Kayın valide ile yaşayanlar ??

Maşallahhh insan sağlıklı eli ayağı tutunca olur tabi ne güzel . Ya kv lerde azda olsa rahat edemiyordur heralde birine hizmet ettirmek en büyük eğlenceleri olsa gerek .

Senin iş zor. Basta kabul etmeyecektin.

Esine resti cekmek zorunda kalacaksin. Ablam da cekti anca oyle ayrildi. Kv de ve kp de küstü ablama. Ablam daha iyi dedi. Simdi kafasi rahat.

.
Kelin ilacı olsa başına surermis..Benimki de aynı inan.Cadalozluk yaparken birşeyi yok..Ama esim gelince hep hasta ayy bir nazli anlatamam.Belini tutarak yürür hep falan ..neler neler.Film gibiyiz.Yaptığım yemeklere tuz atar extradan.Habersiz misafir çağırır.Gorumcemlere gelenn misafir için yapılacak ikramliklar için aaa biz yaparız der ama hepsini ben yaparım tabi..Benim ailem-akrabalarim gelse surat asar.Zaten hep bi triplerde..Oğlu gelince is yapasi tutar..Anlatilmaz yaşanır.Laf sokar..ben ağzımı acmayinca hepten kudurur.Herkes bana sen evliya misin diyor düşün yani..

Valla herşey eşinde bitiyor
Bende yaklaşık bir buçuk sene kaynanam la kaldım aşırı sıkıntılar yaşadık en sonu bizi evden kovdu kovuldugumuzda kızım 4 aylık ti ve bayrama bir hafta vardı. Eşim hic onlara benzemiyor çok şükür şimdi evimizi ayirdik

Yapmayin ya. Yok basta iyimiste oyle olmamista. Cok iyi bile olsa akliniz nasil aliyor yilllarca ayni evin icinde durmayi?
Iyi bile olsa biyerden sonra rahat edemeyecektin işte. Insan jendi ailesiyle bile huzursuzluk yasayabiliyorken kv ile sifir sorun olacagini dusunmek neyin kafasi? Kv ile bozusmak anneyle bozuşmayada benzemez ustelik.
Gencecik yaşta koca kaciyor gibi sirf evlenmek icin boyle seyleri kabul ediyorsunuz ya. Simdi kavga, kovulma olmadan zor cikarsin.

Çok yaşa emi binanın ben yazdım sandım aynısı çünkü

Sizde evde mutsuz 5 karış suratla yaşayın. Onunla hiç muhabbet etmeyin ayırın bir nevi hayatinizi ondan. Yokmuş gibi davranın. Kayinpeder nerde peki?

.
Birazcık sert olsada çok haklısınız bende şimdi cevremdekilere aynı uyarıyı yapıyorum maalesef

Neler dedim bilseniz boşanma aşamasından bile döndüm

Boşan..Zaten şuan evli gibi değilsiniz..Sen o evin hizmetçisi gibisin,canin yemek ya da temizlik yapmak istemediginde bile böyle bir lüksün yok,eşinle rahat rahat sevişme lüksün yok,akşam oturduğun yerde eşinle öpüşme lüksün yok,bornozla koltukta oturma lüksün yok bir de üstüne üstlük kv.kp.nazı çekiyorsun. Böyle evlilik mi olur? Boşan gitsin..Yazık gençliğine,gençliğini eşinin ailesinin gönlünü yapmakla mı geçireceksin..

Özel olmazsa nasıl kovuldunuz
Uygulamayı düşünüyorum da

.
Birazcık sert olsada çok haklısınız bende şimdi cevremdekilere aynı uyarıyı yapıyorum maalesef

Dinlemezler. Evlenmeden once gelip buraya konu acsaydin eger "kv ile yasamayi kabul etsem mi" diye herkes yapma etme derdi ama sen yine yapardin.
Burada cok gorduk. Millet sayfalarca yazi yazdi kv ile oturmayin, etmeyin diye dinleyipte ayri ev icin direten cok az cikiyor. Geneli kabul ediyor sonrada yine gelip burada pismanim konusu aciyor. :) Bazi insanlarin illa yasamasi gerek ögrenmesi icin.

Niye geç yattınız geç kalktınız muhabbetleri biz yeni evliyiz esimde işinden dolayı geç geldiği oluyor. Kaynanam herşeyi kendi yapıyormuş gibi lanse etmeye çalıştı her işi ben yapıyorum bayram sonu tutun evinizi gidin dedi

oda evde ama sesi çıkmaz onun anca kayın valide konuşur ve herşeye karışır
Allahım yarabbim kocasida yaşıyor ben zannettim vefat etti yanlız kaldı. Ah be canım bu devirde böyle yaşamak mi kaldı köylerde bile artık insanlar beraber yasamiyorlar. Kayinvalideniz şımarık bencil bir kadın. Çekin restinizi çekirdek aile diye bir kavram var. Böyle hayat geçmez Size yazık. Bir erkek için kndinizi böyle heba etmeyin.

İnan çoğu aşkından kabul ediyor
Çok az bir kismi maddii durumdan
Benim eşimde annemi nasıl bırakırız dedi sırf adam yüzünden çekiyorum bunları birde adami kırmadan dökmeden hallettemeye uğraşıyorum simdi

Aslında geç teslim olsa farkettim bunu ve değiştirmeye çalışiyorum şimdi hayatımı

Bizim binada bi kadincagiz var , yaslarimiz yakın belki ondan büyüğümdür bile.
5 çocuğu var kV , Kp , görümce , eşinin amcası beraber yaşıyorlar.
KV 'nin en küçüğü o yüzden ayirmiyolar , neler yaptı , kaç kere kusup gitti ı ıh fayda etmedi.
Beterin beteri var konu sahibi ama siz yine esinizi ikna etme yollarını bulun.
Ayilin bayilin psikolojiniz bozulsun , yemek yiyemeyin , yataktan cikamayin , ya da kötü gelin moduna girin , misafir gelince odadan bile çıkmayın hastayım diyin.
Bi yolunu bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…