Kaybolmuş

AYNEN YA KADIN HAMİLE OLDUGU İÇİN KAFALADI ESKİ EŞİN AŞIK OLAMAZ ONDA O RUH YOK BENCE.. İKİSİDE ÇOK KÖTÜ LAYIGINI BULURLA
 
Yuva yıkanın yuvası olmazmış.

Artık kendi hayatına bak, yeniden seveceksin, sevileceksin, evleneceksin sonrasında çocukların olacak.

Kimsenin de ahını almayacaksın, herşey tertemiz olacak. Onlar kendi pisliklerinde yaşasınlar. Er ya da geç sana yaşattıklarını ödeyecekler.
 
VALLAHİ BU KONUYA VİCDANSIZCA, UMURSUZCA YORUM YAPANLARIN YATACAK YERİ YOK ..BİR YORUM YAPAN ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ONLARINDA DİĞER KADIN OLMA HAYALLERİ MEVCUT GALİBA AMA ONLAR KAPAK ATAMAMIŞ HERHALDE HENÜZ Kİ ONDAN KONU SAHİBİNE SALDIRIYORLAR..DAHA BAŞINA NE GELSİN Kİ KONU SAHİBİNİN ?HEMEN NASIL ATLATILIR BU KADAR HAİNLİK ? AMA ZAMAN İÇİNDE ATLATACAKSIN MÜGE ÇÜNKÜ SEN İYİ BİR İNSANSIN ,ONLAR KÖTÜ HAYAT BU KADAR BASİT İŞTE ....UMURSAMA KİMSEYİ ,HAYATINA BAK..SIKILINCA DA BOL BOL YAZ ,SENİN KONULARIN MASUM BİR KADININ HAYATI BANA GÖRE VE SEVİYORUM OKUMAYI ,HEP BERABER DERTLEŞMEK İÇİN BURADAYIZ ZATEN..İSTEMEYENDE OKUMASIN CANIM YANİ ...
 

Ya Allah aşkına konularını takip eder misiniz acaba ben şüpheleniyorum biri olduğundan demiş ama bir yakalama yok bir şey yok ayrıca kızın hamile olmasına kadar nereden biliyor ki nişanlı bir kız evlenmeden hamile kaldığını internetlerde yaymaz herhalde hanımefendi ben adamı haklı buluyorum demiyorum ki başkasını sevmiş aldatmış ya da aldatmamış her neyse ayrılmışlar bitmiş yani adam sevmiş ki nişanlanmış kimse zorla nişanlamadı ya bu adamı zorla gülmüyor eğlenmiyor ya o kadınla. Neden takip ediyor ki her şeylerini. Başka konuda evleneceğini duydum diye yazıyordu ama aldatıldım ve o aldatıldığım kızla demiyordu. Sonra nişanlanmış diye konu açtı şimdi de hamileymiş diye bu bilgileri nasıl öğreniyor? dediğim gibi daha nişanlı kız ulu orta hamileyim diye gezinmez keşke ölseydi falan filan olan olmuş psikolojisi iyi değil.
 
Hayata bikere geldin artık önüne bak ardıma değil.. kendine bunu yapıp üzme karşına adamm çıkar böyle y...şak değil çokta mutlu olursun bebeginde olur her karanlik sonrası gündüze kavuşuruz unutma. Allah sağlık versin herşey geçer gider üzülme lütfen böyleleri üzüntüyü haketmez
 
Bu yaşananları acıklı bir hikaye olarak okumayalım arkadaşlar..

Hayatta her şey insanlar için.

Konu sahibesi için acınacak durum yok.

Yaşadıklarımız bizi güçlendirir. Bizim için takdir edilen var ve tercihlerimiz... Böyle üzücü şeyler diye gördüğümüz olaylar nelere gebe, hayatımızda bu sebeple neler gerçekleşecek bilmiyoruz. Olumlu bakmak lazım. Allah sizi hak edecek kıymet bilecek bir eş nasip etsin.

Kaderinize küsmeyin, gelecek için karamsar olmayın. İnşallah güzel günler gelecek.. bu olanların da mutlaka bir anlamı olmalı.
 
 
Ayrıcaa yine bir konusunda ben bunları rüyamda gördüm işte kolkola yürüyorlardı yanlarında da bir küçük kız çocuğu vardı herhalde kızları olacak "ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum" yazmıştı. Söyler misiniz hiç tanımadığı, internetteki görseller dışında bilgi sahibi olmadığı biri için "ben hamile olduğunu düşünüyorum" kanısına nasıl varır insan? vee tesadüfe bakın ki 1 ay sonra buraya kız hamileymiş diye yazıyor. Hisli kablel vuku olmuş yaniii öyle mi.. Tesadüf mü. Vee nişanlı olan biri herkese açık paylaştığı gönderilerinde akraba eş dost tınlamadan hamile olduğunu yayacak? inandınız mı? saplantı haline gelmiş bir şey ve tehlikeli boyutlara ulaşacak kadar. Aldatmış olması onun karaktersizliği olabilir ama takip edip sürekli beddua okumakla burada şunu yapmış bunu yapmış demek sağlıklı düşünceler değil.
 


Ya kusura bakmayın ama karaktersizin teki karaktersiz bir kadınla konu sahibi bayanın hayatını mahvetmiş, bu durumda konu sahibi Allah mesut bahtıyar eylesin, çok mutlu olsunlar mı demeliydi?
Biraz az biraz empati lütfen.
 
Çok ama çok üzüldüm. Vardır bir hayır. Demek ki karşına daha iyisi daha güzeli çıkacak.
sana değer vereni, evlat vereni.
Üzülmek en doğal hakkın. Ben bile okurken bu kadar üzüldüm, seni tahmin edemiyorum
 
Butun ictenligimle katiliyorum yorumuna arkadasim,kelimelerin kifayetsiz kaldigi bir durum...
 
Rahatsız iseniz okumayın hanımefendi. Kafanıza silah mı dayiyorlar. Sizene madem rahatsızsiniz 10 satır yazı yazmanın anlamı ne hayret bişey. ..
olur mu mugenin her konusunu okuo her konusunda ille bi tarz yorum yapıo
ben anlamıom ıstemediğim uyuyi okumuom
ozenle her konuya yorum yapıo ama rahatsız durumdan sanki
anlamıom rahatsız oluosan okuma her konu da var
 
Allah'a sığın. Eminim Rabb'imin senin için de güzel planları vardır. Bi söz vardı "hayatım alt üst oldu diyorsun nerden biliyorsun altın üstten daha iyi olmadığını" çok sevdiğim bi ablamın başına geldi bunlar. Aldatıldı çocukları olmadı adam ilk başta istemedi sonra da yaş geçince tüp bebek dedi kadın adam bu sefer torunum diye mi dolaştırıcam dedi. Sonra gitti o diğer kadınla evlenip tüp bebek yaptı. Bu ablamdan boşanıp onla evlemdi. Canım ablam telefon açıp "sen baba oldun şimdi ama ben anne olamicam artık seni bir tek bu sebepten affetmicem" dedi. Eminim yaşınız çok büyük değildir bu ablam şuan 50 küsür yaşında. çok acı çekti. Ama şuan evladı olmasa da o kadar güzel bir hayatı varki iyi ki boşanmışım dedi geçenlerde

Eminim sizin için geç değildir hayırlı birinden çok hayırlı bir evladınız olacak belkide dua edin sabredin isyan etmeyin. Allah size kolaylıklar versin.
 
Ya durumuna gerçekten çok üzüldüm, hamile kaldın sonuçta ve bu demek ki yine kalabilirsin. Herşey de bir hayır vardır bunu unutma, belki de o adamdan çocuğunun olması sizin icin hayırlı olmayacaktı ve seni belki çocuğun varken aldatacaktı ve sen daha zor durumda kalacaktın... seni senin kıymetini bilecek ve seninle ömrünü geçirecek biri kaderinde bekliyor Allah'ın izni ile. Ayrıca onun hamile kalması Mutlu olacakları anlamına gelmiyor bunu unutma kimbilir belki de hayatının hatasını yaptı ve bin pişman donecek:) sen kendi mutluluğunu düşün.
 
olması gerekiyormuş olmuş birde böyle bak duruma Allah seni böyle sınamış belkide
sen daha iyilerine daha güzellerine layıksın
herşey daha güzel olacak inan buna
 
Biraz empati zor olmasa gerek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…