Kayın validem ve ısrarcılığı

Boşa bunu sal gitsin dediğinde eşiniz ne yaptı?
Boşa gitsin diyor. Bende dedimki ben namussuzluk yapmadım, yüz kızartıcı suç işlemedim, boşanmayı gerektirecek gerekçe ne dedim.
Niye bu açıklamayı yapıyorsunuz? Bu sebepten boşayacaksa önce ben onu boşarım deyip kapıyı vurup çıkmanız lazımdı.
Sizin nikahınız kayınvalide ile mi de hanım boşanmaya karar veriyor? Kocanız adam değil kusura bakmayın.
Bu kavgalardan sonra nasıl yüz yüze bakıyorsunuz? Konuşmayın gitmeyin sizi bu yüzden boşayacaksa Allah aşkı için boşasın. Ne uğraşıyorsunuz karaktersiz ezik bir adam için.

Ne yapicak yemekler anneden maaş eşten bide yatakta karısı onda keyifli kimse de yok

@Derttttt zaten olmuş olucagi kadar inşallah gözünü acar sessiz kalmaz
Yemekler anneden değil. Kayın validem akşama kadar benim gelmemi bekler. Ben gitmeyince ne işini yapar ne de yemeğini.

Evet kardeşim iyi ki derdimi anlatmisim yoksa gözü kör bı şekilde düzelir e bırakacaktım herşeyi

Düzelmiyor. Nikah kiyildiktan sonra, "zaten cepte" diye daha cok üstüne cökerler. Nisanlin da simdiden arkanda durmayacaginin sinyallerini vermis, yoksa konu acma geregi bile duymazdin.

Off Allah'ım bana yardım
Allah yardım.ediyir sana sen farkına var
Gösteriyor iste bak diyor böyle böyle olucak
Komşuyla konuşmasını bile duyurmuş sana
Daha ne yapsın
Sen gözünü ac aklını başına.al nişanlınla konuş.sonu nereye giderse gitsin sonra.bir yıl geçinde aynen bu duruma gelirsin sonra kocanı kv suçlama sen bilerek kabul etmiş oluyorsun
Bizde ölmezsek sana deriz ki biz sana dedik kendin ettin kendin buldun diye

Böyle şirret kayınvalideyle işiniz zor.
Eşiniz de pasif belli ki işine geliyor.
Hiçbir şekilde gorusmeseniz?
Eşiniz gidiyorsa kendisi gitsin madem.
Çalışmayı da bırakın ne güzel yere tezgah kurmuşlar

Merhabalar eşimle 2 senedir tanışıyoruz. 1 yıldır evliyiz. Eşimle görüşürken ailesiylede görüşüyordum. Tanısma asamasında Bana her zaman evimin ayrı olacağını söylediler. Neyse evlendik. Evlendiğim günden bu yana annesi bi kez yalnız bırakmadı . Her sabah erkenden arayıp kahvaltıya çağırdı. Gece 12 ye kadar onlarda oturduk. Yatmadan yatmaya eve geldik. Evimde vakit geçirmek istediğimi defalarca söyledim. Kayın validem yılmak bilmedi halen ısrarla hergün çağırıyor. Bu konudan dolayı 2 kez büyük kavga çıktı . Kadın yine anlamadı. Eşimin maaşı normal. Mutfak masrafı tek olsun istiyor kayın validem. Üstelik bana sürekli baskı yaptı çalışmam konusunda. Oğlum tek maaşlı evi geçindiremez diye. Bende patladım. Madem oğlun evi geçindiremeyecekti o zaman niye evlendirdiniz dedim. Yurt dışında yaşıyorum. Temizlik işine başladım. Buraya geldim geleli elime tek kuruş para vermediler. Kazancımda eşimin hesabına gidiyor. Kaynanam düğünde takılan takılarıma el koydu vermedi. Yaptığı haksızlık yetmiyormuş gibi hergün çağırıyor. Ben evine gitmeyince işini yapmıyor. Bi ara akşam 6 da gittim evine , akşama kadar işi duruyor benim gelmemi bekliyor. Ben gitmezsem o bize geliyor. İşim var bugun gelemem dediğimde bu seferde saat başı arıyor. İşin bitmedimi ne zaman bitecek diye. Sürekli kontrol ediyor. Herseye karısıyor. Geçim korkusuyla cocuk yapmamı istemiyor. Aman aman çocuk yapmayın önce birikim yapın sonra cocuk diyor. 30 yasına gelmişim daha ne kadar bekleyecem. Üstelik kendilerinin maddi durumu oldukça iyi. İyi olduğu halde herseyde cimrilik yapıyor. Akşam yemeğini kahvaltıyı orda yediğimde sofradan aç kalkıyorum. Azıcık yemek yapıyor kuşun yiyeceği kadar. Artık canıma tak etti yardım edin bana . Gidecek yerimde yok. Ne annem ne babam var kimsem yok. Evde kaldığım günler yada misafirim olduğu günler kalan yemekler alıp evine götürüyor. Yarına gelin bizde yiyin diye. Eşimle aramda kaç kez kavga çıktı, kaç kez boşanma aşamasına geldik. Hatta annesi kaç kez bu sebepten dolayı kavgamıza şahit oldu. Hiç çözüm üretmeye çalışmadı. Hatta eşime dediki boşa bunu, sal gitsin dedi. Kaç kez tartıştınız sürekli kavga ediyorsunuz anlaşamıyorsunuz dedi. Bende dedim ki biz iyi anlaşıyoruz tek sorun size hergün gelmek biz bu yüzden tartışıyoruz dedim. Hiç demiyorki siz mutlu olun yeter, bana gelip gitmek sıkıntıysa kendi evinde otur demiyor. Boşa gitsin diyor. Bende dedimki ben namussuzluk yapmadım, yüz kızartıcı suç işlemedim, boşanmayı gerektirecek gerekçe ne dedim. Yardım edin bıktım yemin ederim. Hergün çağıyor gitmek istemediğimi bildiği halde.
Kocana lafıni geciremessen kaynananla bu durumu yasacaksin senin lafını kaideye almıyorlar kocan demeli evimde oturup zaman geçirmek istiyorum demeli

Düzelmiyor. Nikah kiyildiktan sonra, "zaten cepte" diye daha cok üstüne cökerler. Nisanlin da simdiden arkanda durmayacaginin sinyallerini vermis, yoksa konu acma geregi bile duymazdin.
Aynen öyle şuan aramız kötü.eger arkamda dursaydi uzaklardan baktığım bu siteye sorun yazacağım aklımın ucundan bile gecmezdi

ay ben daraldim
--- Kavga etmeyin, etmissiniz sonuc degismemis...
--- Gitmeyin, ararsa telefonu, gelirse kapiyi acmayin….
--- Gittiginizde isini yapmayin, ac kaldiysaniz mutfaga gidip kendinize ektra bir seyler yapin...
--- Maasinizi ilk firsatta ayirin
Yurt disindayim demissiniz hangi ülkede oldugunuz önemli; sonucta Almanya ile suudi arabistanin sartlari farkli ancak ; almanya, fransa, ingiltere gibi bir avrupa ülkesindeyseniz hedefiniz dil ögrenmek ve oturum almak olsun, bu sürecte esinize güvenip cocuk yapmayin.

Boşanmayı düşünmüyorsun heralde
O zaman sende onlara yaptıklarını yap
Telefonu kapat aksama kadar yok ol.
Kapıyı kimseye açma arkadan kapat.
Zaten kavga ediyorsunuz bunlar için kavga edin.
Eşin bosarım seni dediği an eşyalarını topla evinizden eşini annesine yolla.
Temizlik yaparak aldığın parayı onlara vermeden sakla harcadım de,başkasına verdim de ,sakladım de.
Bunları yapacak ve boşanacak durumun yoksa bu deveyi güdeceksin

Ben ilk evliligimde kayın valide,kayın peder,görümce ve kayın terörünü yaşadım.
Senin anlattıklarının belki 10 katını yaptilar bana.benim yaşımda küçüktü.onlardan kacacagimi bildikleri için anneme bile gondermiyorlardi.
Eşimi hiç anlatmayayim.o daha beterdi
Sonuç ben onlara bana yaptıklarınin hepsini tek tek burunlarından getirdim
Sonra ayrıldım
Tabii bu dönemde ben benden geçmiştim yaşadığım tramvayi atlatmam da 2 sene sürdü
Bu saatten sonra kim olursa olsun bana bunları tekrar yaşatamaz.
Sende aklını başına topla kendine gel
Gidecek yerim yok diye bunları mi yasayacaksin.

ay ben daraldim
--- Kavga etmeyin, etmissiniz sonuc degismemis...
--- Gitmeyin, ararsa telefonu, gelirse kapiyi acmayin….
--- Gittiginizde isini yapmayin, ac kaldiysaniz mutfaga gidip kendinize ektra bir seyler yapin...
--- Maasinizi ilk firsatta ayirin
Yurt disindayim demissiniz hangi ülkede oldugunuz önemli; sonucta Almanya ile suudi arabistanin sartlari farkli ancak ; almanya, fransa, ingiltere gibi bir avrupa ülkesindeyseniz hedefiniz dil ögrenmek ve oturum almak olsun, bu sürecte esinize güvenip cocuk yapmayin.
Kayınvalideme defalarca söyledim. Anne benim dil öğrenmem lazım. Benim belşi başlı amaçlarım var dedim. Size gelince günüm sizde geçiyor dedim evimin temizliğinie nike vaktim yok dedim .zaten yatmadan yatmaya eve geliyoruz dedim. Oğlum tv nin karsısına geçip tek basına film izliyor, karı koca aramızda muhabbet olmuyor , sizden gelince evin temizliğine koşturuyom dedim. Evime vakit ayırmam lazım, eşime vakit ayırmam lazım, dil öğrenmem lazım dedim. Ama anlamıyor beyin yok

Ben ilk evliligimde kayın valide,kayın peder,görümce ve kayın terörünü yaşadım.
Senin anlattıklarının belki 10 katını yaptilar bana.benim yaşımda küçüktü.onlardan kacacagimi bildikleri için anneme bile gondermiyorlardi.
Eşimi hiç anlatmayayim.o daha beterdi
Sonuç ben onlara bana yaptıklarınin hepsini tek tek burunlarından getirdim
Sonra ayrıldım
Tabii bu dönemde ben benden geçmiştim yaşadığım tramvayi atlatmam da 2 sene sürdü
Bu saatten sonra kim olursa olsun bana bunları tekrar yaşatamaz.
Sende aklını başına topla kendine gel
Gidecek yerim yok diye bunları mi yasayacaks
Kayınvalideme defalarca söyledim. Anne benim dil öğrenmem lazım. Benim belşi başlı amaçlarım var dedim. Size gelince günüm sizde geçiyor dedim evimin temizliğinie nike vaktim yok dedim .zaten yatmadan yatmaya eve geliyoruz dedim. Oğlum tv nin karsısına geçip tek basına film izliyor, karı koca aramızda muhabbet olmuyor , sizden gelince evin temizliğine koşturuyom dedim. Evime vakit ayırmam lazım, eşime vakit ayırmam lazım, dil öğrenmem lazım dedim. Ama anlamıyor beyin yok
Oturumu aldım 5 yıllık suan

Back
X