Kayınailemin evime olan merakı

Ama sizin şimdi havuzlu güzel bir sitede eviniz yoktur olsa rahatsız olurdunuz. Bankada değerli eşyalarınız da yoktur. Ay yoksa yazlığınızda mı yok
Oha şu an aydınlandim ..
Fakirim diye mi eve gelen gideni kıskanmiyorum ben

Abartıyorsunuz bence, hani siz yokken kalmaya, vakit geçirmeye gelseler tavrınızı anlayacağım.
Ki farklı bir şehir, uzak bir mesafe olur sizin taraflarda işleri vardır o bile sorun olmamalı bence.
Bahçe demirlerinize kadar boyamış adam, teşekkür etmeniz gerekirken lafını etmişsiniz.
İleride çocuğunuz olur onlara ihtiyacınız olduğu zamanlarda da gelmiyorlar, ilgilenmiyorlar diye söylenirsiniz.

Usta başı bekleyecek kimsem yok şahsen. Keske oyle bi kayinbabam olsaydi dedim..
Isi bitince gider. Hanimi olmayan ev vs diye dusunmezdim.

Bence konuyu abartmissiniz gelsin size bir zarari yoksa hani günlerce gelip culu serip sizde kalıyorsa tamam haklısınız da bu durum da abartmissiniz size yardımcı olmaya calismislar

Alarm taktırın , yaşlılar o işlerden anlamazlar.hep beraber çıkmak zorunda kalırsınız ,alarmı kuracağız çıkalım dersin.

Şöyle ki özel bir durum olur elbette kalsınlar. Ama hastalık yok anahtar unutma durumu yok evde kimse yok yine de kalınmak istemesi değişik geliyor şöyle izah edeyim diyelim yarın size öğlen çaya geldik, çayımızı içtik hoşbeş ettik, sizin de akşama düğününüz var diyelim. Ben size diyorum ki: iyi siz düğüne gidin, ben burda sizde kalacağım. Sonra giderim.

Yoo eşim evde oluyor ustaların başında. Bakın tam anlatamadım. Sabahtan usta geliyor 12 de işi bitiyor çekip gidiyor. biz de 2 de otele gideceğiz. Kv ve kp diyor ki biz akşam burda kalalım. İyi de biz akşam otelde kalacağız? Yani usta gitmiş, biz yokuz, niye kalasınız ki? Hani bi akşam gelin yemek yiyelim çay içelim gece de kalın anlarım ama o akşam biz evde yokuz

Yahu biz demiyoruz ki gel başında dur. Yani hem eşim hem ben home office iz. Usta gelince başındayız zaten. Örneğin telefonda soruyorlar napıyorsunuz diye eşim de diyor sifon su akıtıyor yarına usta çağırdık boru almaya gidiyoruz tamam biz gelelim diyorlar sonra usta gidiyor biz de gidiyoruz onlar biz evde kalalım diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…