- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
- Konu Sahibi Nickbulamadimya
-
Eşin öocuk istiyorsa bunu Öne sürYok bu evden ayrılmadan da yapmayı düşünmüyorum
60 yaşın nesi hasta ve yaşlı oluyor? Benim anneannem 90 yaşında İstanbul’un en işlek semtinde tek yaşıyor. Kimseyi de yanında istemez hayatta. Ona gittiğimizde neler neler döktürür. Benim annem 60 yaşında ona yaşlısın deseniz aşırı kırılır.
Bence annenin de ayrı bir evi olmalı yoksa gün geçtikçe daha da hasta olur, işleyen Demir pas tutmaz falan deyin.
İnsan neden bir oturmak ister onu da hiç anlamam.
.Merhaba hanımlar
Kayınvalidesiyle birlikte yaşayıp evini ayıranlar var mı ?Nasıl yaptınız
Ben de 4 yıldır birlikteyim 60li yaşlarda oldukları için basta kayınvalidem eşime yalandan hasta numaraları yapıyor acitasyon yapıyor o yokken çok farklı davranıyor uzun olmasın diye anlatmıyorum. . .
Ayrılmak istiyorum ama nasıl ikna etmeliyim eşimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz
.
Kelin ilacı olsa başına surermis..Benimki de aynı inan.Cadalozluk yaparken birşeyi yok..Ama esim gelince hep hasta ayy bir nazli anlatamam.Belini tutarak yürür hep falan ..neler neler.Film gibiyiz.Yaptığım yemeklere tuz atar extradan.Habersiz misafir çağırır.Gorumcemlere gelenn misafir için yapılacak ikramliklar için aaa biz yaparız der ama hepsini ben yaparım tabi..Benim ailem-akrabalarim gelse surat asar.Zaten hep bi triplerde..Oğlu gelince is yapasi tutar..Anlatilmaz yaşanır.Laf sokar..ben ağzımı acmayinca hepten kudurur.Herkes bana sen evliya misin diyor düşün yani..
.Yapmayin ya. Yok basta iyimiste oyle olmamista. Cok iyi hile olsa akliniz nasil aliyor yilllarca ayni evin icinde durmayi?
Iyi bile olsa biyerden sonra rahat edemeyecektin işte. Insan jendi ailesiyle bile huzursuzluk yasayabiliyorken kv ile sifir sorun olacagini dusunmek neyin kafasi? Kv ile bozusmak anneyle bozuşmayada benzemez ustelik.
Gencecik yaşta koca kaciyor gibi sirf evlenmek icin boyle seyleri kabul ediyorsunuz ya. Simdi kavga, kovulma olmadan zor cikarsin.
oda evde ama sesi çıkmaz onun anca kayın valide konuşur ve herşeye karışırSizde evde mutsuz 5 karış suratla yaşayın. Onunla hiç muhabbet etmeyin ayırın bir nevi hayatinizi ondan. Yokmuş gibi davranın. Kayinpeder nerde peki?
Neler dedim bilseniz boşanma aşamasından bile döndüm
Valla herşey eşinde bitiyor
Bende yaklaşık bir buçuk sene kaynanam la kaldım aşırı sıkıntılar yaşadık en sonu bizi evden kovdu kovuldugumuzda kızım 4 aylık ti ve bayrama bir hafta vardı. Eşim hic onlara benzemiyor çok şükür şimdi evimizi ayirdik
Senin iş zor. Basta kabul etmeyecektin.
Esine resti cekmek zorunda kalacaksin. Ablam da cekti anca oyle ayrildi. Kv de ve kp de küstü ablama. Ablam daha iyi dedi. Simdi kafasi rahat.
.
Birazcık sert olsada çok haklısınız bende şimdi cevremdekilere aynı uyarıyı yapıyorum maalesef
Allahım yarabbim kocasida yaşıyor ben zannettim vefat etti yanlız kaldı. Ah be canım bu devirde böyle yaşamak mi kaldı köylerde bile artık insanlar beraber yasamiyorlar. Kayinvalideniz şımarık bencil bir kadın. Çekin restinizi çekirdek aile diye bir kavram var. Böyle hayat geçmez Size yazık. Bir erkek için kndinizi böyle heba etmeyin.oda evde ama sesi çıkmaz onun anca kayın valide konuşur ve herşeye karışır
Dinlemezler. Evlenmeden once gelip buraya konu acsaydin eger "kv ile yasamayi kabul etsem mi" diye herkes yapma etme derdi ama sen yine yapardin.
Burada cok gorduk. Millet sayfalarca yazi yazdi kv ile oturmayin, etmeyin diye dinleyipte ayri ev icin direten cok az cikiyor. Geneli kabul ediyor sonrada yine gelip burada pismanim konusu aciyor. :) Bazi insanlarin illa yasamasi gerek ögrenmesi icin.
Allahım yarabbim kocasida yaşıyor ben zannettim vefat etti yanlız kaldı. Ah be canım bu devirde böyle yaşamak mi kaldı köylerde bile artık insanlar beraber yasamiyorlar. Kayinvalideniz şımarık bencil bir kadın. Çekin restinizi çekirdek aile diye bir kavram var. Böyle hayat geçmez Size yazık. Bir erkek için kndinizi böyle heba etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?