Kayın valide ile oturmak

hatta malesef 1,5 sene dediğiniz olur size 3 sene..... çünkü çocugun düzeni bozulmasın lafları başlar, ama sizin hayatınız çoktaan bozulmuştur, cocuk gece agladıgında bıle kv ile sız beraber bvakarsınız, eşiniz başka bır odada uyuyo bıle olabılır, aman allahımmmmm yaşadıklarım geldı aklıma, bakıcı bulun, daha vaktınız var, arastırın. ben mecburen kaldım kv ıle sız yapmayın...
ya siz yazınca geriliyorum ,resmen korku filmi izliyor gibi ya da ne bileyim hani gerilim polisiye romanlar olur ya onları okur gibi geriliyorum
kayınvalide ile beraber yaşama tecrübenizi anlatışınız, analizleriniz, anlatırken yaşatıyorsunuz, o hissi veriyorsunuz
ürperiyorum:ruh:
travmalarım aklıma geliyor:KK43:

Anneniz neden bakmıyor sağlık dışında bi sebepse taşınmaksa yanınıza çok yanlış torun bu torun başka bileye benzer mi anneniz gelmediği için kayınvalidenizle kim bilir kaç yıl yaşıcaksınız şimdi belli de değil bence kız anneleri bu konuda kızlarına yardımcı olmalı....,,,,

Başın sağolsun canım bende de aynı sey olacak gibi yani izne ayrılsam bile değişen bişey olmayacak ama bakalım nasıl olacak durum
valla ben zamaninda cok sessiz kaldim kendime cok kiziyorum simdiki aklim olsa niye boyle yapiyorsun ben lohusayim yada annem misafir boyle yapma derdim iste o zamanlar baska sikintilar oluyor dusunemiyorsun sen benim gibi yapma gereken yerde gereken cevabi ver saygili bir sekilde ezdirme kendini Allah yardimcin olsun

valla yemin ederimn sizee o hissi vermek istemem amaa artık nasıl yaşamışsam iliklerime işlemişsee elimde olmadan cıkıveriyor agzımdan artık :(

ya siz yazınca geriliyorum ,resmen korku filmi izliyor gibi ya da ne bileyim hani gerilim polisiye romanlar olur ya onları okur gibi geriliyorum
kayınvalide ile beraber yaşama tecrübenizi anlatışınız, analizleriniz, anlatırken yaşatıyorsunuz, o hissi veriyorsunuz
ürperiyorum:ruh:
travmalarım aklıma geliyor:KK43:

mümkün olduğunca yanaşmayın. şartlarınızı oldukça zorlayın.
Benim evim 10 dk yürüme mesafesinde.
Benim evime gelmesini teklif etmedim.
Eşim her sabah oraya götürüyor, akşam da eve geliyoruz.
Havalar soğudu, keşke her sabah akşam gidip gelmek zorunda kalmasa bebeğim 20 aylık.
Keşke sürekli bir arada durabilsek.
Neden istemeyim ama olmuyor.
Deneyin ama sonuçları göz önüne alabilecekseniz
Kv deniz evi, çocuğu eşyalarınızı herşeyinizi benimsemeyecekse..
Çocuğunuzun üzerindeki hakimiyeti kaybetmeyecekseniz.
Evde eşyalarınızın yerini değiştirmeyecekse.

tabii ki yabancı bakmasın ama farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

sanırım öğretmensiniz, yarım gün için tanıdık bir bakıcı çok daha uygun olur sizin için. Söz sahibi siz olursunuz.

her zaman söylerim ve tecrübe ettim hayatta herşeyin bedeli var, umarım demek istediğimi anladınız.

Back
X