Hııım e haliyle panikle hata yapıp kalıyorsunEk derste aldım hatta direksiyon hocam en iyi kullanan bayan öğrencim sensin diyor ders esnasında çok rahatım iş sınava gelince bir gün önceden kontrol edemediğim o iğrenç sancılar kaygılar başlıyor helede sınav günü komisyon hocalarını görünce kopuyorum artık
Çok sağolun haklısınız bende sizin dedihiniz gibi o kalanların negatif yorumlarını bolca dinledim belki de bu sınav olayı o yüzden gözümde böyle kule gibi dahlar gibi büyüdü insaallah bende o esnada rahatlamayı becerebilirimde bu sefer mutluluk gözyaşlarına bogulurumBende aynı şekilde heycanlanıyodum, nedenide sınavdan kalanların anlattıkları yüzündendi.
Tampon dubaya degmemiş ama sınırındaymış bırakmışlar, park ederken aynaya bakmamışımda bırakmışlar,
geri giderken yan yan olmuş ama olmamıştı yine bıraktılar, hele o arabadan indirmeleri yok mu. of orda buhar olup uçsam daha iyi..
böyle böyle "olmayacak" algısı oluşuyo ve en iyi yaptıgım park yerinde bir görevli yüzünden haksızlığa ugrayarak indirildim arabadan...
sonrasında ise ben bu işi yaparım dedim 2.de aldım ehliyeti ve arabadan inince o rahatlıkla mutluluktan agladım artık nekadar stres yaptıysam mucize gerçekleşmişcesine zafer kutladım..
İşin aslı sakin kalmakta olanı kabul etmekte kendine güvenmekte başka hiç bişey yok.
Sınava arabasıyla gelen ama 2 yıldır direksiyondan geçememiş adam tanıdım ben.
Sakin olmak lazım, ve sınavdan önce kullanmayı kavramış olmak lazım.
Benim hocam kendime güvenmemi sağladı şimdi dolmuş solluyorumtehlike olmadıgında tabi
bu ehliyet konusunda çok hırslı oldugum için sanırım bukadar fazlaca yazdım
Çok sağolun inşaallah dediğimiz gibi olur.Hatta ben sınavdan bir gün önce nasip olursa inşallah sizlerden motivasyon isteğim.Çok sağolunFarklı araba olayı kötüymüş yeni öğrenen birisi için
Tabi ona alışıyorsun diğerinde zorlanıyorsun e haliyle yapamam yapamiycam dediğin için olmuyo.
Bende farklı arabayla girmiştim aynen senin gibi tırstım bi önce hata yaparmıyım diye çünkü insan bildiğinide unutur heyecandan ama dediğim gibi hocalar iyi çıktı.
Sen önce kendine güwen yaparsın ne war ki ? Altı üstü kaç dk sürüyo şimdiden yapacam diye odakla kendini hem güzelde sürüyorum diyorsun.
Yapacam de inanarak git inan bu sefer olacak
Olur cnm o gün gelsin weririz gazı rahat ol hiiiç büyütme gözünde bende araba kullanmak Bebek işi rahat olÇok sağolun inşaallah dediğimiz gibi olur.Hatta ben sınavdan bir gün önce nasip olursa inşallah sizlerden motivasyon isteğim.Çok sağolun
Çok sağolun haklısınız dediginiz[/QUOTE]member: 575652"]Bende aynı şekilde heycanlanıyodum, nedenide sınavdan kalanların anlattıkları yüzünde
Çok sağolun haklısınız bende sizin dedihiniz gibi o kalanların negatif yorumlarını bolca dinledim belki de bu sınav olayı o yüzden gözümde böyle kule gibi dahlar gibi büyüdü insaallah bende o esnada rahatlamayı becerebilirimde bu sefer mutluluk gözyaşlarına bogulurum
yok mu. of orda buhar olup uçsam daha iyi..
böyle böyle "olmayacak" algısı oluşuyo ve en iyi yaptıgım park yerinde bir görevli yüzünden haksızlığa ugrayarak indirildim arabadan...
sonrasında ise ben bu işi yaparım dedim 2.de aldım ehliyeti ve arabadan inince o rahatlıkla mutluluktan agladım artık nekadar stres yaptıysam mucize gerçekleşmişcesine zafer kutladım..
İşin aslı sakin kalmakta olanı kabul etmekte kendine güvenmekte başka hiç bişey yok.
Benim hocam kendime güvenmemi sağladı şimdi dolmuş solluyorumtehlike olmadıgında tabi
Çok sağolun haklısınız dediginiz[/QUOTE]member: 575652"]Bende aynı şekilde heycanlanıyodum, nedenide sınavdan kalanların anlattıkları yüzünde
Çok sağolun haklısınız bende sizin dedihiniz gibi o kalanların negatif yorumlarını bolca dinledim belki de bu sınav olayı o yüzden gözümde böyle kule gibi dahlar gibi büyüdü insaallah bende o esnada rahatlamayı becerebilirimde bu sefer mutluluk gözyaşlarına bogulurum
yok mu. of orda buhar olup uçsam daha iyi..
Umarım inşaallah dediğiniz gibi iyi gözetmenlerle karşılaşırım inşaallah Benide öyle sakinleştiren kişilere denkgelirim çok sağolun
kaç kez girdin ?Kimisi sınav öncesi sakinleştirici bir ilaç bir günlüğe mahsus al rahatlarsın diyor iyi geliyor diyor kimisi de hic sakın öyle bir şey yapma dikkatin dağılır daha çok hata yaparsın diyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?