- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.207
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
İşte oglu ve gelini gelsin istiyorlar. Bi de insanlar ne der kafasında.Mesela akrabası gün mü ne yapmış, ben gitmedim. Gelin nerde demişler. Dün tek gitti gelin nerde demişler. Köyden anneannesi geldi eşimin. Gitmedim görmeye.Eşim gördü tamam işte. Kayınvalidem biz birbirimize baglıyız derdi hep. Ben gitmesem de telefonla eşimi arar akşama gelin der. Şimdi arasa da sen git diyorum, eşim gitmiyor. İşte ben evde yoksam falan o arada gidiyor genelde.Annesi canciger olmak istiyor. Ama ben öyle olmak istemiyorum.Annemdeki sıcaklıgı hissediyorum. Halaa anne bile derken işte agzıma yakışmıyor.Eşimde benim anneme pek gidip gelmezki. Kimse kimseyi zorlamasın herkes kendi anne babasına gitsin işte.Ooo siz baya gitmişsiniz. Eşimin anneannesi teyzeleri falan var onlara da 2 kere gittim 1 senenin içinde biri bayram da biri de oturmaya çağırdılar. Yani sizden beklenti var ama dediğim gibi kimsenin benden böyle bir beklentisi yok çok şükür. Kayınvalidem arar telefonda konuşuruz ama ben çok fazla aramam. Mesafeliyim her zaman öyle oldum sadece bir kere aramızda tatsızlık çıktı görümcemden kaynaklı onu da hallettik ama o olaydan sonra mesafemi daha akorudum. İnsanlar sık gidip gelmek istemeyebilir eşinizde size baskı yapmıyor neden böyle beklentileri oluyor anlamıyorum gelmek isteyen gelir zaten.