Kaybolmuş

Ben hiç evlenmedim, hiç çocuk istemedim, hiç boşanmadım bu yüzden acınızı net olarak anlayamam ama çok üzüldüm.
Yalnızca bana tek başıma yaşlanmak düşer kısmı beni çok huzursuz etti. Sizin Hakkınız yok mu tekrar Mutlu olmaya ve çocuk sahibi olmaya? En çok sizin var ve bunların gerçekleşmemesi için sebep ne olabilir ki. Hayatınızı en güzel şekilde yaşamaya bakın o insanları da asla takip etmeyin.

Bebek yani hamilelik bir neden sonuç ilişkisi değilmidir. insanlar / hayvanlar cinsel olarak birlikte olur bu birlikteliğin sonucu hamilelik yaşanabilir yada hamilelik gerçekleşmez. Bu canli kişisi ki (eski eşiniz insan yada adam diye nitelendiremedim) sizinle evli iken başka bir canlı kişisi ile birliktelik yaşamış ve bebek olmuş. Siz ise diyorsunuz ki o bile benim canımı bu kadar acıtmadı ama bence neden daha acı değilmidir. size ihanet ettikten sonra bebeği olsa ne olur olmasa ne olur. Aldatma ihanet eşe karşı yapılmış ama bebek eşe karşı yapılmamış o bir sonuç sadece.

Bu seferki hüsran oldu diye hep öyle olacak değil ya.. sen yeterki duani et zamana birak. Herseyin bi zamani vardir. Suan böyle hissetmen çok normal, zaten suan acı çekmesen tuhaf olurdu dimi?

Belki de bundan yıllar sonra kucağında bebeğinle yeni evliliğinde bugünleri hatırlayıp hiçbir burukluk bile hissetmeyeceksin. Ama sana bu kötülüğü yapan adamın da, yuvayı yıkıp üstüne yuva kurmaya çalışan kadının da akibeti ne olur acaba... ilahi adaleti düşündükçe onların sonu beni korkutuyor.

Erkekler ne kadar bencil varlıklar aklım almıyor.Hiçbirinde merhamet vicdan kalmamış. sizin eski eşinizde böyle biriymiş ne yazıkki...Yuva yıkanın yuvası olmaz derler.Çok inanırım ben bu lafın doğruluğuna...Çocukta olsa o yuvadan bi yol olmaz.Senin hayal kırıklıklarının,gozyaslarinin üstüne kurulan yuvada mutlu olamaz o iki kişi..Allah yardımcın olsun.İnşallah biran önce hayatın eskisinden çok daha güzel olur..

bilemiyorum daha önce hiç ölüm acısı yada yine i aşk acısı yaşadınızmı yada hiçmi tanık olduğunuz büyük aşklar ayrılıklar ihanetler ölün kayıpları olmadı insan oğlu öyle yaradılmışızki geçiyor hepsi geçiyor acılarımızın ağla üzül kendine acı onlara imren ama inançlı biriysen için rahat olsun bunlar bi sınav senin için yaşayacağın güzel günlerin bedeli belkide rabbim adaletini veriyor sen hiç merak etme herkes evli çocuklu ama mutlu değil

şimdi profilinize baktım. daha boşanalı kaç gün olmuş ki bu umutsuzluk nedir anlamadım. bir silkelenin bir kendinize gelin sanki yaş olmuş 50 boşanalı olmuş 25 sene bu saatten sonra bir cacık olmaz ben yalnız kaldım diye sızlanıyorsunuz. boşandıktan tam 9 sene sonra tekrar evlendim. Allah karşınıza insan evladı çıkartsın acele etmeyin lütfen.

al benden de o kadar...dusunsene deli gibi sevişemeden sekse doyamadan zaaaaaaaaaaang diye hamile kalıp doğuruyor.ayy bunun kırkı çıkana kadar sevışememesi zaten adamı iter..1 sene sonra sen burada bedduam tuttu ulaaaaaaan deme...ben de ıstanbulu terkedıyorum.yaz kenara bebeğim

Müge Allah yardımcın olsun, keşke boşanmasaydında öyle oro...hamileliğini toplam içinde utanç içinde geçirseydi demek geliyor içimden..Zaten sen kendini hazır hissettiğindede eşine tekmeyi basardın, bazen sırf intikam için, sürünmelerini seyretmemek için eglence amaçlı boşanmamak gerekir diye düşünüyorum bu şeref... erkekler ve oros...kadınlar beni iyice sadist ruhlu yaptı.. Üzülme canım ektiğini biçerler, sadece zaman ver kendi hayatını yaşa artık..

Müge hatun.. Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması vardır.. Şimdi o şerefsizler tatlı tatlı yiyorlar. Bırak yesinler. Çıkardıkları zaman gör olacakları. Ama o zamana kadar sen bayağı yol alacaksın zaten. Herşeyi bir kenara bırakıp yoluna bakacaksın. Sık canını sıkabildiğin kadar şimdi. Yarına bişeyin kalmasın.

Canım benim aynı şeyleri yaşadım okuyunca aynı ben diyorum ama inan geçiyor zamanla sen dua et bol bol Allahın izniyle herkes hakettiği gibi yaşar,bak zaman geçicek karşına hakettiğin biri çıkıcak ve Allahın izniyle bir de çocuğun olacak sen dua et

Mutlu olmana o kadar sevindim ki.. Hep mutlu ol Allah sana başka keder vermesin inşallah..
sağolun, sizler daha da mutlu olursunuz umarım. yeterki sizi üzenlerin üzerine o kapıyı sıkıca kapamasını bilin.

Çocuk sahibi olmayı çok istediğiniz için sizi bu kadar sarsmış kızın hamile olduğu haberi ama bence iyi
tarafından bakın.
Sizin bebeğiniz olsaydı da ondan sonra bunlar yaşansaydı düşünün bir.. bu kadının
doğuracağı çocukla kardeş olacaktı ve siz bu yaşananları asıl o zaman ömür boyu unutamayacaktınız.
Mecburen çocuk babasıyla görüştüğünde o kadının evine gidecekti vs..
Ve siz bu adamla çocuk nedeniyle her görüştüğünüzde gördüğünüzde sinir harbi yaşayacaktınız.
Ya da belki de adam hiç çocuğunu arayıp sormayacaktı çocuk üzülecekti baba yokluğu çekecekti.
Burda çok konu var böyle maalesef aldatılıp boşanan kadınların hemen hemen hepsi
eski eşlerinin doğru düzgün çocuklarını aramadığından yakınıyor. Çok zor bir durum.

Daha önceki konunuzda biz evlenirken bile yapmamıştı bu kızla ağzı kulaklarında
pasta kesip nişan yapmış demiştiniz.
Hatta bu kadar çabuk evlenmesinin nedeni adamın aşık olması sanırım diye yorumlar da yapmıştık ama adam aşık filan değilmiş en azından bana yapmadığını ona yaptı diye de düşünmeyin.
Ona da gönlünden gelerek yapmadığı belli oldu böylelikle..

kız hamile kaldıgı ıcın evlendi bence cok asık felan sanmıyrm
cunku senle barısmaya calısıodu yalvarıodu kabul etmiodu bosanmayı sonra bi anda tak kabul etti boşanmak ıstedi o arada bebek haberini aldı cunku boyle dusunuyrm

Hatırlıyorum ilk dişi çıktığında sabah 10 dan öğlen 14.00 kadar koltukta beni rehin aldı çocuk memede kalcam diye....
demem o ki...görünenin aksine sıkıntılı günleri olucak

Benim merak ettiğim bebek haberini nette mi paylaştı? Öyleyse rezilligi dünyaya haykırdi desene !!!!Keşke bosanmasaydin müge bir müddet pici belli olunca görseydik o masum halleri :)surundurup bıraksaydin (kusuruma bakma akşamdan beri aklım sende ) İlahi adalet diyorum çabuk tecelli etsin istiyorum Rabbime güveniyorum Gülenin Mal'i aglayana nasip olmaz diyor cekiliyorum

Söylemesi bile kötü ama bilemezsin belki o çocuk ilerde burunlarından getirecek , belki öyle çıkacaktır senden aldıkları ahlar.Ah be Müge konularından okudukça yaşadıklarını,inan senin de hakettiğin iyi şeylerle bir an evvel karşılaşıp burada bize anlattığını görmeyi çok istiyorum.Allah herkese hakkettiğini yaşatır umarım.Üzme kendini lütfen

Of canımcım bogazım dugumkendı gogusume okuz oturdu nefes alamıyorum cok uzgunum artık bakma şu adama naparsa yapsınlear bırgun ılahı adalet senın ıcın işleyecek o gune kadar sabret elbet senınde yaraların sarılacak senınde ateşin kulleneck uzulme, artık o pisliği de stalklama lutfen

Bu kadına da tazminat davası açma hakkın var değil mi? Ay sinir oldum ya. Unut gitsin diyemiyorum. Ben olsam huzur vermezdim. İçim soğuyana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…