AYNEN YA KADIN HAMİLE OLDUGU İÇİN KAFALADI ESKİ EŞİN AŞIK OLAMAZ ONDA O RUH YOK BENCE.. İKİSİDE ÇOK KÖTÜ LAYIGINI BULURLAÇocuk sahibi olmayı çok istediğiniz için sizi bu kadar sarsmış kızın hamile olduğu haberi ama bence iyi
tarafından bakın.
Sizin bebeğiniz olsaydı da ondan sonra bunlar yaşansaydı düşünün bir bu kadının
doğuracağı çocukla kardeş olacaktı ve siz bu yaşananları asıl o zaman ömür boyu unutamayacaktınız.
Mecburen çocuk babasıyla görüştüğünde o kadının evine gidecekti vs..
Ve siz bu adamla çocuk nedeniyle her görüştüğünüzde gördüğünüzde sinir harbi yaşayacaktınız.
Ya da belki de adam hiç çocuğunu arayıp sormayacaktı çocuk üzülecekti baba yokluğu çekecekti.
Burda çok konu var böyle maalesef aldatılıp boşanan kadınların hemen hemen hepsi
eski eşlerinin doğru düzgün çocuklarını aramadığından yakınıyor. Çok zor bir durum.
Daha önceki konunuzda biz evlenirken bile yapmamıştı bu kızla ağzı kulaklarında
pasta kesip nişan yapmış demiştiniz.
Hatta bu kadar çabuk evlenmesinin nedeni adamın aşık olması sanırım diye yorumlar da yapmıştık ama adam aşık filan değilmiş en azından bana yapmadığını ona yaptı diye de düşünmeyin.
Ona da gönlünden gelerek yapmadığı belli oldu böylelikle..
Sen iyi okuyamamissin galiba olmamış bitmiş değil adam Adice Boynuzlamis nikahliyken hamile kalmamis bir p.c yapmış evli birinden aşık falan olmamışlar keza olsalar ve ben ayrılmak istiyorum dese Müge boğazına yapışacak bir kız değil kaldık boşanmamak için uğraştı adı herif aşık olsa niye ikna etmeye çalışsın ki Ohh canıma minnet der geçer
bilmem biraz empati kurabilirmisiniz bu çok ağır çok adıii çok aşağılık çok saygısız çok çok çok kötü bir durum bunu yaşayan bilir belki silkelensin diye yapıyorsun bu yorumu ama üslubun hiç hoş değil
Ya Allah aşkına konularını takip eder misiniz acaba ben şüpheleniyorum biri olduğundan demiş ama bir yakalama yok bir şey yok ayrıca kızın hamile olmasına kadar nereden biliyor ki nişanlı bir kız evlenmeden hamile kaldığını internetlerde yaymaz herhalde hanımefendi ben adamı haklı buluyorum demiyorum ki başkasını sevmiş aldatmış ya da aldatmamış her neyse ayrılmışlar bitmiş yani adam sevmiş ki nişanlanmış kimse zorla nişanlamadı ya bu adamı zorla gülmüyor eğlenmiyor ya o kadınla. Neden takip ediyor ki her şeylerini. Başka konuda evleneceğini duydum diye yazıyordu ama aldatıldım ve o aldatıldığım kızla demiyordu. Sonra nişanlanmış diye konu açtı şimdi de hamileymiş diye bu bilgileri nasıl öğreniyor? dediğim gibi daha nişanlı kız ulu orta hamileyim diye gezinmez keşke ölseydi falan filan olan olmuş psikolojisi iyi değil.[
SOSYAL MEDYADAN HERKES HERŞEYİNİ YAYINLIYOR ,ÖĞRENMEK ARTIK ÇOK KOLAY Kİ.. NİTEKİM BUNCA ACI YAŞAYAN BİR KADININ TAKİP ETMESİ MERAK ETMESİ DE DOĞAL BİR DUYGU ,BÖYLE BİR İHANETE UGRAYAN BİR KİMSE KOLAY ATLATAMAZ Kİ ,KADIN OLARAK DAHA DUYARLI OLMAK LAZIM ...
Ayrıcaa yine bir konusunda ben bunları rüyamda gördüm işte kolkola yürüyorlardı yanlarında da bir küçük kız çocuğu vardı herhalde kızları olacak "ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum" yazmıştı. Söyler misiniz hiç tanımadığı, internetteki görseller dışında bilgi sahibi olmadığı biri için "ben hamile olduğunu düşünüyorum" kanısına nasıl varır insan? vee tesadüfe bakın ki 1 ay sonra buraya kız hamileymiş diye yazıyor. Hisli kablel vuku olmuş yaniii öyle mi.. Tesadüf mü. Vee nişanlı olan biri herkese açık paylaştığı gönderilerinde akraba eş dost tınlamadan hamile olduğunu yayacak? inandınız mı? saplantı haline gelmiş bir şey ve tehlikeli boyutlara ulaşacak kadar. Aldatmış olması onun karaktersizliği olabilir ama takip edip sürekli beddua okumakla burada şunu yapmış bunu yapmış demek sağlıklı düşünceler değil.
Butun ictenligimle katiliyorum yorumuna arkadasim,kelimelerin kifayetsiz kaldigi bir durum...Kurban olurum ben sana
Ne diyelim şimdi nasıl teselli edelim telkin edelim. Kimse kusura bakmasında aldatılan biri olarak, bu işte görürsün zamanla geçer sevgin biter, sana bunu yapanı nesini seviceksin, gözün aydın kurtuldun, zamanla unutursun, işte o veya onlar beter olucak sen çok iyi olucaksın, üzülme, kendini bunun için mi üzüceksin, o mahfolucak gebericek , sen seni bekleyen prensini bulup sonsuza kadar mutlu yaşıcaksın.. bunlara kocaman bi heee yaaaw hee demek istiyorum. Çünkü bu lanet şey burdan yazıp attığımız kadar kolay yaşanmıyo. Bi böyle iyiyim sanıyosun sonra böyle bi bakıyosun mok gibiymişsin. Sana diretilen şeyi yaşayıp içinde debeleniyomuşsun. Gez toz bunlar bi miktar kafayı meşgul ediyo sonra daha derin şekilde kendinle kalıyosun.. özellikle bana böyle teselli vermeye çalışanlara üff bi boş konışma diyesim geliyo, yaşarken bi başka bu iş.
Valla aldatana bi halt olmuyo hacılar, pişman olsada aldatılana koyduğu kadar koymuyo. Eğer hayatına aldıysa o kişiyi mutlu mesut devam ediyolar sen böle ablak ablak bakıyosun, onlarada bi nane olmuyo. Yok pişman olup kesiyosa ilişkisini iletişimini sana dönüyosa yinede sen gibi içi yanmıyo affediyosan affet, yoksa beni affetmen için ölürüm gibi bi dünya yok.
Ha sen seni sonsız mutluluğa taşıcak prensini bulucaksın zırvalıklarıda öle bi erkek mi var ya ülkemizde. Hepsi gazz gazzz gazzzzz
Şimdi ben sana ne diyeyim. Allah yardımcın olsun seni tanımasamda çok seviyorum. ... Rabbim daha beteriyle sınamasın mügem.
olur mu mugenin her konusunu okuo her konusunda ille bi tarz yorum yapıoRahatsız iseniz okumayın hanımefendi. Kafanıza silah mı dayiyorlar. Sizene madem rahatsızsiniz 10 satır yazı yazmanın anlamı ne hayret bişey. ..
o ole sevio cnm evetCok tatlisin
Hem okuyup hem kirk tane konu actin biktik diyon ya hani, okuma demek gayet guzel de bi cozumdu aslinda
Ama sen boyle seviyon galiba
Biraz empati zor olmasa gerekValla gerçekten çok uzattınız bu konuyu siz. Daha önce de konu açtınız. Yok nişanlanmış yok çok mutlu, fotoğraflarna bakıyorum gülüyor eğleniyor. Allah onu şöyle kahretsin falan. Yok kız şöyle böyle.
Şimdi de hamile olduğu için evlendiğini ima ediyorsunuz tamam da artık size ne! sizden ayrılmış resmi olarak bitmiş gitmiş artık ister nişanlanır ister evlenir ister çocuğu olur. Anlaşabilseydiniz sizinle evli kalırdı değil mi yani ne gerek var hakaret etmeye beddua etmeye o hayatını idame ettirirken siz niye saplantılı şekilde takip ediyorsunuz ki etmeyin engelleyin. Anlayamıyorum yani ayrılmakta tekrar nişanlanıp evlenmekte çocuk sahibi olmakta gayet doğal siz kaçıncıya konu açıyorsunuz. Size ne artık onun hayatından olmamış bitmiş yapacak bir şey yok hayatta herşey bizler için ilk ayrılan siz değilsiniz çeki düzen verin kendinize kendi hayatınıza odaklanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?