- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Evet neden kenarda köşede kalayım, bende mutlu olayım ama olmuyor be.. Denedim de üstelik. O da hüsran oldu.
Aklımdan atamıyorum işte. Onların mutluluk sahnelerı kafamın ıcınde donup duruyor. Zamanla silinecek belki ama şimdi taptaze beynimdeler. Keşke merak etmesem onları keşke bir sabah tüm hafızamı kaybetmıs olarak uyansam
Müge :) asıl şimdi seyret sen
hamilelik stresi..doğum sonrası siniri
bebek bakımı...gazı uykusuzluğu en hasarsız şekilde atlatan ben bile yığlmışlığım var....en sakin çocukta bile gece en azında 2 kere uykunu bölecek ....hiç kolay değil müge...ve o kadın bunla başa çıkmayacak...zira böyle bir kadın karakteri sıkıya gelemez
bebek onlara masal gibi geliyor da bi bekle doğusun
o zaman gör sen aralarını
ya en basiti ikisinde biri zaten soğuyor partnerinden...
neyse ben az çok tahmin ediyorum olacakları :)))
Yaşadığın şeyler çok zormuş, ama şimdi mutlu olmana çok çok sevindim. Allah bozmasın, hayatına dahada güzellikler katsın inşallah.
Evet sanırım dediğin şey doğru , o kapıyı tamamen kapatmak asıl mesele. Allah razı olsun güzel yazın için.
sağolun, sizler daha da mutlu olursunuz umarım. yeterki sizi üzenlerin üzerine o kapıyı sıkıca kapamasını bilin.Mutlu olmana o kadar sevindim ki.. Hep mutlu ol Allah sana başka keder vermesin inşallah..
kız hamile kaldıgı ıcın evlendi bence cok asık felan sanmıyrmEvet neden kenarda köşede kalayım, bende mutlu olayım ama olmuyor be.. Denedim de üstelik. O da hüsran oldu.
Aklımdan atamıyorum işte. Onların mutluluk sahnelerı kafamın ıcınde donup duruyor. Zamanla silinecek belki ama şimdi taptaze beynimdeler. Keşke merak etmesem onları keşke bir sabah tüm hafızamı kaybetmıs olarak uyansam
Hatırlıyorum ilk dişi çıktığında sabah 10 dan öğlen 14.00 kadar koltukta beni rehin aldı çocukal benden de o kadar...dusunsene deli gibi sevişemeden sekse doyamadan zaaaaaaaaaaang diye hamile kalıp doğuruyor.ayy bunun kırkı çıkana kadar sevışememesi zaten adamı iter..1 sene sonra sen burada bedduam tuttu ulaaaaaaan deme...ben de ıstanbulu terkedıyorum.yaz kenara bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?