kayın validemin çıkan rüyaları :(

Okuyorum rabbim nasip eder inşallah
Söyliyeceğim anlatma anne boşver diyeceğim

Yalnız sana değil,eşine de anlatmasın.Kayınvaliden dert ettiği için rüyasında görüyordur.Kafan neyle meşgulse bir şekilde onu görürsün veya ona yorarsın.Dillendirmek doğru değil.

Belki duymuşsundur ama yine de yazayım...Keçiboynuzunun sperm sayısını ve kalitesini arttıran özelliği varmış.Eşin olduğu gibi yiyebilir veya keçiboynuzu pekmezi içebilir.

kv.nin metafizik alemle arası iyi gibi..
bazılarında olur öyle..
ben de herşeyi görürüm rüyamda..
ama her rüya olcak diye bişi yok..
bi de kötü gibi görünen rüyayı bile iyi yormak lazım..
kv.niz keşke kötü rüyalarını anlatmasa ya da iyye yorsa..

Benim kayinpederimin de ruyalari çıkar. Bazi kişiler öyle. Kendini uzme Allah insallah bebegini verecek canim.

Rüyası çıksın ya da çıkmasın, size niye anlatıp moralinizi bozuyor ki? Söyleyin anlatmayıversin.

Söyledim kızlar bir daha anlatmayacak olumlu düşünelim olumlu olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

Sağol canım yiyor eşim iğne tedavisi görüyor çok şükür sperm çıkışı oldu

PİSKOLOJINI BOZMAMAYA CALIS IYI YONDE DUSUN NİYETİN NE OLURSA O YÖNDE OLMASI DAHA İHTİMAL..RÜYALARA COK TAKILMAK SAKINCALI BENCE

Rica edin birdaha kotu ruyalarini suya anlatsin kotu ruya suya anlatilir kimseye anlatip insanlari uzmesin. Zaten cocuk olmuyo diye uzuluyorsunuz, birde ruyalarla aklinizi bulandirmasin.

Rica edin birdaha kotu ruyalarini suya anlatsin kotu ruya suya anlatilir kimseye anlatip insanlari uzmesin. Zaten cocuk olmuyo diye uzuluyorsunuz, birde ruyalarla aklinizi bulandirmasin.

Kaynananızın haberi oluyor mu her seferinde? Belki moralinizi bozmak için yapıyordur? Kulak vermeyin siz.

Uff mumkunse ruya gormesin.
Ben sinir olurum ruyada sunu gordum diye anlatip da hevesle sonuc bekleyip cikinca da cok sevinrnlere. He cikti kina yak diyesim gelir. Artik kv yi dinlemeyin. Gaybi Allahtan baskasi bilemez. Tedavi surecinizi de paylasmayin HICkimseyle!

Uff mumkunse ruya gormesin.
Ben sinir olurum ruyada sunu gordum diye anlatip da hevesle sonuc bekleyip cikinca da cok sevinrnlere. He cikti kina yak diyesim gelir. Artik kv yi dinlemeyin. Gaybi Allahtan baskasi bilemez. Tedavi surecinizi de paylasmayin HICkimseyle!

Benim de rüyalarım çıkar. Genelde kötü şeyler çıkar ama artık his midir nedir sıkıntılı görürüm. Arar söylerim seni gördüm şöyşeydi böyleydi diye ondan bir kaç gün sonra haberi gelir olanların.
Ama böyle önemli bir konuda buna bel bağlayıo umutsuzluğa düşmek yanlış...kayınvalideniz anlatmasın size, moraliniz bozulmasın.

Kötülük düşündüğünü sanmam oda istiyor bir torun maddi acıdan yardım da ediyor sağolsun namazdan sonra hep dua ediyorum diyor belki başka bir şeyi gördü öyle yoruyor olabilir birdaha anlatmayacak öyle dedi anlaştık biz =)

Ben komik bi'görüntü oluyo ama ne zaman kötü rüya görsem akan suya anlatıyorum psikolojik olarak rahatlıyorum zira rüyalarımdan feci etkileniyorum.

Kayınvalidene söyle dillendirmesin, ne gereği var hem...

Allah'm tez zamanda sağlıklı bir evlada kavuştursun inşallah, moralinizi bozmayın.

Bu sefer de rüyasında 5 tabak gördüm 4'ü kırıldı derse, başınızda ekmek kırın. Kayın valideniz belki iyi kadındır da biraz şom ağızlıymış. :) Siz Allah'tan tevekkül ile sabır ve yardım isteyin.

Öncelikle Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri kabul etsin..rüya ya gelince de her rüya haberci değildir bazıları bilinç altımızın oynadığı oyunlardır ve boşuna dememişler Peygamber efendimiz (sav) Sizin şer bildiğiniz de hayır,hayır bildiğiniz de bir şer vardır diye..hakkımızda hayırlısı olsun.
Biran önce kötü bir rüya görüp Peygamber efendimize danışan o mübarek kadinin hikayesini okuyun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…