Tabi ki doğru değil ama ben böyle bir istekte bulunmadım, eşimde öyle hem teklif edip hem zorla çağırması..Oğluna veriyor mantığınız doğru değil. Sonuçta siz bir ailesiniz, hepinize maddi yardım yapmış oluyor.
Ben parayı ve diğer yardımları asla kabul etmezdim, ayağına da gitmezdim.
Siz çalışıyor musunuz?
Eşim destek bana artık ama babası laftan anlamıyor hiçbir şekilde sağ olsun.Öncelikle deprem korkusu yaşayarak taşınmak zorunda olduğunuz için çok üzgünüm.
Kb olayına gelince destek istiyorsanız ayağıma geleceksiniz zihniyeti çok çirkin bir zihniyet.
Burda sizin gururunuz ve bu insanların zihniyetinden kurtuluşunuz eşinizin size ve ailesine olan tutumuna bağlı.
Hastalıklı zihniyete sahip olan sizin aileniz olsaydı sıkıntısı eşinize mi düşecekti?
Size çareyi eşinizde aramanızı öneririm.
Siz ne o insanlarla tartışabilirsiniz ne de nazınızı geçirebilirsiniz burda olayın muhatabı tamamen eşiniz olmalı.
Maalesef her yere başvurduk yüksek faizli çıkıyor.Deprem yardımları üzerinden destek alma şansınız var mı? Düşük faizli kredi bile olsa işinizi görür.
Açıkçası deprem bölgesinden çıkmaya çalışan oplu için ayağına çağıran bir baba var, bağlı kalmak istemem.
Maalesef böyle bir baba varken biz de sorun bitmiyor.Kendini yetiştirememiş çocuk gibi insanlar. Umarım tatsızlık olmadan halledersinizz
Allah kolaylık versin ama bence onun derdi sizle, sizi sinirlendirmek istiyor çok zor ama bence hanımefendiliğinizi bozmayın. Hem eşinizle daha iyi olursunuz hem de o kudurur sizi kızdıramadım diyeMaalesef böyle bir baba varken biz de sorun bitmiyor.
Ben konuşmadıkça sorun yok ama adam ne beni seviyor, ne peşimi bırakıyor.
Bence cevap vermeyip yüz göz olmamak çok daha iyi.Eşim destek bana artık ama babası laftan anlamıyor hiçbir şekilde sağ olsun.
Hep kendisi haklı, hep onun ayağına gidilecek, izin alınacak kafasında bir de kızı prenses onunla da iyi olacaksın yoksa hep kızı haklı.
Eşim beni götürmek istemiyor zaten ama gittiği an kavga edecek babası biliyor neden çünkü ben sözünü tutmadım :)
Teşekkür ederim ben de çok üzgünüm o kadar hayalim vardı ki balkona oturma gurubu alacaktım kış bahçesi yapıp belki şuan size basit gelir ama salonda bile oturamadım üzülüyorum ne yapalım canımız sağ olsun.
Almayacağız sanırsam parayı da eşim tek gider mi huzuru kaçacak oda biliyornasıl bana çözemedim insan deprem olmuş gelir evladına, torununa sarılır sevmese bile geline nasılsın der.
Sanırsam hiç cevap vermeyip alttan alıyorum diye oluyor bi kavga edip cevap versem sevilirdim
O kadar yardımlar sizin hayatınızı kolaylaştırması içindi,çok üzgünüm deprem felaketi için,çok çok geçmiş olsunMaalesef her yere başvurduk yüksek faizli çıkıyor.
Tam düzenimiz maddi manevi oturmuştu bu yıl deprem oldu :/
Evet haklısınız sanırsam ev kirası ve vereceği bir miktar para ile beni ayağına çağırıyor bu yardım değil aslında bakarsak.
Kızlar deprem yüzünden taşınacağız.
Eşimin iş yerine yolu da uzun olacak maalesef.
Kayın baba bir miktar borç veririm demiş bugüne kadar bana çok çektirdi konuları bilen var ise hatırlar. (annengile çok gitmeyeceksin dedi, her şeye ağlıyorsun, görümceni ara, kürtaj oldum görümcem gelmedi telefona geç döndün cenazen olsa gelmez haklı bile dedi. Şuan torunu oldu 10 aylık sadece 2 kez gördü hep beni ayağına bekliyor. Bayramda gittim elini vermedi kv zorla öp dedi utanmadan sonra adam evi terk etti. Gururum yerle bir oluyor artık çok yoruldum hamileyken hep ağladım sayesinde say say bitmez.)Neyse her şey düzeldi görümcem annem hakkında kötü bir şey söyledi ben de bir daha konuşmak istemediğimi belirttim bunun üzerine eşimin anne babası bir ay benimle küs kaldı sonra kayın valide oğluna dayanamadı ama kayın baba küs ve borç vermek için hep beraber geleceksiniz diyor yani düşünce yapısı ben yine ayağına gidecekmişim :)
Diğer ev var oturduğumuz ama taşınacağız mecbur çok korktuğum ve tek yaşadığım için ilde hasarsız kiraya verin ücreti alırsınız dedi evi kendileri aldı şimdi ona da ayağa bekliyor yoksa vaz geçermiş.
Gitmek istemiyorum siz olsanız ne yaparsınız ihtiyacımız var ama sonuçta oğluna verecek, ben istemedim ki benimle konuşmuyorken teklif etmş çok yoruldum.
Dün eşimin annesi de ben çok çektim ama baban beni annesine hep götürdü oğlum diyo, ben hep susar giderdim dedi güya iyilik için diyo..
Eşime de üzülüyorum ama her barışma adamın tekrar bana karışması huzurumun kaçması demek
GitmemKızlar deprem yüzünden taşınacağız.
Eşimin iş yerine yolu da uzun olacak maalesef.
Kayın baba bir miktar borç veririm demiş bugüne kadar bana çok çektirdi konuları bilen var ise hatırlar. (annengile çok gitmeyeceksin dedi, her şeye ağlıyorsun, görümceni ara, kürtaj oldum görümcem gelmedi telefona geç döndün cenazen olsa gelmez haklı bile dedi. Şuan torunu oldu 10 aylık sadece 2 kez gördü hep beni ayağına bekliyor. Bayramda gittim elini vermedi kv zorla öp dedi utanmadan sonra adam evi terk etti. Gururum yerle bir oluyor artık çok yoruldum hamileyken hep ağladım sayesinde say say bitmez.)Neyse her şey düzeldi görümcem annem hakkında kötü bir şey söyledi ben de bir daha konuşmak istemediğimi belirttim bunun üzerine eşimin anne babası bir ay benimle küs kaldı sonra kayın valide oğluna dayanamadı ama kayın baba küs ve borç vermek için hep beraber geleceksiniz diyor yani düşünce yapısı ben yine ayağına gidecekmişim :)
Diğer ev var oturduğumuz ama taşınacağız mecbur çok korktuğum ve tek yaşadığım için ilde hasarsız kiraya verin ücreti alırsınız dedi evi kendileri aldı şimdi ona da ayağa bekliyor yoksa vaz geçermiş.
Gitmek istemiyorum siz olsanız ne yaparsınız ihtiyacımız var ama sonuçta oğluna verecek, ben istemedim ki benimle konuşmuyorken teklif etmş çok yoruldum.
Dün eşimin annesi de ben çok çektim ama baban beni annesine hep götürdü oğlum diyo, ben hep susar giderdim dedi güya iyilik için diyo..
Eşime de üzülüyorum ama her barışma adamın tekrar bana karışması huzurumun kaçması demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?