Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ücretsiz izin alma imkanınız var mı 2 yıl eğer maddi olarak bir sıkıntı olmayacaksa siz bakarsınız kimsenin gelmesine gerek kalmaz.
Başın sağolsun canım bende de aynı sey olacak gibi yani izne ayrılsam bile değişen bişey olmayacak ama bakalım nasıl olacak durumseni cok iyi anliyorum benzerini ben yasadim hamileyken annemle zitlasti surat yapti anneme o zmn cok takilmamistim dogum yaptim hastanedeki ilk gun kvalidem bende kalicam dedi zaten annem var,annemde artik bugune kadarki kvalidemin herseyde onun olmak istemesinden bikmiski isterseniz hepiniz kalin dedi kvalidem bu cevaba alindi tabi yinede kaldi.kvalidem sirf bu diyalog yuzunden 15 gun boyunca her gun gitti geldi anneme surat yapti keza banada yapti soguk davrandi ki ben lohusayim ve hicbi gunahim yoktu bana rahmetli anneme bunlari yasattigi icin 4 sene oldu halen unutamiyorum yaptigi iyilikler yardimlar bile gorunmuyo gozume.Allah kolaylik versin insan sindiremiyor.
Kızlar iyi aksamlar size bir konu da danışmak istiyorum özellikle de tecrübeli olanlardan 2 ay sonra doğum yapacam İnşAllah 4 ay doğum iznim bitince işe başlamam lazım eşimle konustuk bebeğe kesinlikle bakıcının bakmasına izin vermiyor ya annen ya annem gelsin diyor annem bebek bakmak istemiyor daha doğrusu ayrı şehirlerdeyiz bebek bakmak için yanımıza taşınması gerekecek bunu istemiyor kayınvalidem ise seve seve kabul etti ayrı ilçelerde yaşıyoruz kayınvlide ve kayınpeder im bize taşınacaklr bir süre aslında aramız cok iyiydi hatta eşimin tayin olayından dolayı yeni evliyken onlarla yaşadım 3 4 ay gibi cok iyi davrandılar haklarını yiyemem ama geçenlerde annemle bşr tartışmaları oldu ondan sonra kayınvalidemin her yaptığı bana dokunur oldu onun söylediği seylere normalde alınmazdım simdi tahmmül edemez oldum sizce hamilelik pskolojisi mi geçer mi siz olsanız napardınız bebek için bşr süre aynı evde kalmayı kabul edermiydiniz
her şekilde eşin sana dayatıyor bişeyleri. ücretsiz izne ayrılman maddi anlamda zorsa eşin bulsun çözümünü. kv ile aynı evde melek olsa yaşanmaz. 1 hafta 10 gün tamam ama 2 sene nedir? üstelik sadece yarım gün çalışmak için hiç mantıklı değil. arkadaşlarının bebeklerine bakan güvenebileceğin kimse yok mu? kesinlikle kaynana ile yaşamam, diğer çözüm önerilerini alalım de eşine bence direkÜcretsiz izne ayrılmam suan için cok zor gözüküyor zaten yarım gün çalışıyorum ben bakıcı istedikçe kötü anne oluyorum eşimin gözünde onun için bebek cok çok onemli ama benim için öyle değilmiş gibi davranıyor
her şekilde eşin sana dayatıyor bişeyleri. ücretsiz izne ayrılman maddi anlamda zorsa eşin bulsun çözümünü. kv ile aynı evde melek olsa yaşanmaz. 1 hafta 10 gün tamam ama 2 sene nedir? üstelik sadece yarım gün çalışmak için hiç mantıklı değil. arkadaşlarının bebeklerine bakan güvenebileceğin kimse yok mu? kesinlikle kaynana ile yaşamam, diğer çözüm önerilerini alalım de eşine bence direk
Aynısını bende düşünüyorum ama eşim bebek için herseye razı olmamız gerektiğini düşünüyor: ((
Oğlende gidip aksam geliyorum ayrı evi teklif edemem kabul etmezler çünkü ayrı bir ilçede evleri de var![]()
buna kesinlikle katılıyorum, benim de bakım konusunda ciddi kararlar almam gerekiyor hepsini ücretli izin bitimine erteledim düşünmek için dahi. sonunda bir şekilde çözülecek gidişata göre karar vermek en mantıklısıbu arada şimdi hamile iken bu stresten uzak olun bence
zaten çocuk ocakta doğacakmış Temmuz a kadar doğum izni ve gerekirse kısa bir ücretsiz izinle yaz tatilini getirin
eylül de 9 aylık olur
o zaman düşünürsünüz nasıl bakılır
kv olur mu olmaz mı
şimdiden bu kadar strese gerek yok
önümüzdeki seneye kadar şartlarda çok şey değişebilir şimdi üzüldüğünüzle kalırsınız boşuna
sağlıkla kucağınıza alın
buna kesinlikle katılıyorum, benim de bakım konusunda ciddi kararlar almam gerekiyor hepsini ücretli izin bitimine erteledim düşünmek için dahi. sonunda bir şekilde çözülecek gidişata göre karar vermek en mantıklısı
memurlarda böyle bi şart mı var.?Maddi olarak biraz sıkışırız ama tayin istemem için 3 yıl calışma sartı var ya oyuzden ucretsiz izne ayrılamıyorum: (