.
Allah'a size yardım etmesi için dua edin, İnşallah bulursunuz. Yatak kenarlarını köşeyi bucağı iyice bir arayın, elbet çıkar bir yerden. Bulamazsanız da burada da belirttiğiniz gibi eşinize söyleyin, kaybettiğinizi ve çok üzgün olduğunuzu. Burada parazit yapanları da görmezden gelin

Insanin ettigi de doner dolasir sahibini bulur canim Allah a havale ediyorum demistim yine soyluyorum yine ediyorum. Ergenlik cagindaki insanlar gitsin baska yerlere takilsin lutfen burasi cocuk parki degil
Evet bencede gidip başka bir yerde takılmalısınız

Tesekkur ederim ... anladiginiz icin.. brn buraya kimse dalga gecsin diye konu açmıyorum zaten yardimci olunabilir mi diye aciyorum... ergenler gelmis dalga gecmeye calisiyo ama komik duruma düşüyorlar

canım madem dua istiyorsun bak senin için buldum

Hz. Ömer (r.anh)’in oğlu Abdullah (r.anh) şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder
Duanın Latin Harfleri İle Yazılışı: “Allâhümme rabbe’d-dâlleti ve hâdiye’d-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike.”

Duanın Türkçe Anlamı: “Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah’ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir.”

Kaynak:Bostanu’l-Arifin; Bilal Eren, Açıklamalı Dua Hazinesi, sayfa: 304

tez zamanda bulman dileğiyle.

Seninle daha fazla muhatab olupta seviyemi dusurmeyecegim. Cok belli bildigin bebesin daha. Yavrum annene soyle sut icirsin sana ok...
Kusura bakmayın ama siz önce kendi üslubunuza bakın sonra benim üslubuma hangimizin daha çok küçük olduğu belli,unutmayın akıl yaşta değil baştadır.

Konu sahibi, insanlar şakayla takılmışlar size ama siz daha sert yazmıyor musunuz?Beddua etmekte nedir?Siz her işinizi dua ve beddua şeklinde mi hallediyorsunuz?"Salağa yatmak" demişsiniz üslubunuzu düzeltseniz bence daha iyi olur, insanlar size bu konuda ne kadar yardımcı olabilir şu dua var al oku mu diyeceklerdi.O kadar dua istiyorsanız güzelce Allahım bulmama yardım et deyin arayın dua olduktan sonra bu da dua işte;eşya altlarına, çekmece arkalarına ,süpürge torbanıza,halıların altına bakın aklıma gelenler bunlar.

kadınlar kulubünün "bayağı" kadınları
şu sürü psikolojisinden kurtulun artık
ilk yazanın üslubuna göre cevaplar yazmaktan vazgeçip orjinal cevaplar verme konusunda kendinizi geliştirin biraz
hangi konuya baksam, hep aynı tarzlar
biri kötülemişmi, hürrraaaa diğerleri de arkasından kötü yorumlarla
biri iyimi demiş, hobaaaaa diğerleri de öyle
arkadaşım biraz kendi fikriniz olsun ya, azcık orjinal olun...

konu sahibi arkadaşa gelince senin adına üzüldüm, böyle basit yorumlara maruz kaldığın için
yalnız birisi onları köşebaşı serserilerine benzetmiş ya, harika yaaa işte bu
bunlar akşama kadar en yoğun topiklerin "köşebaşında" bekliyorlar, nasıl kıl oluruz diye

neyse arkadaşım ben kendi adıma birşeyi kaybolduğunda onu aramaya kalkmadan önce ayetel kürsiyi okuyorum
gerçekten inanarak, gönülden okuduğum için eğer evin içindeyse eninde sonunda buluyorum
ama dışarda kaybettiysen ona yapacak birşey yok...

hepsi de dua okumakla dalga geçmiş, yazık gerçekten çok yazık...

Arkadasin resmen benle dalga gecmis. Taraf tutmasan catlarsin zaten sen. Her konuma taraflivyorum yapip duruyorsun resmen
Bende seni kınıyorum hadi isine gule gule

Hangi konunuz da taraflı yorum yaptım hanımefendi? Bakın hemen açmış olduğunuz bir konunuzda ki yapmış olduğum yorumu göstereyim size.

26-01-2014, 13:15 Konu Sahibi : levanessa #28 levanessa
Nergis

Giriş tarihi
May 2013
true kullanıcısından alıntı
Ben öyle düşünmezdim açıkcası,sevdiğinden diye düşünüyorum.
Konuşma kısmın da sakin olmaya çalış.
Sonuçta "suçlu" değilsin,baktın ağır konuşuyor,tavrını koyarsın.
Geçmiş olsun canım.
Yanimda oldugun icin cok tesekkur ederim. Gerçekten. Dilerim Seninde zor aninda yaninda biri olsun..

ya kimse bana gülmesin ama hele benim gibi biri buna nasıl inanır diyorum yine ama,paylaşayım dedim:)
annemin komşusundan çocukluğumda öğrendiğimiz bir şey.
konyadaki yetik dedeye okuyorsunuz. üç kulhuvallah bir elham okuyorsunuz. sizi oraya resmen yönlendiriyor. çocukluğumdan beri yapıyorum. okypeteinde var demekki çocukluktan gelen böyle inanışları:))

Bende ona sasirdim zaten. Sonradan bana ters ters yorumlar yapmaya başladın. Yani tersleyerek

Haha iste sende orda da sıkıntı var iste :))))) cocukken baban havaya atti da bidaha tutmadi galiba :)))))))) ufaklik

Yorumlarınıza baktım ve ne diyeyim,bayağı,ufaklık ve diğerleri...kiblemek şart oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…