Kaybolmuş

cok uzucu

Seni anlıyorum müge.
Maalesef çok iyi anlıyorum acinida sizinida saskinliginida lanetinide nefretinide ama edemedigin bedduayi da.
Söylenecek söz yok. Acını yaşayacaksın,ağlayacaksın insanlara karşı bir duvar oluşturacaksin.
Geçecek galiba yoksa ayakta kalmanın başka yolu yok.
Psikolojik destek almayı düşün ilerleyen zamanlarda.

çok üzüldüm gerçekten. Bence de artık o adamla ilgili haber almayı bırakın. Kurtulmuşsunuz bu adamdan. Artık bu değersizlerle ilgili haber almayın. Tüm ortak kim varsa çıkartın hayatınızdan! Kendinize yaptığınız en büyük işkence bu.

Hayat devam ediyor. Değersiz insanlar için hayatınızı daha fazla harcamayın. Şu hayatta en büyük şey mutlu olmak. İsterseniz iş/şehir/arkadaş ortamı değiştirip kendinize yeni bir ortam yaratın. Kurslara gidin, resim/müzik vs. Zamanla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Artık arkanızda bırakın değmeyen insanları. Tiyatroya gidin, sinemaya gidin. Kendinizi eve kapatmayın, hayata küsmeyin. ne tek başınıza yaşamak zorundasınız, ne de mutsuz olmak. Umarım en kısa sürede kendinizi toparlarsınız.

Düşünme artık şu kalitesiz insanları bence. Girsin geçmiş yerin dibine. Burdan okuyorum hep konularını. Eziyet etme kendine artık. Versinler pozlarını doyamazlarsa dönüp bir daha versinler.
O çocuğa üzüldüm sadece anam babam beni nikahsız peydahlasın istemezdim.

acinizi taa en icten anlıyorum, teselliler yetmez bunu da yasadigimdan biliyorum. Benzer seyleri bende yasadim, dibine kadar igrenc bir bicimde aldatildim, benim seçtiğim evin esyasina aynen konu sahibininki gibi hamileyken apar topar evlenilen kadin geldi oturdu. Tum hayallerimi ben degil o yasadi. Ama sonunda ben de gercekten o yasadigim tum acilara ve dahasina degecek guzellikte bir ese kavustum sukurler olsun. Gaz degil, sizlere umut olsun diye yaziyorum. Onca aciyi esimle tanismak icin çektiysem bin sukur diyorum. 2 yillik evliyim ve dunyadaki en iyi aile benim annem babam oldu, en iyi adam kocam oldu diyorum. Daha iyisini hayal bile edemezdim. Nolur sizde biraz ümitvar olun. Herkes boyle serefsiz degil. Karsiniza iyi insanlarin cikmasi icin firsat verin. Allah bir kapiyi kapatir digerini acar ama sizler o kapiyi tamamen kapattiginizda yeniler acilacak. Geride birakin, bakmayin, ilgilenmeyin.

Yaşadığın şeyler çok zormuş, ama şimdi mutlu olmana çok çok sevindim. Allah bozmasın, hayatına dahada güzellikler katsın inşallah.

Evet sanırım dediğin şey doğru , o kapıyı tamamen kapatmak asıl mesele. Allah razı olsun güzel yazın için.

Ya müge neden bir köşede yaşlanmak? Erkeklerin köküne kıran mı girdi ?
Bi erkek o mu ? Sen sanıyor musun ki Allah senin gibi mazlumun ahını yerde bırakır aha şuraya yazıyorum onların sonu daha acı olacak acının üstüne yuva kurulmaz kurulsa bile ebedi olmaz onlar kendi acılarında boğulurken sen bu hüzünlü günleri ardında bırakıp mutlu bir hayata çoktan yelken açmış olacaksın buraya yazıyorum bak

z.

Doktorcuğumuza ne oldu bu arada? Çocuğu olabilen, romantik, sevgi pıtırcığı doktor bey niye yok bu konuda?

Doktor beyde cortingen aynen, görüşmeye devam ediyoruz ama öylesine işte. Görüşme denemez. Heyecanım ve güvenim bitti. O mevzu çok başka, karmaşık. Girmeyeyim hiç.

Bilmiyorum ki inanmak istememek miydi.. Neyse sonuç olarak haklısın, öyle yada böyle sevilseydim bunları yaşamazdım muhakakk...
Bir şeyler yapmaya çalışıyorum, çalışacağımda ama her şey yeni taze ve üst üste geliyor. Biraz benim dangalaklığım biraz kem talih.. Zamanla daha gayetli olurum inşallah :/
Tşk ederim güzel yorumların için, gerçekten..

bişey merak ettim eski eşin çok mu çocuk istiyordu?

Yok. Ne istemiyormuş gibi dururdu ne de istiyormuş gibi. Sürekli bana üzülme zamanı var demekki diye teselli verirdi.

Mutlu olmana o kadar sevindim ki.. Hep mutlu ol Allah sana başka keder vermesin inşallah..

Neden bi köşede kendi başına yaşlanmak düşsün sana? Neden onların mutluluğunu izlemek düşsün? Allah sana bi şeyi yasatmadiysa senin için daha iyisini düşündüğündendir.

Sen de birgün tekrar evleneceksin, o hayalini kurduğun bebek belki de ilerdeki eşinle sana nasip olacağı için ilk evliliğinde olmamıştır.

Senin de bebeğin olacak, bebek mevlidini gidip o istedigin mekanda yapacaksin, o badiden yine alıp yeni kayinvalidene vereceksin, hayalini kurduğun mutluluk pozlarını yeni eşinle ve bebeginle vereceksin.
O lohusa tacını gerçekten masum bi şekilde ve hakederek takacaksın.

Önce dibine kadar acını yaşa ağla, bunlara da sıra gelecek.

Onlara beddua etmene hiç gerek yok zaten. Yıkılan bi yuvanın üstüne sağlam bi yuva kurabileceklerini mi sanıyorlar? Sen böyle acı çekerken onlar ölene kadar mutlu yaşayacaklarını mı sanıyorlar?

Elbette bi gün cezalarını çekecekler. Ama insallah o masum bebeği etkilemez çektikleri ceza.

Bu aralar hiçbir teselli cümlesi bulamıyorum
Ama İlahi adalete güvenim sonsuz,eden bulur.
Hergün güneş yeniden doğar hergün yeni bir başlangıç..sen yüzünü daima güneşe dön

çok güzel yazmışsınız

Ayrıca çekecekleri cezanın o bebekten gelmeyeceğini kim bilebilir ki ?

Her karanlık illaki bir aydınlığa çıkar müge

ALLAH sana kat be kat güzellerini yaşatsın unutmaki bunun öbür tarafı da var her şey burda bitmiyor....

Kızlar çook tşk ederim güzel içten yorumlarınıza. Dünden beri yataktan çıkmıyorum, kimseyle konuşmuyorum, konuşamıyorum. O yüzden yorumlarınız iyi geliyor.
Terapi almıyorum, başlamaya niyetim var ama bir türlü başlayamadım. Ankaradayken iyi bir terapistim vardı, her şeyimi paylaşmıştım biliyordu beni. Tekrardan birilerine bir şeyler anlatma düşüncesi bile yoruyor beni, şuanlık...
Küçük bir şehir yaşadığım yer, çok fazla sosyal aktivite olayları yok olsa da yeni başlayacak zaten. İş bakıyorum ama umduğum gibi hemen bulamadım halbuki ben hemen bulurum zannediyordum. Hep zannettiğimiz gibi olsa keşke her şey..

Bu haksızlığa uğramışlık, kaybetmişlik hissi beni yoran, üzen. Ben o dört sene boyunca bir çok şeyle savaştım. Annem bir yandan çocuk diye ağlardı, kvalidemin umrunda olmazdı çocuk mevzusu, ben o herife doktora gitsin diye yalvarırdım kendim doktor doktor gezerdim. 4 senede 6 farklı doktorun elinden geçtim. Acaba bir şey var da anlamıyorlar mı diye, özel devlet vs gezip durdum. Bir amuda kalkıp sevişmedik, okadar. Ben uğraşıp çabalarken beyfendi lütfedip doktora gitmezdi. Şimdi nasıl onu hemen hamile bırakabildi?

Çocuğum olsa daha kötü mü olurdu? Daha mı güçlü olurdum yoksa? Belki aldatmazdı o zaman?
Belki de gerçekten bazılarının dediği gibi beni sevmedi de aşkı onda buldu? O yüzdende hemen hamile kaldı kız?
Yani yıllarım çöp olmuş, her şey yalandan ibaretmiş gibi hissediyorum.
Gerçekten bir insan bu kadar başarısız olmayı başarabilir.
Bir konumda yazmıştım mesela, babamlar bile müge hayatta ne başardı diye sorana "kocasıyla evlenmeyi" diye cevap veriyorlardı. Çünkü kocam mükemmeldi, iyiydi, hoştu...
Müge ondanda çaktı.Benim yaşadığım hayal kırıklıkları bir yana, bir de bizimkilerin mutsuzlukları var. Annem günde iki kere vah eder. "Aklımıza gelmeyen başımıza geldi" yi gün aşırı duyarım. Biliyorum beni üzmek için yapmıyor, kendi üzgün ondan yapıyor. O da beklemiyordu çünkü hiç. Fakat bunların bana hiç yararı yok.. Aksine kederime keder katıyor.

Mügüüüüş, sen çok tatlısın ya; şu konuyu açış şeklin bile bir başkaaa. Çok ince düşünceli, çok samimi, o gerçekliğini karşıya yansıtan birisin. Doktorla, ya da başka bir adamla, ne yaşadığın ne paylaştığın, nasıl devam edeceğin bir tek seni ilgilendirir.
Bence her gelişme için burada konu açma; bunu insanlara borcun hissetme; seni daha uzun süre tanıyan; aynı derece samimiyetine güvendiklerinle paylaş ikilemde kaldığında. Bu arada azıcık gez toz, sosyalleş mutlaka. Kafan dağılsın; yeni insanlar tanı; dünyan zenginleşsin
He hayatının adamında karar kılarsan da, ben düğün fotonu email istiyorum o başka.

Yuvani yıktı mutlu olacağını zannetmiyorum . İnsanlarda utanma kalmamış Allahım bildiği gibi yapsın onları ve böyle yapanları.

Müge kadının hamile olduğunu hissetmedin. ip uçlarını birleştirdin ve senden önce iç benliğin olayı çözdü çünkü sen zeki bir kadınsın. kangreninden kurtuldun şimdi sırada hayallerini yaşamak için kendine izin vermek var. bizler eşlerimizle çocuk hayalleri sıcak yuva vs kurup dururuz ama bu o insana bağlı bişey değil. annelik nerdeyse tüm kadınların hayali. hayalini sana yaşatacak adam eski eşin değilmiş. doğru insanla karşılaştığında yine hayaller kuracaksın hiçbirşey bitmedi aksine herşey yeni Başlıyor çünkü sen yıkılmadın. güzel günler gelecek biraz daha sabır..

Evet neden kenarda köşede kalayım, bende mutlu olayım ama olmuyor be.. Denedim de üstelik. O da hüsran oldu.
Aklımdan atamıyorum işte. Onların mutluluk sahnelerı kafamın ıcınde donup duruyor. Zamanla silinecek belki ama şimdi taptaze beynimdeler. Keşke merak etmesem onları keşke bir sabah tüm hafızamı kaybetmıs olarak uyansam

Allah size sabirlar versin gercekten empati yapinca insanin cani cok aciyor. Lutfen icinizde biriktirmeyin ustunu kapatmayin bagirin cagirin kizin ofkelenin ama hissiz rolu yapmayin. Hislerinize engel olmayin. Kalici Psikolojik rahatsızliga yol acmasin gunesli guzel gunler onumuzde insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…