Kayınaile ve para ilişkileri, düğün sonrası altınlar, eşimin bağlanmış basireti

Ay bazı insan da başına geleni hak ediyor gerçekten bizi sinir etmeye gelmişsiniz. İyice çalışın hepsini verin, ailenizden de alın iyice verin. Böylelerini görünce iyi ki çocuğum yok diyorum valla hayırlı evlat.

Sizin akliniz basinizda degil bileziklerimi takacagim istiyorum diceksiniz ne demek kiyamet kopariyor bukadarda saf olunmazki siz boyle korktugunuz icin bagirip uste cikiyor biraz gururlu ve akilli olun orada olan altinlarinizi ozellikle kendi ailenizin taktiklarini ve bilezikleri nisanda takilanlari hepsini alin gidin kendinize araba falan alin rsinizede para gondermeyin ne sinir bozucu konus yuksek lisans falan yaotim yazmistiniz galiba ne icin yasiyorsunuz es ailesine para biriktirmek icinmi? Yarin esinizin kardesi evlenirken direk sizin
Altinlari kullanirlar ondan sonra oturup aglarsiniz

İşte son yazdığınız sebeplerden ötürü yalnızca kendi akrabalarının taktıklarını alabilirler, almalarında sakınca yok diye düşünüyorum. Diğerlerini almaları tam olarak arsızlık. Kazanç zannediyorlar da bir yerden çıkar muhakkak. Üzücü. Birikimi de siz kendi maaşınızdan altın hesabı olarak kendiniz yapın.

Herşeyi "kolaylıkla olsun" Diyerek kabul edip sonra ağlamak bana saçma geliyor. Kolaylıkla unutun 100 gr gitti geçmiş olsun.

Size tavsiyem altın konusunu eşinizin ailesiyle konuşmanız.Siz bize takılan tüm altınlara el koydunuz ben huzursuzluk çıkmasın diye şimdiye kadar bir şey demedin ama ne takıldı kim ne taktı bilmek istiyorum düğünde takılan altınlar gelinindir yemekli düğünü siz yapmak istediniz ben altınlarımı alacağınızı bilseydim istemezdim diyin bakalım ne diyecekler

Eşiniz sizden altın kaçırıyor farkında mısınız acaba?
Ailesi de çanak tutuyor, ve ev tipi kasalarda sandığınız kadar güvenli değil, bankada kasa kiralayacağım deyin.
Ama bunlar size altın falan vermez, ola ki bir ev falan alırsınız, bu altınları da satar evi kv üzerine yaparlar açın gözünüzü.

Kendi altınlarınızı gasp etmişler şaka gibi, ama siz de verin , kendi altınımla ne istersem onu yaparım diyemiyorsunuz çünkü eşiniz çirkef işler çok çirkinleşecek biliyorsunuz buna hazır değilsiniz.

Herşeyi "kolaylıkla olsun" Diyerek kabul edip sonra ağlamak bana saçma geliyor. Kolaylıkla unutun 100 gr gitti geçmiş olsun.
bu konuyu burada açma amacım aslında geç de olsa kafama dank eden şeylerde acaba gerçekten haklı mıyım yoksa kötü niyetli miyim ikileminden kurtulmaktı. haklıysam haklı olduğumu bileyim ki boş yere bir de acaba benim kötü niyetimden mi oluyor demeyeyim diye. yoksa ben de biliyorum o altınların geri gelmeyeceğini. haklısınız, umarım kolaylıkla unutabilirim söylediğiniz gibi

Çingene mi bunlar?? Böyle saçmalık olur mu hadi kendi tarafının taktıklarını aldılar onu bile anlayabilirim ama sizin boynunuza sizin akrabalarınız tarafından takılan altınları almalarına nasıl müsade edersiniz? Anneniz babanız yememiş içmemiş eşe dosta zamanında altın takmış ve o altınlar size geri gelmiş ailenize nasıl kıyabildiniz? Ben kasada hiçbir altınınızın olduğunu düşünmüyorum inşallah duruyordur ama sanmıyorum. Bir an önce altın konusunu açıp eğer altınlar duruyorsa hemen alın. Kusura bakmayın ama eşinizde ayrı bir çingene çirkef yerinizde olsam en başta onun ağzına s.çardım. Ayy çok sinirlendim ve ailenize üzüldüm bir sidikli kv ye peşkeş çekilmiş tüm altınlar

Dibine kadar haklısın ama 11 yıllık sevgilin olan tripkolik kocan bu kız bu kadar fedakar ben de arkasında durayım demiyor sana 3 kez üzüldüm

Fazla iyi niyet suistimal edilir ve aşırı iyi niyetli insanı enayi yerine koyarlar bu çoğunlukla böyledir.Sizi de madden fazlasıyla istismar etmişler.
Sesinizi çıkardığınızda işler karışacak bunu göze alamıyorsunuz.İşlerin karışmasına karar verdiğinizde haklarınızı arayın kesinlikle.Şuan yapacağınız şey birikimse herkes birikimini kendi kesesinde ayrı yapsın.O size para atsın bunun için siz neden atıyorsunuz? Uyanıklar yeterince sömürülmüşsünüz işler kötüye giderse biriktirdikleriniz de gidecek farkındasınız değil mi?
Bundan sonra oyunu kuralına göre oynayacaksınız.Bu zamana kadar bu şekilde gelmiş bundan sonra böyle gitmesin.Yazılan tüm yorumlardan tek bir doğru çıkıyor.Kendi içinde tartışmanıza gerek kalmadı.Harekete geçme zamanı.

Ya lütfen rica ediyorum altınlarınızı alın bir banka kasası kiralayıp ona koyun. Sonuna kadar okuyacağım diye sinir krizi geçirdim burda. Kavga çıkacaksa da çıksın yani. Yıllarca emeğimi böyle insanlara yedirmektense sonunda boşanmak bile olsa kavga etmeyi tercih ederim ben. Size, sizin ve ailenizin emeklerine yazık değil mi?
Bu arada eşiniz baya sinir bozucu bir adam ya. Hatta asıl sorun ailesinden ziyade eşinizde. İnanın eşinizden yüz bulmasalar yapamazlar. Altın deyince olay çıkartıyormuş bir de yavuz hırsız ev sahibini bastırır dedikleri böyle bir şey heralde.
Para falan da göndermeyin altın yatırımı yapılacaksa da siz yapın eşiniz yapmasın.

çok teşekkür ederim harfiyen doğru yazdıklarınız. tam olarak öyle yani hislerim filan da bulunduğum durum da... sağ olun

Dibine kadar haklısın ama 11 yıllık sevgilin olan tripkolik kocan bu kız bu kadar fedakar ben de arkasında durayım demiyor sana 3 kez üzüldüm
evet altının paranın ötesinde benim canımı en çok yakan bu aslında. eşimin yanımda olduğunu bilsem gözüm altında değil giderse gitsin. 12 yıl geçmiş beraber ne yapacağımı bilememem de bundan. olan oldu giden gitti ben kalp kırıklığımla kaldım. öyle işte

Bence bu konuyu yargıya taşırım de cidden bak nasıl veriyorlar gör. Senin hakkın senindir. Gasp etmiş o çıkarcı kvaliden. Ayrıca mesafe koy araya. Bir tanıdık boşanma davası açtı tazminatli kaynanaya açmış onlarda bu kadına açmış biliyo musun aran kötü iken gerçek yüzleri ortaya çıkar.
Seni doldurmuyorum da hakkını geri al bence o zengin geline harcanır yerine koyarız derler üzülürsün.

Bunların hepsi aşırı kocişçilikten oluyor.
Beyefendi sinirleniyormuş altın konusu açılınca. Vah vah çok üzücü gerçekten.

Anası babası hırsızlık yapmış resmen. Sizin akrabalarınızın, arkadaşlarınızın taktığı altınlara bile çökmüşler. Hırsızlıktan başka bir adı yok yani bunun.
Hadi buna sustunuz, neden her ay götürüp altın bırakıyorsunuz oraya?
Gidin bir bankadan kasa tutun, oraya koyun altınları. Dünyadaki son kasa kayınvalidenin evindeki mi?
Eşiniz de isterse sabaha kadar sinirlensin. Boşanırken adamı zengin etmek için mi çalışıyorsunuz anlamadım ki.

Esiniz sizi anliyor, anlamadigini nerden cikardiniz? Hatta gozunuzu acmaya baslayip altin muhabbeti yaptiginiz icin sizi bastirmaya calisiyor. Kendi aile büyüklerinize durumu anlatin, onlarida araya koyup cozun altin meselesini

benim anladığım bu yaptıklarının kaynağı bencillik. çünkü olayda ben yokum, altın vs meselesinde beni tamamen yoksayıyorlar çünkü merkezde kendileri, kendi oğulları var. oğlumuzu evlendiriyoruz, düğün yaptık, masraf ettik. dolayısıyla takılan her şey bizim, tüm masraflarımızı karşılayalım, borcumuz olmasın. hatta peşinde bi erkek evladımız daha var onun da gelecek masraflarını olabildiğince karşılayalım altınlarını vs hazır edelim. ortada gelinlik bir durum yok. bence bakışları bu olaya. tamamen kendileri çalıyor, kendileri oynuyor, kendileri kazanıp kendileri harcıyor gibiler. dolayısıyla benim kazanıp eşime altın alması için verdiğim para, ailemin akrabalarımın düğünde taktığı altınlar da onların çünkü olayda biz yokuz, onlar var sadece. benim anladığım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…