- 26 Mart 2021
- 250
- -40
- 11
- 29
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Arsa ucuz muymus ve eviniz var mı?Arkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
Evimiz var 50 100 milyar arası alınır heralde su devirdeArsa ucuz muymus ve eviniz var mı?
Eşinizin üzerine mi yok kayinpederinizin mi? Kayınpedere olursa eğer boşanma durumunda hakkınız olmuyor.Arkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
Aslında arsa almakta iyi bir yatırım ama nerde ne konumda olduğu da önemli ve bunu ne amaçla aldığı. Altınlar senin vermek istemiyorsan verme. Bizim evimiz yok eşim bana arsa buldum babamda yarısını ödeyecek altınlarını ver dese ben veririm çünkü ev yaptırma durumu için veririm. Her gün ev fiyatları gittikçe yükseliyor arsa da öyle. Müteahhite verilme durumu olan bir yer mi acaba kazancınız olucaksa verilebilir.Evimiz var 50 100 milyar arası alınır heralde su devirde
Arkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
Arsa ikinizin üstüne mi olacak eşinizin mi anlamadımArkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
Sebep?çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi
Kusura bakmayın ama buraya güldüm, çevrenizde ne çeşit insanlar var acabaçevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin
Yok o da kalkmamış sadece adını değiştirmişler. Süt parası yeni adı, kızın anasına veriliyormuş sanki oğlanın anası emzirmesiEşinize söyleyin o zaman arsa benim üstüme olursa kabul ederim diye.
Bedavaya gitmek nasıl bir tabirdir ya çıkın şu ortaçağ kafasından. Kadın alınıp satılan birşey mi sizin oralarda. Başlık parası bile kalktı şu bedavaya gitme kalkmadı .
Sizin kendi aklınız yokmu peder alalım diyince hemen alalım oluyorArkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?