- 24 Ağustos 2020
- 3.253
- 8.249
- 108
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
benim anlamadığımda bu ucuz gitmişsin muhabbeti sanırsın marketten mal alıyorlarArkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
EvetDüğünü eşinizin tarafı yapmadıysa sizin taraf yapsaymış madem. Ucuza gitmek falan hoş laflar değil bunlar. Ben olsam kp yerinde size hiç bulaşmam, adam size düğünde altın alıyor, para veriyor arsa alın diyor, siz hala kem küm. Oturduğunuz evi de kp mi verdi?
Ev ver, arsa alsınlar diye yardım et, baba evinden 2 hasırla gelen gelin hanım düğün yapmadılar diye laf etsin.
Annem derdiki "malım seni vereyimde mi kötü olayım, vermeyeyimde mi kötü olayım.", kp o hesap olmuş.
Arkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
“Altınlara göz dikmek” derkenArkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
Kanunen altinlar gelinindir damatin altın üzerinde hakkı yoktrArkadaşlar düğün istememe rağmen kavga ettiler düğün yapmadılar nikahtan gittim. Benim ailem altın ne alırsanız alın karismayiz dediler kuyumcu 22 ayar 15 gram en uygunları dedi ve 4 tane bilezik aldilar bide turalı kolye çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi ama icim içimi yedi evleneli 1 sene oluyor şimdi kayın pederim diyorki ben arsa sorup soruşturuyorum. Size arsa alalım bilezikleri bozdurursunuz. Geri kalan üstünü de ben tamamlarım. Arsa sizin üzerinize olur.. eşime de baya söylemiş eşim tutturdu arsa alıcaz babam yarı parasını vericek ama benim uzerime olcak ne önerirsiniz?
Çevreniz sizi satılan bir eşya olarak görüyor belli ki, sizde alındığınıza göre sizde aynı düşünüyorsunuz.bedavaya gitmişsin
Bu ne iğrenç bir cümledir kadın alınıp satılan bir şey mi, tövbe estağfurullah.çevremdeki insanlar bedavaya gitmişsin gibi alay ederek konuştular hepsine cevaplarını verdim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?