Bence birlikte yaşamaktan Ziyade altlı üstlü otursanız daha iyi olurKızlar iyi aksamlar size bir konu da danışmak istiyorum özellikle de tecrübeli olanlardan 2 ay sonra doğum yapacam İnşAllah 4 ay doğum iznim bitince işe başlamam lazım eşimle konustuk bebeğe kesinlikle bakıcının bakmasına izin vermiyor ya annen ya annem gelsin diyor annem bebek bakmak istemiyor daha doğrusu ayrı şehirlerdeyiz bebek bakmak için yanımıza taşınması gerekecek bunu istemiyor kayınvalidem ise seve seve kabul etti ayrı ilçelerde yaşıyoruz kayınvlide ve kayınpeder im bize taşınacaklr bir süre aslında aramız cok iyiydi hatta eşimin tayin olayından dolayı yeni evliyken onlarla yaşadım 3 4 ay gibi cok iyi davrandılar haklarını yiyemem ama geçenlerde annemle bşr tartışmaları oldu ondan sonra kayınvalidemin her yaptığı bana dokunur oldu onun söylediği seylere normalde alınmazdım simdi tahmmül edemez oldum sizce hamilelik pskolojisi mi geçer mi siz olsanız napardınız bebek için bşr süre aynı evde kalmayı kabul edermiydiniz
Eşim baştan beri bakıcıya karsıydı ama hamile kaldığım zaman aynı ilçedeydik orda evleri var sadece gündüz bebeği bırakacaktım ama benim tayinimden dolayı başka bir ilçeye taşındık şimdi aynı evde kalmak durumu olduHamileliğiniz sürerken hatta hamile kalmadan önce ne konuşmuştunuz eşinizle? Bakıcı seçeneği o zamanlar vardı da şimdi mi yok oldu? Eğer hiç başka bir şansım yok diyorsanız kv’ye razı olacaksınız ya da mecbur işten ayrılacaksınız..
Canım cok küçük ama 18 aylık nasıl vereceksin?Öğretmenim yaz tatilim var simdilik 1 bucuk yıl sonra krese vermek istiyorum 18 aylık ken
Bilmiyorum canım aslında bu yıl yaz tatiline kadar nasıl gittiğine bakıp seneye ona göre mi karar alsamCanım cok küçük ama 18 aylık nasıl vereceksin?
Eşini bakıcı için ikna et bence.
Inanki lohusalık filan zor geçiyor nebileyim karişik sizin işte ne desem bilemedim tabiki kvden bakicidan daha iyi bakar ama
ücretsiz izin alma imkanınız var mı 2 yıl eğer maddi olarak bir sıkıntı olmayacaksa siz bakarsınız kimsenin gelmesine gerek kalmaz.Bilmiyorum canım aslında bu yıl yaz tatiline kadar nasıl gittiğine bakıp seneye ona göre mi karar alsam
Evet canım bence de oyle yap senBilmiyorum canım aslında bu yıl yaz tatiline kadar nasıl gittiğine bakıp seneye ona göre mi karar alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?