kayın validemin çıkan rüyaları :(

C A N O

Nirvana
Pro Üye
8 Haziran 2013
58.352
155.065
898
Slm kızlar.. 22 yaşındayım 2 yıla yaklaşan bir evliliğim var çocuk istiyoruz ama eşimin sperm azlığı yüzünden doğal yolla olması imkansız.. Geçen mayıs ayında tüp bebek denedik transfer işlemi oldu o gece benim kanamam oldu ve kayın validem sabah rüyasını anlattı tavana yapışık uç taş olduğunu ikisinin düştüğünü birinin tavanda kaldığını söyledi bana iki embriyo transfer edilmisti. 10 günün sonucunda kan tahlili 0.41 çıktı yani negatif. Şimdi bu ay ikinci denemeyi yapcaz eşim sperm veriyor donduruluyor yine sonuç çıkmadan kayın validem bozuk yumurta gördüğünü ve 4 gördugunu söyledi telefonda sonra hastaneden aradilar 4 sperm bulunmuş dondurulmuş... Bugün aradık kayinvalideyi napyosun diye iyiym falan dedi ruyadan açıldı laf rüyasında 3 tane kırık yumurta görmüş benim su takım bardagm elinden düşmüş kırılmış kolunda 3 bilezik takmis birbirine ekli sahte die yere atmış bide yaratık gördum diyor herhalde sizin bu sefer de olmayacak olmazsa üzülme diyor rüyama giriyor diyor rüyaları çıkıyor kızlar daha başlamadan kafaya taktım bu seferde olmazsa die anlamış değilim sizde böyle durumlarla karşılaşıyor musunuz ?

Rüyalar habercidir derler ama ona göre yaşamak, üzülmek vs de yanlış.

Ben kızım olacağını rüyamda görmüştüm, icimin bir tarafında hep vardı ama ona göre yaşamadım.

Sonucta inanan insanlarız ne gelirse Allah'tan, Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah

bazı insanların rüyaları gerçekten çıkabilir.Ama rüyalar çoğu zaman bilinç altımızın kurgularını gösterir bize.
yani kvaliden dahil tüm aile bu konuya odaklandığı için kötü şeyler görülmesi çok normal.
ayrıca Allah nasip etmediyse zaten olmaz, ederse de kim engel olabilir.
Rüyalara çok takılı kalmamanı Allah'ın hakkında hayırlısını vereceğine inanırsan çok daha güzel olur her şey inan bak. Bu sefer de olmazsa kesinlikle bir hayır vardır.

ya bırakın Allah aşkına
bu nasıl bir kv sizin moralinizi bozuyor
bence siz bu konudan bir daha katiyen bahsetmeyin
Unutmayın bu işlerde moral çook önemlidir
Evet önemli ama çıkıyor işte inşallah bu sefer olur âmin canım sağol sende hayırlisiyla kucağına al

Hahahaa kayınvaliden süpermis bu kadar takılma her seferinde rüya görmesi biraz bilinçaltı gibi geldi bana. Doğru denemeniz yine başarısız aonuçlanabilir belki ama bunu k.validem rüyasında gördü çıktı diye yorumlaman doğru degil

Tabiki Allahtan hayırlısını isityorum ama bu süreçler o kadar sıkıntılı ki herkesin çocuk sorması ve bu durumu ben üstlendim kimse eşimden olduğu bilmiyor benden olmadığını düşünüyorlar hayırlısı olsun yapacak bisey yok

Tabiki Allahtan hayırlısını isityorum ama bu süreçler o kadar sıkıntılı ki herkesin çocuk sorması ve bu durumu ben üstlendim kimse eşimden olduğu bilmiyor benden olmadığını düşünüyorlar hayırlısı olsun yapacak bisey yok

kaynana kaynana değil mübarek kehanet uzmanı korktum ben kaynananızdan fakat rüya ile amel edilmez Rabbim ol derse olur unutmayın..

neden eşinden olmadığını bilmiyorlar? bu ayıp bir şey mi ki suçu üstlenmiş gibisin.
herkesin başına gelebilecek bir sağlık sorunu.
sen bile böyle düşünüyorsan söylenenlere alınman çok normal.

k.validenden artık rüyalarını anlatmamasını rica et. sende üzülüyorsun sonuçta. nasılsa olmayacak vs. diye. dua et Allah tersine çıkartsın de. inanırsan da tersine çıkar tutuverir. 3 kırık yumurta derken. yumoşlarının içine enjekteyle (kırarak bi nevi) koymuyolar mı onları. bakıyormuşsun üçüzün oluyormuş

Bilmiyorumm hayırlısı ne ise o olsun veren Allah alan Allah kaderimizde varsa yaşarız

Kayinvalideniz rüyalarını bu şekilde yorumluyor da olabilir. Belki farklı sıkıntınız olsa ona göre anlamlar yükleyecekti zihninde. Ayrıca rüyaların hayra yorulması gerekir diye biliyorum.

Bu kadar takmayın. Allah bilir geleceği.

neden eşinden olmadığını bilmiyorlar? bu ayıp bir şey mi ki suçu üstlenmiş gibisin.
herkesin başına gelebilecek bir sağlık sorunu.
sen bile böyle düşünüyorsan söylenenlere alınman çok normal.

kaynana kaynana değil mübarek kehanet uzmanı korktum ben kaynananızdan fakat rüya ile amel edilmez Rabbim ol derse olur unutmayın..
:) malum oluyor diyelim oda istiyor torunun un olmasını bir oğlu var ama oda hayırlısı olsun diyor belki başka biseydir diyor Allahtan hayırlısı

malum oluyor diyelim oda istiyor torunun un olmasını bir oğlu var ama oda hayırlısı olsun diyor belki başka biseydir diyor Allahtan hayırlısı
sana şöyle söyleyim ben anneme bir şey anlatırım der ki ben bunu rüyamda gördüm artık kendide inanıyo başımıza gelenleri rüyasında gördüğü konusuna bir de diyo ki siz bensiz adım atamazsınız ben görüyorum..anacım evlendim artık hala tam gaz devambu arada rabbim ikiz ikiz versin inşallah bende kaybettim bebek biraz dinleniyorum şu an Rabbim verirse 3-5 aya gene uğraşırız..

Ay ne yalan soylim bende korktum walla. O da kotu niyetinden degil de soylemese daha iyi bence ya. Kotu ruyalar soylenince cikarmis derler. Birde her ruyayi yorumlamakta iyi degil.. Herseyi rabbime birakmak en guzeli bence. Kotu ruyada gorsen guzel ruyada gorsen kimseye anlatilmamali ( bu kendi fikrim). Insallah rabbim tez zamanda saglikli sihatli bebekler kollarina almayi nasip eder. Bol bol dua et canim..

Şimdi ben anlamadım 4 tane sperm dondurulmuş kayınvalideniz de 3 kırık yumurta görmüş, e neden 1 tanesi tutacak belki diye düşünmüyorsunuz da hiçbiri olmayacak gibi yorumluyorsunuz rüyasını orasını anlayamadım Tüp bebek konusunda bir bilgim yok o yüzden anlayamadım belki de

ALLAH muradınıza erdirsin inşaALLAH...

Rüyalar habercidir çoğu zaman ama buna takılıp yaşarsak hayatı zindan ederiz kendimize :KK63:

Moralini bozarsan tabi ki negatif düşünürsün. Kavınvalidene desen sana gördüğü rüyaları anlatmasa. İster istemez etkilenirsin çünkü. Dua et sürekli , kalbini ferah tut.

Bu arada yengem de hamile olduğunu öğrenmeden rüyasında yumurta görmüştü Test yaptı yeğenime hamile olduğunu öğrendi maşaALLAH tosun gibi oğlumuz var şimdi. ALLAH sana da tattırsın ve tüm olmayanlara inşaALLAH...(amin...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…