cok uzucuAldatıldım, boşandım. Çok geçmedi gitti o kızla nişanlandı. Gülücükler atarak, çok mutlu olarak.. Tahmin ettiğim gibi kız hamileymiş. Başka açıklaması olamazdı zaten...
Keşke ölseydim.. Evlendiğim günün ertesinde. Balayına gitmek bile nasip olmasaydı..
yada keşke o ölseydi. Ardından yasını tutar rahmetle anar acısını yaşardım.
Bu kadar kötülüğü hakedecek napmış olabilirim?
Senelerce çocuğumuz olmadı ama gidip iki kere yattı diye çocuk peydahlamış olmasını beynim algılayamıyor.
Canım okadar yanıyor okadar yanıyor ki tarif edemiyorum. Her şey çok zordu ama bu ..
Ben senelerce onun çocuğunun hayaliyle yaşadım. Bugün yarın olacak diye gün saydım. Düşük yaptığım hamileliğimde hemen gidip günlük almıştım. İlk ultrason fotografını koyup destanlar yazmıştım. Annesine haberi verirken bir filmde görmüştüm de bir badi alıp vermiştim. uzerınede "babanecıgım ben gelene kadar badim sana emanet" yazmıştım... Böyle tatlı tatlı hevesle beklemiştim. Olmadı.. Olmadı.
Gitti o kızdan çocuk peydahladı. Beddua etmek yerin dibine geçsinler demek istiyorum. Diyemem, sizde demeyin. Ortada bir bebek var artık. Artık asla konu açıp konuşamam, kimseye bahsedemem bunlardan. içimi son kez dökmek istedim buraya. Paramparçayım. Aldatıldığımı öğrendiğimde, evi terkettiğimde yada boşanırken... Hiç birinde bu kadar canım acımamıştı. Hatta nişan fotograflarını gördüğümde bile.. Biliyordum böyle olduğunu. Biliyordum ama içimden dua ediyordum, hamile olmasın lütfen Allahım diyordum.
Sevmiş aşık olmuş olması bile bu kadar acıtmazdı canımı galiba. Neden ya? Gerçekten neden yani... Neden yaptınız çocuk diye sormak istiyorum. Korunma yöntemimi bilmiyordunuz? Mügeyi nasıl yaşarken öldürürüzün planını mı yaptınız!
Şimdi en lüks hastanelerde doğurur, hayal ettiğim fotoğrafları, pozları beraber verirler. Lohusa tacını takıp o kaltak cok masummuş gıbı poz verır. Belki adını hep istediğim o isimlerden koyarlar. Bebek mevlutunu hep istediğim o mekanda yaparlar belki...
Ne diyebilirim.Artık resmen bana halt etmek b.k yemek düşüyor. resmen bana bi köşede kendi başıma yaşlanmak, onların mutluluğuna katlanmak düşüyor. Artık ne kimseye bir laf edebilirim ne dert yanabilirim.Ortada çocuk var, masum günahsız bir yavrucak var.
İçimi son kez dökmek istedim. Çok zor bir gündü benim için. Çok zor günlerde geçireceğim daha.. Bir daha söz sizinde başınızı şişirmem :)
Upuzun olmuş yine, hakkınızı helal edin
Düşünme artık şu kalitesiz insanları bence. Girsin geçmiş yerin dibine. Burdan okuyorum hep konularını. Eziyet etme kendine artık. Versinler pozlarını doyamazlarsa dönüp bir daha versinler.Aldatıldım, boşandım. Çok geçmedi gitti o kızla nişanlandı. Gülücükler atarak, çok mutlu olarak.. Tahmin ettiğim gibi kız hamileymiş. Başka açıklaması olamazdı zaten...
Keşke ölseydim.. Evlendiğim günün ertesinde. Balayına gitmek bile nasip olmasaydı..
Senelerce çocuğumuz olmadı ama gidip iki kere yattı diye çocuk peydahlamış olmasını beynim algılayamıyor.
Canım okadar yanıyor okadar yanıyor ki tarif edemiyorum. Her şey çok zordu ama bu ..
Ben senelerce onun çocuğunun hayaliyle yaşadım. Bugün yarın olacak diye gün saydım. Düşük yaptığım hamileliğimde hemen gidip günlük almıştım. İlk ultrason fotografını koyup destanlar yazmıştım. Annesine haberi verirken bir filmde görmüştüm de bir badi alıp vermiştim. uzerınede "babanecıgım ben gelene kadar badim sana emanet" yazmıştım... Böyle tatlı tatlı hevesle beklemiştim. Olmadı.. Olmadı.
Gitti o kızdan çocuk peydahladı. Beddua etmek yerin dibine geçsinler demek istiyorum. Diyemem, sizde demeyin. Ortada bir bebek var artık. Artık asla konu açıp konuşamam, kimseye bahsedemem bunlardan. içimi son kez dökmek istedim buraya. Paramparçayım. Aldatıldığımı öğrendiğimde, evi terkettiğimde yada boşanırken... Hiç birinde bu kadar canım acımamıştı. Hatta nişan fotograflarını gördüğümde bile.. Biliyordum böyle olduğunu. Biliyordum ama içimden dua ediyordum, hamile olmasın lütfen Allahım diyordum.
Sevmiş aşık olmuş olması bile bu kadar acıtmazdı canımı galiba. Neden ya? Gerçekten neden yani... Neden yaptınız çocuk diye sormak istiyorum. Korunma yöntemimi bilmiyordunuz? Mügeyi nasıl yaşarken öldürürüzün planını mı yaptınız!
Şimdi en lüks hastanelerde doğurur, hayal ettiğim fotoğrafları, pozları beraber verirler. Lohusa tacını takıp o kaltak cok masummuş gıbı poz verır. Belki adını hep istediğim o isimlerden koyarlar. Bebek mevlutunu hep istediğim o mekanda yaparlar belki...
Ne diyebilirim.Artık resmen bana halt etmek b.k yemek düşüyor. resmen bana bi köşede kendi başıma yaşlanmak, onların mutluluğuna katlanmak düşüyor. Artık ne kimseye bir laf edebilirim ne dert yanabilirim.Ortada çocuk var, masum günahsız bir yavrucak var.
İçimi son kez dökmek istedim. Çok zor bir gündü benim için. Çok zor günlerde geçireceğim daha.. Bir daha söz sizinde başınızı şişirmem :)
acinizi taa en icten anlıyorum, teselliler yetmez bunu da yasadigimdan biliyorum. Benzer seyleri bende yasadim, dibine kadar igrenc bir bicimde aldatildim, benim seçtiğim evin esyasina aynen konu sahibininki gibi hamileyken apar topar evlenilen kadin geldi oturdu. Tum hayallerimi ben degil o yasadi. Ama sonunda ben de gercekten o yasadigim tum acilara ve dahasina degecek guzellikte bir ese kavustum sukurler olsun. Gaz degil, sizlere umut olsun diye yaziyorum. Onca aciyi esimle tanismak icin çektiysem bin sukur diyorum. 2 yillik evliyim ve dunyadaki en iyi aile benim annem babam oldu, en iyi adam kocam oldu diyorum. Daha iyisini hayal bile edemezdim. Nolur sizde biraz ümitvar olun. Herkes boyle serefsiz degil. Karsiniza iyi insanlarin cikmasi icin firsat verin. Allah bir kapiyi kapatir digerini acar ama sizler o kapiyi tamamen kapattiginizda yeniler acilacak. Geride birakin, bakmayin, ilgilenmeyin.Kurban olurum ben sana
Ne diyelim şimdi nasıl teselli edelim telkin edelim. Kimse kusura bakmasında aldatılan biri olarak, bu işte görürsün zamanla geçer sevgin biter, sana bunu yapanı nesini seviceksin, gözün aydın kurtuldun, zamanla unutursun, işte o veya onlar beter olucak sen çok iyi olucaksın, üzülme, kendini bunun için mi üzüceksin, o mahfolucak gebericek , sen seni bekleyen prensini bulup sonsuza kadar mutlu yaşıcaksın.. bunlara kocaman bi heee yaaaw hee demek istiyorum. Çünkü bu lanet şey burdan yazıp attığımız kadar kolay yaşanmıyo. Bi böyle iyiyim sanıyosun sonra böyle bi bakıyosun mok gibiymişsin. Sana diretilen şeyi yaşayıp içinde debeleniyomuşsun. Gez toz bunlar bi miktar kafayı meşgul ediyo sonra daha derin şekilde kendinle kalıyosun.. özellikle bana böyle teselli vermeye çalışanlara üff bi boş konışma diyesim geliyo, yaşarken bi başka bu iş.
Valla aldatana bi halt olmuyo hacılar, pişman olsada aldatılana koyduğu kadar koymuyo. Eğer hayatına aldıysa o kişiyi mutlu mesut devam ediyolar sen böle ablak ablak bakıyosun, onlarada bi nane olmuyo. Yok pişman olup kesiyosa ilişkisini iletişimini sana dönüyosa yinede sen gibi içi yanmıyo affediyosan affet, yoksa beni affetmen için ölürüm gibi bi dünya yok.
Ha sen seni sonsız mutluluğa taşıcak prensini bulucaksın zırvalıklarıda öle bi erkek mi var ya ülkemizde. Hepsi gazz gazzz gazzzzz
Şimdi ben sana ne diyeyim. Allah yardımcın olsun seni tanımasamda çok seviyorum. ... Rabbim daha beteriyle sınamasın mügem.
Yaşadığın şeyler çok zormuş, ama şimdi mutlu olmana çok çok sevindim. Allah bozmasın, hayatına dahada güzellikler katsın inşallah.acinizi taa en icten anlıyorum, teselliler yetmez bunu da yasadigimdan biliyorum. Benzer seyleri bende yasadim, dibine kadar igrenc bir bicimde aldatildim, benim seçtiğim evin esyasina aynen konu sahibininki gibi hamileyken apar topar evlenilen kadin geldi oturdu. Tum hayallerimi ben degil o yasadi. Ama sonunda ben de gercekten o yasadigim tum acilara ve dahasina degecek guzellikte bir ese kavustum sukurler olsun. Gaz degil, sizlere umut olsun diye yaziyorum. Onca aciyi esimle tanismak icin çektiysem bin sukur diyorum. 2 yillik evliyim ve dunyadaki en iyi aile benim annem babam oldu, en iyi adam kocam oldu diyorum. Daha iyisini hayal bile edemezdim. Nolur sizde biraz ümitvar olun. Herkes boyle serefsiz degil. Karsiniza iyi insanlarin cikmasi icin firsat verin. Allah bir kapiyi kapatir digerini acar ama sizler o kapiyi tamamen kapattiginizda yeniler acilacak. Geride birakin, bakmayin, ilgilenmeyin.
Ya müge neden bir köşede yaşlanmak? Erkeklerin köküne kıran mı girdi ?Aldatıldım, boşandım. Çok geçmedi gitti o kızla nişanlandı. Gülücükler atarak, çok mutlu olarak.. Tahmin ettiğim gibi kız hamileymiş. Başka açıklaması olamazdı zaten...
z.
Doktorcuğumuza ne oldu bu arada? Çocuğu olabilen, romantik, sevgi pıtırcığı doktor bey niye yok bu konuda?
İnanmak istemiyordun Müge.
Seven sevdiğinin üzülmesini istemez hele ki onu tek başına bırakıp dışarıda gününü gün etmez.
Neyse şu anda beni anlayabilecek durumda olduğunu sanmıyorum.
Tekrar ediyorum,kendini kurtarmaya bak artık lütfen.
İyi kötü deme bir işe gir,mutlaka terapi al.
Halk eğitim'in çok cüzi ücretlerde kursları oluyor,akşamları onlara katıl.
Bak ben işten çıkıp eve girmeden kursa koşardım.
Onları takip etmek ya da onlar hakkında senaryolar yazmak, şu aşamada sana tahmin edemeyeceğin kadar çok zarar verir.
Belki için için kızıyorsun bana,ama iyiliğin için söylüyorum.
Bu şekilde daha da kötüye gidersin,kalk ve silkelen artık.
En azından bir işin ucundan tut,gerisi gelir.
Allahım yardımcın olsun inşallah...
Biliyorum kolay değil.
Lütfen sabırla çabala,lütfen...
bişey merak ettim eski eşin çok mu çocuk istiyordu?
acinizi taa en icten anlıyorum, teselliler yetmez bunu da yasadigimdan biliyorum. Benzer seyleri bende yasadim, dibine kadar igrenc bir bicimde aldatildim, benim seçtiğim evin esyasina aynen konu sahibininki gibi hamileyken apar topar evlenilen kadin geldi oturdu. Tum hayallerimi ben degil o yasadi. Ama sonunda ben de gercekten o yasadigim tum acilara ve dahasina degecek guzellikte bir ese kavustum sukurler olsun. Gaz degil, sizlere umut olsun diye yaziyorum. Onca aciyi esimle tanismak icin çektiysem bin sukur diyorum. 2 yillik evliyim ve dunyadaki en iyi aile benim annem babam oldu, en iyi adam kocam oldu diyorum. Daha iyisini hayal bile edemezdim. Nolur sizde biraz ümitvar olun. Herkes boyle serefsiz degil. Karsiniza iyi insanlarin cikmasi icin firsat verin. Allah bir kapiyi kapatir digerini acar ama sizler o kapiyi tamamen kapattiginizda yeniler acilacak. Geride birakin, bakmayin, ilgilenmeyin.
Neden bi köşede kendi başına yaşlanmak düşsün sana? Neden onların mutluluğunu izlemek düşsün? Allah sana bi şeyi yasatmadiysa senin için daha iyisini düşündüğündendir.
Sen de birgün tekrar evleneceksin, o hayalini kurduğun bebek belki de ilerdeki eşinle sana nasip olacağı için ilk evliliğinde olmamıştır.
Senin de bebeğin olacak, bebek mevlidini gidip o istedigin mekanda yapacaksin, o badiden yine alıp yeni kayinvalidene vereceksin, hayalini kurduğun mutluluk pozlarını yeni eşinle ve bebeginle vereceksin.
O lohusa tacını gerçekten masum bi şekilde ve hakederek takacaksın.
Önce dibine kadar acını yaşa ağla, bunlara da sıra gelecek.
Onlara beddua etmene hiç gerek yok zaten. Yıkılan bi yuvanın üstüne sağlam bi yuva kurabileceklerini mi sanıyorlar? Sen böyle acı çekerken onlar ölene kadar mutlu yaşayacaklarını mı sanıyorlar?
Elbette bi gün cezalarını çekecekler. Ama insallah o masum bebeği etkilemez çektikleri ceza.
Neden bi köşede kendi başına yaşlanmak düşsün sana? Neden onların mutluluğunu izlemek düşsün? Allah sana bi şeyi yasatmadiysa senin için daha iyisini düşündüğündendir.
Sen de birgün tekrar evleneceksin, o hayalini kurduğun bebek belki de ilerdeki eşinle sana nasip olacağı için ilk evliliğinde olmamıştır.
Senin de bebeğin olacak, bebek mevlidini gidip o istedigin mekanda yapacaksin, o badiden yine alıp yeni kayinvalidene vereceksin, hayalini kurduğun mutluluk pozlarını yeni eşinle ve bebeginle vereceksin.
O lohusa tacını gerçekten masum bi şekilde ve hakederek takacaksın.
Önce dibine kadar acını yaşa ağla, bunlara da sıra gelecek.
Onlara beddua etmene hiç gerek yok zaten. Yıkılan bi yuvanın üstüne sağlam bi yuva kurabileceklerini mi sanıyorlar? Sen böyle acı çekerken onlar ölene kadar mutlu yaşayacaklarını mı sanıyorlar?
Elbette bi gün cezalarını çekecekler. Ama insallah o masum bebeği etkilemez çektikleri ceza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?