Kayınailemin evime olan merakı

Ay çok iyi anlıyorum sizi.ama benimki daha da değişik çünkü ben ve eşim evde yokken de kalmak istiyorlar hani sizin kv kp i anlarım onlara evden çalışmak demek sanki çalışmıyormuşuz demek gibi geliyor belki, çocukları görelim diyorlar. Ama bizimkiler ben ve eşim evde yokken kalmak istiyor. Şimdi ben mesela anamın babamın evinde yayılırım onlarla vakit geçiririm ama anam babam yoksa gidip kalmam çünkü neden kalayım ki onlar yoksa?

Çok şükür odam saçardı kişisel alanıma saygı da. Şimdi bir başka üyeye de dediğim gibi, cirilla cığım yarın sana geliyorum desem, çayımızı kahvemizi içsek, senin akşam bir yakınının düğününe veya bir yere gitme planın olsa, ben de aaa cirillacığım siz gidin ben biraz daha oturup kapıyı çekerim veya tamam siz gidin ben bu gece burda kalırım desem size normal gelir mi? Gelirse yarın size çaya geliyorum

İyi de usta gitmiş iş bitmiş, siz de yola gideceksiniz falan
Adamın hala evde durmak istemesi ne mana?
Çok haklısınız sebepsiz saçma bir durum.
Ama bunu o an engellerseniz durdurursunuz ancak. Yani şimdi durduk yere konuşmak saçma olur. O an siz de evden çıkmayacaktınız ya da bir şekilde birlikte çıkacaktınız.
Ben müsaade etmem açıkcası. Kim olsa etmem, kendi anne babam da dahil.
Çünkü bir açıklaması yok, gerekçe nedir? Neden duracak yani usta gitmiş iş bitmiş.... Saçma.

Eşinizin babasi yoldan geçen herhangi bir insan mi?
Ben evde yokken elbette evimde kalmaz insanlar, hatta her yolda bulduğum selam verdigim insani evime caya kahveye cagirmam.

Anne, babayi diger insanlarla bir tutmuyorum ben. Ben evde yoksam ev boş babam otursa ne olacak adam koltuk mu kemiriyor. Keşke annemler gelip kalsa kediye baksaydi da rahat tatil yapabilseydik.

Ha yine de rahatsizsaniz evinizin herseyini soylemeyin madem.
Bizim evde ne tadilat yapilacak, ne zaman usta gelecek, nereye gidecegiz boyle şeyleri kimse bilmez biz ozellikle bilmelerini istemiyorsak.

İşte tam da bu noktada siz kadınlar kulübünün akıllı hatunlarından fikir istiyorum ben bulamıyorum çünkü nedenini. Yani 3 te nüfus müdürlüğünde randevumuz vardı o an adam kalacağım diyor ne diyeyim ki hayır kalma mı diyeyim o anda? Ben de valizi hazırladım ordan yazlığa geçeceğiz diye, o tamam siz gidin ben sonra giderim diyor

Enteresan...
Yani ben evin hanımı olmadan şöyle yapamazsınız böyle edemezsiniz kafasında değilim, hanımlıktan değil de.
Tuhaf. Gereksiz bir durum.
Bilemedim.....

Tabi canim sanki kendi evleri yokk. Cok sacma. Esinle bu durumu kesinlikle kibarca konusmalisin.

peki esiniz ne diyor bu duruma,

anlattigiginiz durum benim ailemde olsa mesela, ben merak ederim, babam annemle arasi bozuksa boyle bir sey yapabilir mesela, eve gitmemek icin.

ya da atiyorum sizde kalalim dediklerinde hava soguksa mesela, insanin aklina evleri iyi isinmiyor mu acaba diye gelebilir.

ama esiniz bu durumu normal karsiliyorsa onu bilemem.

esinizin yerine koydum kendimi boyle dusundum.
sizin yerinize koydum, sanki rahatsiz olmam gibi. benim anahtarim da komsumda vardir mesela.
cok rahatsiz oluyorsaniz acik bir sekilde soyleyin, ben rahatsiz oluyorum ben evde degilken evde baska birisinin olmasindan deyin.

Dediğim gibi hak veriyorum bu konuda. Ustaların başında beklemek isteseydi de anlamsız bulurdum. Her şeyi hallediyoruz bi usta isini halledemeyeceğiz sanki.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Eski kv kp öyleydi. Her işte burunları var. Ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden. Evimde ben yokken kimse kalamaz. Anahtarım da eşim çocuğumun haricinde kimsede yoktur. Ne alaka yani ben oteldeyken tatildeyken evimde biri kalsın neden ne mantık yani? Çok haklısın sonuna kadar. Çok anlamsız evin sahibinin olmadığı bir evde kalınması.

Kesinlikle çok haklısın. İlk mesajda irrite oldum zaten bu yaptıklarına. Bir de evde usta olsun kala kala sana mı kaldı usta başında durmak? Bir de ev sahibi yokken evde kalmak yani asla kabul edeceğim bir şey değil. Ben öğrenci evimde odama girilmesinden bile hoşlanmazdım, hala evime sayılı arkadaşım gelir. Kv kp annem babam beni eşimi görmeye gelir ne işleri olur ben yokken. O kadar hak verdim ve empati yaptım anlatamam.

Eğer siz annemseniz tabi kalın derim. Anne babama olmaz evin hanımı benim gidin demem

Onların düşünmesi lazım. Düşünmüyorlarsa eşinin uygun dille gerek yol eşimin mahrumiyet duygusu güçlü kalmayı n demesi lazım . Benim kv ütümü yapmak istedi sağolsun. Ben d e dedimki anne benim de camasirlarim var (iç camasiri) o yüzden sagol ben yaparım dedim. Anladı mesela. Bohca bile yaptırmadım içine gecelik ic camasiri konuyor diye

neden evde tadilat oldugunda haberleri oluyor? kendileri mi soruyorlar siz mi haber veriyorsunuz?

bu sekilde bana da garip geldi evet cok normal degil ama genel duruma bakardim herhalde. kisacasi kayinvalide ve kayinpederi sevmiyorsam net olarak soyleyip izin vermezdim, ha yok kendi hallerinde iyi insanlarsa kalsinlar ya der gecerdim.

Aceba kayinvalidenizden kaciyor olabilirmi diye dusunmedim degil. Sizin evde kafasini dinliyormus gibi geldi bana

ben de hanımı olmayan evde kalınır mı bunlar ne yapıyor diye eşime carladım ve haftasonu planımı iptal edip ben de evimde kaldım
Şunu gerçekten yaptınız mı??
Sırf evi kayınpederinizle baş başa bırakmamak için plan iptal etmek bana çok ilginç geldi
Kim kazanmış oldu siz planı iptal edince bilemedim

Evde iş yapan evin hanımı mı olur ayrıca?
Evin hanımı olmadan ne demek
Hep gülesim geliyor bunu okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…