- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
kimseyle ayni evde yasanmaz! kendi annen babanla bile... siz evlisiniz bir evin icinde anne baba demek cocuk olma duruma düsmek demek. Özeliniz bile kalmaz eşinizle...Kızlar iyi aksamlar size bir konu da danışmak istiyorum özellikle de tecrübeli olanlardan 2 ay sonra doğum yapacam İnşAllah 4 ay doğum iznim bitince işe başlamam lazım eşimle konustuk bebeğe kesinlikle bakıcının bakmasına izin vermiyor ya annen ya annem gelsin diyor annem bebek bakmak istemiyor daha doğrusu ayrı şehirlerdeyiz bebek bakmak için yanımıza taşınması gerekecek bunu istemiyor kayınvalidem ise seve seve kabul etti ayrı ilçelerde yaşıyoruz kayınvlide ve kayınpeder im bize taşınacaklr bir süre aslında aramız cok iyiydi hatta eşimin tayin olayından dolayı yeni evliyken onlarla yaşadım 3 4 ay gibi cok iyi davrandılar haklarını yiyemem ama geçenlerde annemle bşr tartışmaları oldu ondan sonra kayınvalidemin her yaptığı bana dokunur oldu onun söylediği seylere normalde alınmazdım simdi tahmmül edemez oldum sizce hamilelik pskolojisi mi geçer mi siz olsanız napardınız bebek için bşr süre aynı evde kalmayı kabul edermiydiniz
ben kusura bakmayın sizin gibi anneleridr anlamıyorum.. madem eşin bakıcı istemiyor ozaman ben o işede geri dönmem oturup cocuguma kendim bakarım. Ifacık cocugu doğrup anne kvdeyi bırakmağı doğru bulmuyorum ben. 1 yaşında olsa neyse... Bebeğin size ihtiyacı var annenşze ve kayınvaldenize değil. İllerde 2 olunca ne olacak yinemiösizde kalacaklar:) otur kendin bak. Para kısmınıda bırak eşin düşünsün