Kayın pederim altınlarıma göz dikti ?

Bozdurma bence canım

Benimde eşim bilezikleri kendi aldı eşyaları ve kredi çekip evi yaptırdı inşaat haldeydi çünkü. Düğün yapamam dedi karşılıklı kayın pederden yardım istedik düğün salonu bari tutulsun diye fakat para yok diye bağırdı mecburen nikahtan gittik turalı kolyeyi kaynanamla eltim aldı keşke benimde fikrimi sorsaydınız dedim biz herşeyi sana mi sorucaz dedi kayinvalidem.. velhasıl kelam hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil. Görünen köyde klavuz istemez.

Arsayı kendi üzerine mi yapmak istiyor yoksa sizin üzerinize mi?
Hoş ben olsam asla olmaz baban tek başına alabiliyorsa alsın arsayı derim

On numara cevap olmus, tüm hislerime tercüman olmuşsunuz.
Tam nankör bazı insanlar.
Göz dikti diyince ,altınlara boz bana ver dedi sandım bende..

Altın aldıklarına şükret valla şu devirde

Siz ve aileniz ne yaptı? Takılanı beğenmemişsiniz ya. Ailenizdekiler taktılar mı altın? Ayranınız yokken faytonla gitmeye gerek yok, düğün olmamış çok büyük dert değil.

Para sizin üzerinizde durur, satışı kendi hesabınızdaki parayla yapıp tapuyu üstünüze alırsınız olur biter. İstemiyorsanız da vermezsiniz biter. Sonuç olarak altınlara göz diken kimse yok ama sizi mal yerine koyan bir çevreniz var.

Ailesi neden bi şey yapsın ki anlamadım, durumları yoksa evlendirmeyeceklerdi oğullarını bak kız nikahtan gitmiş dul gibi de mi kız C Caresizzzz

Kizmakla haklı olsanız bile bedava ya gitmişsin lafı beni irite etti. Kendinizi böyle ucuz mal diye lanse etmeyin. Arsa çok zor iş ev alma ihtimaliniz var mi

Son düzenleme:
Bedavaya gittin diyeni verin elime bak naapiyorum. Bu salaklar yuzunden millet evlenemiyo o bu şu neder diye.

Ev ver, arsa alsınlar diye yardım et, baba evinden 2 hasırla gelen gelin hanım düğün yapmadılar diye laf etsin.
evlılıgı ne koparsam kardır dıye dusunenler yapıyor bunu ...gormus gecırmıs ınsanlar su kadar gr altın ısterım ıllada sunu ısterım bunuda ısterım onuda ısterım hepsı benım olacakk hiihahaa demez zaten .

herkes elınden ne gelıyorsa yapar, herkes kısmetındekını yer dıye dusunen ac gozlu olmayan ınsanlardakı kalp huzurluguna da asla sahıp olamazlar.

su kadar gr altın, ıllakı su salonda su kadar masrafa dugun su kadar cesıt abıye gelınlık vs vs.. dıye kol kadar fatura cıkaran kızları gelın alacak olan erkek annelerıne seslenıyorum bol bol torun ısteyın bol bol hızmet bekleyın karsılıklı bosuna yapmıyorsunuz o masrafı aksı taktırde bakınız sekıl 1-a da goruldugu gıbı elını uzatan kolunu kaptırıyor.

belkı boyle boyle evlılık adı altında yagmacılıgın onune gecılır

Ne malum kendi üzerine yapmayacağı ? Altın kadınındır. Kimse de bence dokunamaz.
gelın hanım sunu yapmadınız bunu yapmadınız ucuza gıttım deyıp durduysa buradakı gıbı konustuysa kayınpederde senın ustune arsa alayım madem ama butun param yetmez altınlarının ustunu tamamlarım demıstır buyuk ıhtımal...

tovbe tovbe dayanamıcam
o memeye sut allahın mucızesıyle gelıyor para nıye kızın anasına verılıyor
hanı mamayla besledım cok para yedı kakası bıle altından kızımın dese ıstese onda mantık aranırda al parası neyse verelım denmesını beklıyorsa kendı cocuguna o muameleyı yapıyorsa bırsey dıyememde
allahın bahşettıgı sut ustunden bıle ınsanlar ısı paraya dokmus pes ya

İşte başlık parası olayını şahane şekilde kibarlaştırmışlar..Bende duyunca şok oldum dedim ee bu başlık parası, biri atladı hemen yok hocam bu süt parası ananın hakkı, o kadar emzirmiş büyütmüş...Dedim peki damadı mağarada kurtlar mı büyütmüş anası emzirmemiş mi Bi çok konuda olduğu olduğu gibi yüzüme boş boş baktılar ve konu kapandı..

E ev alsın o zaman arsa ne alâka...

On numara cevap olmus, tüm hislerime tercüman olmuşsunuz.
Tam nankör bazı insanlar.
Göz dikti diyince ,altınlara boz bana ver dedi sandım bende..
Deseki yeni gelinim, hevesim var, altınlarımı takmak istiyorum vs anlarım, hak veririm ama bu yazılanlar nankörlük... Göz dikmek nedir?

Oglanin anası napmis? Emzirmeyenler napcakmis? Mama, kilo aldırıcılar, vitaminler verenlere ne vereceklermis? Nefret ettim iyice güzelim ülkeden.

Oglanin anası napmis? Emzirmeyenler napcakmis? Mama, kilo aldırıcılar, vitaminler verenlere ne vereceklermis? Nefret ettim iyice güzelim ülkeden.
Daha da nefret edebileceğiniz bir şey söyleyeyim. Öğretmenim , yani bu muhabbetler öğretmenler odasında oluyo. Bu insanlar eğitimin en temel parçaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…