- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Nickbulamadimya
-
Cok haklisinizne kadar iyi olursa olsun ayni evin icinde hergun sorun olur. Ayri evden bile çekilmiyorlar...
Aynen..bende bunu yazacaktim uzun olmasi dedim..is yapmak isterdi guya beni yormayacak...ihlaya tislaya bir yandanda ogluna bakardi is yaparken gorsun isterdi..oglu yokken nallari devirir yatar gezmeye gider herkesten once yola duser..Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim evde oğluşu varken herşeye koşturmaya çalışan hasta yaşlı biricik anne
Oğlu yokken elini biseye sürmez hiç biseyi beğenmez sürekli bir laf söyler
Sırf eziyet olsun diye ya da gelin Yanlarında hizmet etsin diye bence60 yaşın nesi hasta ve yaşlı oluyor? Benim anneannem 90 yaşında İstanbul’un en işlek semtinde tek yaşıyor. Kimseyi de yanında istemez hayatta. Ona gittiğimizde neler neler döktürür. Benim annem 60 yaşında ona yaşlısın deseniz aşırı kırılır.
Bence annenin de ayrı bir evi olmalı yoksa gün geçtikçe daha da hasta olur, işleyen Demir pas tutmaz falan deyin.
İnsan neden bir oturmak ister onu da hiç anlamam.
Hemde nasıl düşkün işimi zorlayan da buEşin ailesine düşkün mu konu sahibi ?
Hizmet olsun diye ve en önemlisi oğlundan ayrılmamak içinSırf eziyet olsun diye ya da gelin Yanlarında hizmet etsin diye bence
Insan ayri olsunda ayni sehirde olsun kndi evimden cok esimden cok onlarin yuzunu goruyorum bence sanslisnzKayinvalidem ile farkli sehirlerde yasiyor olmamiza ragmen...keske farklı kutuplarda yaşıyor olsaydık dedigim anlar oluyo.....
Denem o ki Allah yardimciniz olsun
Bir bahane bulup kandırman gerekiyor eşiniHemde nasıl düşkün işimi zorlayan da bu
Yakın oturalım ya da bir ev alalım desen ?Hizmet olsun diye ve en önemlisi oğlundan ayrılmamak için
Kalmaz gibi geliyor ama yine kalıyor vallahi. Değişen hiçbir şey yok. Hala daha 19-20 yaşındayken askerliğini yapmamış kendi ayaklarında üzerinde duramayan adamlarla evlenip bir de kayınvalide ile aynı eve giriyorlar. Sanırım 100 yıl geçse de değişmeyecek.Bu devirde artık aynı evde yaşamak kalmamalı, eskisi gibi değil ki artık hiçbir şey. Başta kabul etmemeniz gerekirdi, gerekirse ayrılsaydı bu sebepten. Ne rahat giyinebilir ne rahat duş alabilir, ne istediğiniz zaman yatıp kalkabilirsiniz. Esir gibi. Benim gördüğüm baştan ayrı eve çıkma sözüyle aynı evde oturmaya başlayanların bile ayrılamadığı. Ayrılmayı başaranlar ise kavga dövüş ancak başarabiliyor. Güzellikle zor..
19 20 deiller belkide okul okuyup tecil ettrip ama devam edemeyp gidemeyenler var askereKalmaz gibi geliyor ama yine kalıyor vallahi. Değişen hiçbir şey yok. Hala daha 19-20 yaşındayken askerliğini yapmamış kendi ayaklarında üzerinde duramayan adamlarla evlenip bir de kayınvalide ile aynı eve giriyorlar. Sanırım 100 yıl geçse de değişmeyecek.
19 20 deiller belkide okul okuyup tecil ettrip ama devam edemeyp gidemeyenler var askere
Yakın oturalım ya da bir ev alalım desen ?
Çocuk var mı?Neler dedim bilseniz boşanma aşamasından bile döndüm
Çocuk var mı?
Bu devirde artık aynı evde yaşamak kalmamalı, eskisi gibi değil ki artık hiçbir şey. Başta kabul etmemeniz gerekirdi, gerekirse ayrılsaydı bu sebepten. Ne rahat giyinebilir ne rahat duş alabilir, ne istediğiniz zaman yatıp kalkabilirsiniz. Esir gibi. Benim gördüğüm baştan ayrı eve çıkma sözüyle aynı evde oturmaya başlayanların bile ayrılamadığı. Ayrılmayı başaranlar ise kavga dövüş ancak başarabiliyor. Güzellikle zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?