- 30 Ekim 2013
- 20.474
- 57.157
- 798
madem gayet doğal siz yasayın da gorun o dogallıgı sizi kocanız aldatsa boşansanız 3 aya o kızla nişanlansa kolay mı atlatırdınız.he konuyu biz istiyoruz mugeyle paylaşmak hatta konu paylaşmıycam deyince lütfen biz burdayız seni merak ediyoruz diyoruz konuları acınca mugenın hemen resmi ve adı var zaten acmayın bi zahmet konuyu ben istemediklerimi oyle yapıyorumValla gerçekten çok uzattınız bu konuyu siz. Daha önce de konu açtınız. Yok nişanlanmış yok çok mutlu, fotoğraflarna bakıyorum gülüyor eğleniyor. Allah onu şöyle kahretsin falan. Yok kız şöyle böyle.
Şimdi de hamile olduğu için evlendiğini ima ediyorsunuz tamam da artık size ne! sizden ayrılmış resmi olarak bitmiş gitmiş artık ister nişanlanır ister evlenir ister çocuğu olur. Anlaşabilseydiniz sizinle evli kalırdı değil mi yani ne gerek var hakaret etmeye beddua etmeye o hayatını idame ettirirken siz niye saplantılı şekilde takip ediyorsunuz ki etmeyin engelleyin. Anlayamıyorum yani ayrılmakta tekrar nişanlanıp evlenmekte çocuk sahibi olmakta gayet doğal siz kaçıncıya konu açıyorsunuz. Size ne artık onun hayatından olmamış bitmiş yapacak bir şey yok hayatta herşey bizler için ilk ayrılan siz değilsiniz çeki düzen verin kendinize kendi hayatınıza odaklanın
Uzun zamandır yapmadığım bir şeyi yaptım, Göz ardı ettiğiniz üyeye ait yorum yazıyordu. Bu kimmiş bakayım dedim, içeriği göster dedim, okuma gafletinde bulundum yorumu. Bir daha kendimi tebrik ettim. Gerçekten ben insan sarrafıyım.Valla gerçekten çok uzattınız bu konuyu siz. Daha önce de konu açtınız. Yok nişanlanmış yok çok mutlu, fotoğraflarna bakıyorum gülüyor eğleniyor. Allah onu şöyle kahretsin falan. Yok kız şöyle böyle.
Şimdi de hamile olduğu için evlendiğini ima ediyorsunuz tamam da artık size ne! sizden ayrılmış resmi olarak bitmiş gitmiş artık ister nişanlanır ister evlenir ister çocuğu olur. Anlaşabilseydiniz sizinle evli kalırdı değil mi yani ne gerek var hakaret etmeye beddua etmeye o hayatını idame ettirirken siz niye saplantılı şekilde takip ediyorsunuz ki etmeyin engelleyin. Anlayamıyorum yani ayrılmakta tekrar nişanlanıp evlenmekte çocuk sahibi olmakta gayet doğal siz kaçıncıya konu açıyorsunuz. Size ne artık onun hayatından olmamış bitmiş yapacak bir şey yok hayatta herşey bizler için ilk ayrılan siz değilsiniz çeki düzen verin kendinize kendi hayatınıza odaklanın
Vay be. Ne kadar sakin ılımlı ve sevecensiniz. Sizi aldatan adam bosanir bosanmaz o aldattigi kadinla nisanlansin, sosyal medyada show yapsin. Sizin yuvaniz yikilmis oturun bi kosede, kadinin hamilelik haberini alin hem de siz senelerdir cocuk sahibi olmak isteyip olamamisken sonra da yaa banane ayrilmisiz bitmis diyin oturun. İsterse gitsin bebege bi de altin taksin olur mu?Valla gerçekten çok uzattınız bu konuyu siz. Daha önce de konu açtınız. Yok nişanlanmış yok çok mutlu, fotoğraflarna bakıyorum gülüyor eğleniyor. Allah onu şöyle kahretsin falan. Yok kız şöyle böyle.
Rahatsız iseniz okumayın hanımefendi. Kafanıza silah mı dayiyorlar. Sizene madem rahatsızsiniz 10 satır yazı yazmanın anlamı ne hayret bişey. ..Tamam adam karakter yoksunu aldattı sende boşandın bitti gitti üstüne gittin sevgili yaptın sevgi pıtırcığı modunda takılıyodun. Hayır sanane yani adam nişanlanırda evlenirde çocukta yapar hatta isterse 10 tane çocuk yapar. Seninle mutlu değilmiş evet şerefsizlik yapmış aldatmış ama geçti gitti bitti. Dünya birtek senin etrafında dönmüyor. Birtek senin acın yok ki elli kerede konu açılmaz yani. Yok nişanlandı yok çocuğu oluyo buarada yok sevgili yaptım mutluyum. Bu ne duygu karmaşasıdır arkadaş. Bence sen eski eşini artık takip etme. Bir süre ilişki yaşama önce bir kendini nadasa bırakıp nötrle.
PesValla gerçekten çok uzattınız bu konuyu siz. Daha önce de konu açtınız. Yok nişanlanmış yok çok mutlu, fotoğraflarna bakıyorum gülüyor eğleniyor. Allah onu şöyle kahretsin falan. Yok kız şöyle böyle.
Okuma?Tamam adam karakter yoksunu aldattı sende boşandın bitti gitti üstüne gittin sevgili yaptın sevgi pıtırcığı modunda takılıyodun. Hayır sanane yani adam nişanlanırda evlenirde çocukta yapar hatta isterse 10 tane çocuk yapar. Seninle mutlu değilmiş evet şerefsizlik yapmış aldatmış ama geçti gitti bitti. Dünya birtek senin etrafında dönmüyor. Birtek senin acın yok ki elli kerede konu açılmaz yani. Yok nişanlandı yok çocuğu oluyo buarada yok sevgili yaptım mutluyum. Bu ne duygu karmaşasıdır arkadaş. Bence sen eski eşini artık takip etme. Bir süre ilişki yaşama önce bir kendini nadasa bırakıp nötrle.
Sana mı sorucam okurum dilediğim gibi de yorum yaparım. Ulan deme hakkını sana ne veriyorsa bana da bu hakkı o veriyorOkuma?
Sanki kafandan tutup zorla ekrana eğiyoz oku ulan! diye.
İkinci kadın ancak senin gibi şakşakçıdırŞu car car yorum yapanlar Mugeye laf edenler sanirim baskalarinin hayatindaki ikinci kadınlar. Yok cunku bunun baska aciklamasi.
Cok tatlisinSana mı sorucam okurum dilediğim gibi de yorum yaparım. Ulan deme hakkını sana ne veriyorsa bana da bu hakkı o veriyor
Bak ne laflar da biliyor allah askinaİkinci kadın ancak senin gibi şakşakçıdır
Ne laflar biliyomuşum söyleseneBak ne laflar da biliyor allah askina
Kimse yasattigini yasamadan olmez canim birak kendipisliginde bogulsun kaltak .Aldatıldım, boşandım. Çok geçmedi gitti o kızla nişanlandı. Gülücükler atarak, çok mutlu olarak.. Tahmin ettiğim gibi kız hamileymiş. Başka açıklaması olamazdı zaten...
Keşke ölseydim.. Evlendiğim günün ertesinde. Balayına gitmek bile nasip olmasaydı..
yada keşke o ölseydi. Ardından yasını tutar rahmetle anar acısını yaşardım.
Bu kadar kötülüğü hakedecek napmış olabilirim?
Senelerce çocuğumuz olmadı ama gidip iki kere yattı diye çocuk peydahlamış olmasını beynim algılayamıyor.
Canım okadar yanıyor okadar yanıyor ki tarif edemiyorum. Her şey çok zordu ama bu ..
Ben senelerce onun çocuğunun hayaliyle yaşadım. Bugün yarın olacak diye gün saydım. Düşük yaptığım hamileliğimde hemen gidip günlük almıştım. İlk ultrason fotografını koyup destanlar yazmıştım. Annesine haberi verirken bir filmde görmüştüm de bir badi alıp vermiştim. uzerınede "babanecıgım ben gelene kadar badim sana emanet" yazmıştım... Böyle tatlı tatlı hevesle beklemiştim. Olmadı.. Olmadı.
Gitti o kızdan çocuk peydahladı. Beddua etmek yerin dibine geçsinler demek istiyorum. Diyemem, sizde demeyin. Ortada bir bebek var artık. Artık asla konu açıp konuşamam, kimseye bahsedemem bunlardan. içimi son kez dökmek istedim buraya. Paramparçayım. Aldatıldığımı öğrendiğimde, evi terkettiğimde yada boşanırken... Hiç birinde bu kadar canım acımamıştı. Hatta nişan fotograflarını gördüğümde bile.. Biliyordum böyle olduğunu. Biliyordum ama içimden dua ediyordum, hamile olmasın lütfen Allahım diyordum.
Sevmiş aşık olmuş olması bile bu kadar acıtmazdı canımı galiba. Neden ya? Gerçekten neden yani... Neden yaptınız çocuk diye sormak istiyorum. Korunma yöntemimi bilmiyordunuz? Mügeyi nasıl yaşarken öldürürüzün planını mı yaptınız!
Şimdi en lüks hastanelerde doğurur, hayal ettiğim fotoğrafları, pozları beraber verirler. Lohusa tacını takıp o kaltak cok masummuş gıbı poz verır. Belki adını hep istediğim o isimlerden koyarlar. Bebek mevlutunu hep istediğim o mekanda yaparlar belki...
Ne diyebilirim.Artık resmen bana halt etmek b.k yemek düşüyor. resmen bana bi köşede kendi başıma yaşlanmak, onların mutluluğuna katlanmak düşüyor. Artık ne kimseye bir laf edebilirim ne dert yanabilirim.Ortada çocuk var, masum günahsız bir yavrucak var.
İçimi son kez dökmek istedim. Çok zor bir gündü benim için. Çok zor günlerde geçireceğim daha.. Bir daha söz sizinde başınızı şişirmem :)
Upuzun olmuş yine, hakkınızı helal edin
Sen iyi okuyamamissin galiba olmamış bitmiş değil adam Adice Boynuzlamis nikahliyken hamile kalmamis bir p.c yapmış evli birinden aşık falan olmamışlar keza olsalar ve ben ayrılmak istiyorum dese Müge boğazına yapışacak bir kız değil kaldık boşanmamak için uğraştı adı herif aşık olsa niye ikna etmeye çalışsın ki Ohh canıma minnet der geçerValla gerçekten çok uzattınız bu konuyu siz. Daha önce de konu açtınız. Yok nişanlanmış yok çok mutlu, fotoğraflarna bakıyorum gülüyor eğleniyor. Allah onu şöyle kahretsin falan. Yok kız şöyle böyle.
Tamam adam karakter yoksunu aldattı sende boşandın bitti gitti üstüne gittin sevgili yaptın sevgi pıtırcığı modunda takılıyodun. Hayır sanane yani adam nişanlanırda evlenirde çocukta yapar hatta isterse 10 tane çocuk yapar. Seninle mutlu değilmiş evet şerefsizlik yapmış aldatmış ama geçti gitti bitti. Dünya birtek senin etrafında dönmüyor. Birtek senin acın yok ki elli kerede konu açılmaz yani. Yok nişanlandı yok çocuğu oluyo buarada yok sevgili yaptım mutluyum. Bu ne duygu karmaşasıdır arkadaş. Bence sen eski eşini artık takip etme. Bir süre ilişki yaşama önce bir kendini nadasa bırakıp nötrle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?