Ne güzel umut oldun bana rabbim bizede nasip eder inşallahsize bir örnek vermek istiyorum kalp gözu gibi gelmişti ilk duydugumda.Eşimin dayısının kızı evlı ve esinin spermleri ölüymüş dr tüp bebek bile zor demiş bunlar para birıktırmeye baslamıslar bir kaç sefer biriken para baska şeylere kullanılmıs maalesef.daha sonra tekrar birikmiş o esnada da kayınvalıdesıne hac kayıtı cıkmıs ama para yokmus esi demiş o o parayı anneme verelım hacca gitsin kızda vermış (ben olsam napardım bilmıyorum gercekten)demiş bidaha ömrun yetmez belkı biz daha sonra deneriz bebegi deyince kadın hacca gidiyor ve kadın hacdan gelmeden bayramda hamile oldugunu öğreniyor dr bile sasmış düşünün artık daha sonra bıdaha hamıle ve 2 tane kız cocugu var arka arkaya doğurdu buyuk 2,5 yasında diğeri 1 yasında ümidinizi kaybetmeyin olur inşallah hersey Allah dan
Âmin canım sağol..hayır diyelim hayır olsunbenim de kayınvalıdem sizinki gibiydi.2 tane düşük yaptım ilk hamileliğimde rüyasında görmüş çamurlara batıp çıkıyordun sıkıntılı gördüm o sabah da telefon geldi sizden dedi.2.hamileliğim de de aradı beni seni gördüm rüyamda dedi nasıl deyince kayınvalıdemi gördüm yanında 2 tane çocuk mezarın vardı 1 i acıktı dedi.daha sonra 3.hamılelığim tabi demedim kımseye sadece ben biliyorum esime bile demedim düşük yaptığım için gizlemiştim.aradı seni gördüm ruyamde dedi hamileydin karnın bayagı buyuktu uzerinde mavi bir elbise vardı dedi oğlun olacak demişti .gercekten de öyle oldu suan 5 yasında bir oğlum var bazı insanlara malum oluyor diyelim.benim de bir eltım var bende onu gördüm tabi o zaman hamileyim 2 aylık ruyamda hamıle gördum o gun işe gittim kayınbiraderim arıyor dedim hayırdır bu benı aramaz dedi hamile bende cok normal konusunca bılıyormuydun abla dedi yok da ruyamda gördum ne bilim o yuzden tepkı veremedım dedim.içini ferah tut Allah a sığın o heerseyi bilir zamanı gelince kucagını doldurur
Ciksa da cikmasa da size anlatip etkilemesi ne kadar yanlis hem de boyle zor bi donem geciriyoken. Bu daha cok tibbi bisey canim ruyayla olcak bisey degil yani sen olumlu dusun cunku senin modun da etkiler.Slmr.. 22 yaşındayım 2 yıla yaklaşan bir evliliğim var tıbbi bisey c istiyoruz ama eşimin sperm azlığı yüzündesen olumlu oğal yolla olması imkansız.. Geçen mayıs ayında tüp bebek denedik transfer işlemi oldu o gece benim kanamam oldu ve kayın validem sabah rüyasını anlattı tavana yapışık uç taş olduğunu ikisinin düştüğünü birinin tavanda kaldığını söyledi bana iki embriyo transfer edilmisti. 10 günün sonucunda kan tahlili 0.41 çıktı yani negatif. Şimdi bu ay ikinci denemeyi yapcaz eşim sperm veriyor donduruluyor yine sonuç çıkmadan kayın validem bozuk yumurta gördüğünü ve 4 gördugunu söyledi telefonda sonra hastaneden aradilar 4 sperm bulunmuş dondurulmuş... Bugün aradık kayinvalideyi napyosun diye iyiym falan dedi ruyadan açıldı laf rüyasında 3 tane kırık yumurta görmüş benim su takım bardagm elinden düşmüş kırılmış kolunda 3 bilezik takmis birbirine ekli sahte die yere atmış bide yaratık gördum diyor herhalde sizin bu sefer de olmayacak olmazsa üzülme diyor rüyama giriyor diyor rüyaları çıkıyor kızlardaha başlamadan kafaya taktım bu seferde olmazsa die anlamış değilim sizde böyle durumlarla karşılaşıyor musunuz ?
Çok zor gerçekten rabbim bebeğinizi size bağışlasın ... Hakkımızda hayırlısı olsun Allah ne zaman ol derse o zaman olurBu arada ilk kez benimde 1 ruyam cikmisti...
Dayimin eside yillarca tedavi gördu hamile kalabilmek icin...
21 yasindaydi hamile kaldiginda...
Henuz 3 aylikken hamileyken sabahin 6 sinda cok moral bozucu bir ruya görerek uyandim ve birdaha uyuyamadim...
ruyamda karni burnunda hamile bir kadin karnina bicak batiriyordu ve hemen vefat ediyordu....
Yanindada akrabasi agliyip duruyordu...
Eltim olan teyzem aksama beni evine cagirdi yengen bu sabah ölmus bende turkiyeye gidicem saat 23 te diyor bende sok oluyorum vucudumdaki tum damarlarin deli gibi attigini hissettim dakikalarca....
Ben o ruyayi gördugum siralarda 8 aylik yengemde vefat etmisti ama farkliydi o yataginda nefes alamayarak gitti.
Kizinida 3 gun yasatabildiler 3. gun annesinin yanina gömduler yavruyu
O an düşünememiş olabilir tembihledik kendisiniCiksa da cikmasa da size anlatip etkilemesi ne kadar yanlis hem de boyle zor bi donem geciriyoken. Bu daha cok tibbi bisey canim ruyayla olcak bisey degil yani sen olumlu dusun cunku senin modun da etkiler.
Yaa bu kadının rüyaları çıkıyor o rüyadan 2 gün sonra kaynattigi kışlık konserve sisleri sicakken patladı ve kaynanamin kolu çok feci yandı. ..Slm kızlar.. 22 yaşındayım 2 yıla yaklaşan bir evliliğim var çocuk istiyoruz ama eşimin sperm azlığı yüzünden doğal yolla olması imkansız.. Geçen mayıs ayında tüp bebek denedik transfer işlemi oldu o gece benim kanamam oldu ve kayın validem sabah rüyasını anlattı tavana yapışık uç taş olduğunu ikisinin düştüğünü birinin tavanda kaldığını söyledi bana iki embriyo transfer edilmisti. 10 günün sonucunda kan tahlili 0.41 çıktı yani negatif. Şimdi bu ay ikinci denemeyi yapcaz eşim sperm veriyor donduruluyor yine sonuç çıkmadan kayın validem bozuk yumurta gördüğünü ve 4 gördugunu söyledi telefonda sonra hastaneden aradilar 4 sperm bulunmuş dondurulmuş... Bugün aradık kayinvalideyi napyosun diye iyiym falan dedi ruyadan açıldı laf rüyasında 3 tane kırık yumurta görmüş benim su takım bardagm elinden düşmüş kırılmış kolunda 3 bilezik takmis birbirine ekli sahte die yere atmış bide yaratık gördum diyor herhalde sizin bu sefer de olmayacak olmazsa üzülme diyor rüyama giriyor diyor rüyaları çıkıyor kızlardaha başlamadan kafaya taktım bu seferde olmazsa die anlamış değilim sizde böyle durumlarla karşılaşıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?